Filter

Heel erg leuk dat persoonlijke kaartje met de hand geschreven tekst erop

Geweldige Service!

Ongelooflijk snelle service! En heel erg leuk het persoonlijke handgeschreven kaartje erbij én twee heerlijke samples! Wat wil je nog meer!

Snelle levering en top product

Zeer snelle levering met leuk geschreven kaartje erbij en twee monstertjes. Super leuk om te ontvangen. Producten zijn heerlijk. Precies zoals verwacht.

Verantwoord producten

Super fijne body lotion .

Ik heb mijn product niet gekregen

Beste Ik heb mijn product besteld maar niet gekregen ik heb 2 dagen gewacht voor de levering en ik weet niet wat er gebeurt is maar de product is terug geretourneerd bij jullie door leverancier. Ik heb een mail gestuurd naar Julie en ik wacht nog altijd op een oplossing? Dat is de eertse keer dat is bestel en ben absoluut niet tevreden.

Keurig bedrijf en alles netjes afgeleverd

Keurig bedrijf en alles netjes afgeleverd

Goede webshop!

Mijn bestelling is snel en goed verpakt geleverd.

De lavendelspray is lekker geurig!

Ik heb de lavendelspray gebruikt en hij was inderdaad lekker om te ruiken. Bovendien geeft de spraykop een hele fijne nevel, fijn! De proefjes ga ik niet proberen, die gaan naar mijn dochter en door haar heb ik de spray besteld.

Lekkere spullen, snelle levering

MetOlijf heeft een groot assortiment met mooie oliën. Ik heb het nog niet allemaal kunnen proberen, maar de bestel- en leveringswrvsring is prima!

Zeer snelle levering en op vraag direct een reactie

Op mijn via de mail gestelde vraag is zeer snel op reageert en tevens worden er een aantal suggesties gedaan. Na de bestelling word je goed op hoogte gehouden van de status verzending en producten volgens afspraak binnen paar dagen ontvangen. Heel attent is in het pakket toegevoegd een met de handgeschreven bedankt kaart en een paar monsters. Ben zeer tevreden over MetOlijf

Supertevreden

Fijne producten, voldoende keus en merken, snelle levering, erg klantgericht, een handgeschreven bedankkaartje en gratis proefjes bij je bestelling. Wat wil je nog meer?

Hele fijne service!

In plaats van een bodylotion had ik een body wash ontvangen. De klantenservice van MetOlijf heeft dit zeer klantvriendelijk opgelost: de body wash hoefde niet retour en de bodylotion werd alsnog opgestuurd. Top!

Snelle levering en top winkel

Ik had al enige jaren niet besteld bij MetOlijf, ondanks dat ik de producten geweldig vind. Af en toe wil je wel eens wat anders proberen. Maar ondanks dat bij het ontvangen van de bestelling een leuk hand geschreven briefje. En de producten zijn altijd goed en betaalbaar. Macrovita ken ik al jaren en ook in de tijd dat ik op vakantie ging naar Griekenland weet ik dat dit merk gewoon goed is. En MetOlijf zelf? Na al die jaren nog steeds dezelfde goede top service. Goede kwaliteit producten voor een goede prijs.

Heerlijke producten & super service

Ik ben echt super tevreden met mijn bestelling. Er lag nog een flesje handcrème met olijfolie in huis van een eerdere vakantie naar Kreta en die vond ik zo lekker en fijn aanvoelen dat ik dacht ik moet meer crèmes met olijfolie haha. En toen vond ik MetOlijf! Alles wat ik heb besteld voelt echt heerlijk, de zeep met ezelinnenmelk en olijf en/of de macrovita gezichtscreme doet wonderen voor mijn gezicht. De olijfolie zelf is ook heerlijk. Het was super snel in huis, echt verbaasd over. En het persoonlijke kaartje was natuurlijk ook heel leuk om te ontvangen. Dus dank!

Prima service en kwaliteit

Goede productkwaliteit en snel bezorgd

Snelle verzending

Snelle verzending. Er zaten ook samples in de doos. Erg aardig!

Hele snelle service en een persoonlijk handgeschreven kaartje erbij. Erg leuk met 2 samples erbij!

Heel tevreden over de producten, helemaal top!!

Geweldige service!

Geweldig goede producten!

Het pakket werd snel bezorgd. Keurig verpakt met een mooi geschreven briefje. Erg tevreden over de producten, ik ga zeker vaker bestellen.

Snel, duidelijke website met verantwoorde producten.

Ben heel tevreden met mijn producten voor mijn huid en haar!

Snelle levering en een goed product. MetOlijf is een aanrader voor natuurlijke producten.

Goede website en een gedetailleerde omschrijving van de producten.

Snel, duidelijk en persoonlijk

De website belooft wat het bedrijf ook waarmaakt, en is duidelijk. Uit alles blijkt een persoonlijke aanpak, en in het afgeleverde pakketje zit zelfs een persoonlijk, handgeschreven briefje! Klasse!

Leuke verrassing de samples

Prima service. Goed werkende website, netjes verzorgd. Snel geleverd. Heldere factuur en...... Persoonlijke en attente houding van de leverancier. Leuk persoonlijk handgeschreven briefje in de doos. Dit is heel prettig online winkelen. Ga zo door !

Top service!

Hele snelle service! Product is snel geleverd en netjes verpakt. Fijn dat ze gebruik maken van milieuvriendelijke opvulmateriaal. Ook kreeg ik nog een persoonlijk handgeschreven briefje erbij. Service ten top!

6 Kennemerplein 14

Haarlem 2011MJ