Filter

Heerlijke producten en snelle levering

goede service. producten nog niet gebruikt

alles OK merci

Heerlijke producten!

Snelle service Fijne producten Goede prijzen

leuk om cadeaus te bestellen

Ik heb hier een aantal cadeaus besteld en ook wat producten voor mezelf. Fijne producten, originele cadeaus en goed ingepakt verzonden.

Hele fijne olie

Ik heb het pas 1 x gebruikt, maar mijn haar glanst al meer en is heel zacht.

Snelle levering, persoonlijk kaartje erg attent

Prettige website, makkelijke filters, betaling en registratie vlot. Snelle levering en goede feedback/updates per mail. Keurig verpakt met een persoonlijk handgeschreven kaartje. Zeer attent. Eerste reactie op de producten: top!

Kan niet beter

Levering netjes en snel , alles is goed verzorgd Ik probeer gelijk via deze weg een vraag te stellen? Ik heb per ongeluk de verkeerde shampoo bar besteld, als het al verzonden is houdt het op natuurlijk maar als het nog mogelijk is mag ik dan de shampoo bar voor exceem? Bvb dank Anja

Lieve mensen, Heelveel dank voor Jullie goede zorg een 10 voor Jullie!

Mijn bestelde gezichtsverzorging de volgende dag al in huis. Met een persoonlijk met de hand geschreven kaartje erbij, verpakt in handzaam duurzaam doosje zonder plastic. Daarom 5 sterren, top..!

Uiteindelijk goed

De bestelling plaatsen ging prima. Echter de bezorging gaf wat strubbeling volgens post nl was t pakket niet aangeleverd volgens een bezorging tussen persoon was t pakket geleverd??! T zou geleverd worden in een automaat maar ik had geen code. Bleek t bij de winkel afgeleverd. Pakket was prima in orde.

Mooi product

Na twee volledig anti hoofdluis behandelingen nog niet luizen vrij. Heeft dus wel wat doorzettingskracht nodig. Verder wel mooie producten en zeker beter dan het alternatief, of in ieder geval verantwoord ;)

Perfect aangekomen!

Snelle levering, mooi verpakt, lief handgeschreven briefje en 2 testertjes :) ik gebruik het product nog maar net, dus ik heb nog niet echt resultaat buiten super zacht haar :)))

Super blij met mijn Oogserum en Oogcreme.. Trekt snel in en zie al verbetering. En van de masker krijg ik een hele zachte huid.

Duidelijk, snel en persoonlijk

Mijn vrouw besteld al jaren bij met olijf dus voor haar verjaardag wou ik wat speciale producten voor haar halen. Informatie op de website was duidelijk, alles was snel geleverd en blijft leuk dat ze een handgeschreven kaart erbij doen met wat samples. Bedankt! Je hebt goed bijgedragen voor een mooie verjaardag van een vaste klant! :)

fijne service

Hele vriendelijke berichten rond de bestelling het pakje met gratis monsterstje was zo mooi verpakt over de gezichts spray, had ik iets meer verwacht gezicht blijft trekken ik wou het gebruiken ipv rozenwater en of diy vitamine C spray of niet gelijk met crème willen smeren bv bij haast , bril of heet weer, Maar moet toch bijna direct er na smeren Het ruikt heerlijk en geloof dat het bij heet weer wel zal verkoelen Maar zo blijft mijn huid droog trekken aanvoelen

Het lijkt erop dat dit product gaat werken.

Ik heb al ruim 1.5 jaar last van Eczeem op beide handen en rechter onderbeen. Waarschijnlijk door stress Huisarts wil geen onderzoeken doen omdat ik Hormoonzalf weiger. Allerlei andere zalven en Fotonen therapie gedaan.Uiteindelen de Reief Crème besteld Ik smeer het nu enkele dagen in combine met het slikken van Probiotica en het is gelukkig rustiger geworden. Groeten Ina Wijnberger

Mijn pakketje is heel snel aangekomen! Er zat een leuk handgeschreven kaartje bij en ook nog een paar proefjes. Dat kom je tegenwoordig bijna nergens meer tegen.

Na een advies per e-mail te hebben gevraagd, ben ik uitstekend geholpen. De website van MetOlijf.nl is zeer gebruiksvriendelijk, met goede producten. Het geadviseerde product dan ook besteld, super snel thuisbezorgd, met twee samples, en een leuk kaartje. Het cijfer 10 wat ik heb gegeven, komt MetOlijf.nl zeker toe. Kortom TOP !!

Snelle bezorging, netjes verpakt.

Snelle bezorging, netjes verpakt. Past in de brievenbus. Kreeg 2 sachets om uit te proberen gratis erbij en een handgeschreven persoonlijk briefje. Echt top. Net als de zepen met sandalwood en kamille, die ik gekocht heb. Helemaal blij

6 Prachtige stukken handgemaakte zeep met heerlijke geuren

Ik heb 6 stukken zeep als cadeau gekocht van 200 gram p.stuk. Qua uiterlijk zijn ze prachtig en uniek. De geuren zijn zalig.

Spul voor onder de douche

Goed hoor

Persoonlijk, attent en verzorgd.

Persoonlijk en attent, omdat een handgeschreven kaartje en enkele samples aan de bestelling zijn toegevoegd, Het geheel was keurig en milieubewust verpakt en zag er verzorgd uit.

Snelle levering met een persoonlijk berichtje

Product ziet er goed uit. Snelle levering. Het extraatje waren, 2 monstertjes en een persoonlijk kaartje erbij. Top!

Erg goed,

Hoe en snel