Filter

Duidelijk, helder. Product wel prijzig, maar dat is alle olijfolie tegenwoordig

Super fijn bedrijf en lieve mensen

Ik bestel hier nu al ruim een jaar en ik ben zo ontzettend blij met jullie. De producten die jullie verkopen zijn kwalitatief zeer goed en ook nog eens mooi geprijsd. En qua service en verzenden ook helemaal top. Tot nu toe elke keer volgende dag in huis gehad en als ik ooit een vraag had dan kreeg ik meestal binnen 2 uur reactie via de mail. Ik wil jullie via deze weg bedanken voor alles. Ga zo door! Ik blijf bij jullie bestellen

Zalige producten en super snelle levering

Eerst en vooral was ik verrast door de super snelle levering. Had twee producten gekocht en kreeg er twee (zelf gekozen!) staaltjes bij. De producten zelf, olive-elia shampoo en conditioner blijken een voltreffer. Ook dat had ik niet verwacht na een jarenlange zoektocht naar een goede shampoo voor psoriasis. Jullie hebben er een trouwe klant bij!

Goed advies en aandacht

De service is prima. Ik had wat vragen en daar werd snel en duidelijk op gereageerd. Ze gaven goed advies.

Top !!!

Mijn bestelling werd door post.nl om een vreemde reden teruggestuurd naar olijf.nl. vervolgens heb ik hierover gereclameerd bij olijf.nl en binnen een mum van tijd werd het probleem door hen opgelost.

Niet normaal zo snel geleverd en wat een geweldige spullen

Ik heb een museum en een spray bij jullie besteld. De volgende dag al in huis. Wat een waanzinnige kwaliteit. Echt zo blij mee. Jullie zijn vanaf nu mijn huis leverancier. Dankjewel dikke tien.

Niets te klagen.

Snel geleverd, perfect verpakt.

Snelle levering, mooie website

Het was goed zoeken op de website om mijn producten te vinden. De levering was super snel.

Als ik alles bij elkaar neem goed ik heb meerdere artikelen besteld. Het fijnste artikel vindt ik de cracked skin cream met 12% urea voelt fijn aan op mijn handen net of er beschermlaagje omheen komt om te beschermen en ruikt lekker, maar gebruikte vandaag de intensive repair urea cream met 20% urea nou die liep zo uit de tube dun spul en dacht dat die beter zou moeten zijn meer urea maar ruikt niet lekker en voelt ook zeker niet fijn aan... Dus de aanbeveling is voor de cracked skim cream of hij genoeg helpt dat weet ik niet gebruik hem nog maar paar dagen.

levering duurde langer dan verwacht

Duidelijke webshop met goede beschrijvingen en voor iedere persoon wat leuks Ga zo door

Snelle antwoorden, snelle levering. Je krijgt wat je ziet.

What you see id what you get.

Top bedrijf

Goede artikelen. De verzending is met oog voor mens en natuur door de handgeschreven kaart en milieuvriendelijke verpakking.

Supersnelle levering van een mooi product

Ten eerste liep de beselling heel vlot, ik heb het product al gebruikt in een recept, ik ben helemaal tevreden.

Een relaxte massageolie

Snelle service Nu dus fijn een massageolie voor een relaxe ontspanning.

Mooie en fijne producten

Voor mijn zeer droge huid heb ik de cracked skin cream gekocht en die werkt heel goed. Ook de geur is heerlijk, elke dag een verwennerij voor je huid.

Geen echt verschil

Kan aan mijn klacht liggen en ik heb deze shampoo nog maar 3 keer gebruikt maar de jeuk is er nog steeds een mijn haar is nu binnen 2 dagen vettig. Vraag mij af hoe dat komt? Ik heb nog zo n dure shampoo gekocht dus ik had er meer van verwacht. Jammer

Binnen 1 dag geen droge huid meer

Ik had al jaren een droge huid / schilfers / in mijn baard en vaak jeukte het. Na deze olie in mijn baard te smeren binnen een paar dagen geen last meer van een droge huid, wat voorheen met geen mogelijkheid kon worden opgelost. Ik ben erg tevreden over dit proudct!

Fijne gebruiksvriendelijke webshop. Mijn bestelling verliep volledig volgens plan. De informatievoorziening over de levering was prima en de bestelling kwam keurig op tijd aan. Verpakking was professioneel en netjes.

Heerlijk product!

Goed smeerbaar, niet te vet, ruikt lekker. Prijs vs kwaliteit prima. Ook leuk als kadootje, wordt goed ontvangen. Aanrader dus!

Fijne haarshampoo

Eindelijk het juiste product gevonden om mijn haar te wassen. Voelt goed ! Geen allergische reactie van mijn huid. Aanrader !

Alles is prima verlopen

Vanaf bestelling tot bezorging is alles prima verlopen! Geen slechte ervaringen. Ik zal blijven bestellen bij MetOlijf.nl

Tja, wat valt er te zeggen?

Tja, wat valt er te zeggen. Fijne producten, snelle levering en zorgvuldig verpakt. Dus simpel gezegd: blij met deze winkel.

Fijne producten, snel geleverd

Fijn assortiment en de levering was ook netjes.

Enorm snelle ontvangst!

Ik ben erg blij met de service van Met Olijf.Alles netjes verstuurd!

6 Kennemerplein 14

Haarlem 2011MJ