Filter

Heerlijke zeepjes de geuren zijn top en snel geleverd.

Snel en (hopelijk) goede kwaliteit

Hele snelle levering. Lijkt tot nu toe goede olie. Maar nu nog kijken of het ook echt werkt.

Snelle afhandeling, levering zoals beloofd, persoonlijk en professioneel

Leuke verrassing!

Zorgvuldig en persoonlijk; een handgeschreven kaartje er bij. Ben ik gevoelig voor. Ook heel leuk en attent een paar samples er bij. Voel me hierdoor echt klant bij jullie. Doen jullie heel goed. En jullie maken de belofte van een snelle levering waar. Kortom; hier kunnen nog veel webshops van leren.

Prachtige producten en klantenservice

Vele fijne producten, een ruim assortiment en een mooie overzichtelijke website. Een klantenservice om U tegen te zeggen: over elke update van je bestelling wordt gecommuniceerd. Ik mocht mijn pakje daags nadien al ontvangen. Ik ben zo blij dat deze producten nu ook te verkrijgen zijn in België en Nederland.

Terug van Griekenland en zo zin in die produkten dat ik daar gebruikte maar niet kon terug meebrengen door gewicht beperking...geen nood...olijf.nl heeft mijn zen gevoel terug bezorgd. Keuze...top produkten...goede prihs...snelle levering...efficiënt en met zorg verpakt...en een klein kaartje met hand geschreven Ik zeg top...over de top Leve griekenland...greece is bliss

Ik heb zeepjes besteld voor de doopsuiker van mijn zoontje. Heel snelle service en een lief briefje erbij. Het zijn die kleine dingen die ervoor zorgen dat ik opnieuw zal bestellen. Bedankt!

ik wist niet dat echte goede olijf olie kon branden in je keel...misschien goed om op de site te zetten ..ik schok er in eerste instantie van. oooo en er zaten geen semples bij .

een heel fijn gesprek en goede uitleg van de producten zeker aan te bevelen

heb het product nog niet gebruikt

Goed spul, binnen 24 uur binnen

Goede klantervaring gehad, ben tevreden met mijn aankoop

Toffe service

Goede informatie per mail over de bestelling en super leuk dat er gratis monsters bij de bestelling zitten plus een leuk hand geschreven kaartje.

Goede ervaring

Heb een allergische gezichtshuid. Erg moeilijk om creme voor te vinden. Totdat ik van vriendinnen een pakketje van Met Olijf kreeg. Heerlijk. Sindsdien krijg ik op mijn verjaardag en met Kerst altijd deze spullen. Nu voor de 1e keer zelf besteld. Was helaas uitverkocht maar kon een berichtje achterlaten. Prompt kreeg ik een mail toen de voorraad was aangevuld. Besteld en volgende dag in huis. Pluim!

Helemaal goed

Snel bezorgd met n handgeschreven persoonlijk kaartje erbij, leuk!

Olieen besteld, hoge kwaliteit en aangenaam in gebruik. Tot volgende aankoop!

Snel, mooi verpakt en goodies erbij

Helemaal top, ben blij en alles zoals de foto!

Vlotte levering

Nog niet alles kunnen gebruiken maar de haar producten al wel en heel tevreden.

Snelle levering, goede producten. Als extra nog een handgeschreven berichtje en gratis sample. Top service!

Een goede shampoo

Echt een goede shampoo je heb maar weinig nodig. Reuk lekker er ik moet zeggen na twee keer wassen geen last meer van jeuk me haar wordt ook niet meer zo gauw vet. Erg tevreden en een snelle levering netjes.

Snelle levering en een persoonlijk kaartje.

Het voelde voor mij erg persoonlijk dat ik er een kaartje bij kreeg en ook nog een paar testers. Super lief!!

Geweldige producten en mooie prijzen, snelle levering

Snel, kwaliteit en erg vriendelijk

Snelle levering van mooie zachte crème met een persoonlijke boodschap in het pakket.

heel goed

ben erg blij eindelijk goede cremes te hebben gevonden,vooral de oogcreme.Mijn huid is nu in 3 dagen enorm veranderd.Ik zal weer bestellen bij U,zelfs creme van de apotheek helpt niet voor mijn oogleden heb de ziekte Sarcoidose daarom heb ik een zeer kwetsbare huid, tot de volgende bestelling m.v.g Nella Eversteijn

prima producten

Bestelling werd geleverd in klein doosje en het opvulmateriaal was van gepoft maiszetmeel (dat lijkt plastic maar is het dus niet).

Snel en secuur

Bestelling vokgende dag al compleet in huis met samples erbij om iets nieuws te proberen. En erg attent ..een handgeschreven kaartje erbij !!

6 Kennemerplein 14

Haarlem 2011MJ