Filter

Leuk

Ik heb olie opgehaald aan de Tingietersweg, omdat ik op fietsafstand er dichtbij woon. Het zien van hun kantoorruimte in woonkamerstijl vond ik een erg leuke ervaring. Heel vriendelijke mensen daar Wellicht was mijn boodschap financieel niet groot genoeg om samples erbij mee te krijgen. Ik heb hun geholpen om te wijzen op foutieve openingstijden, zoals die via google te zien waren.

Snel verzonden, netjes ingepakt! Klantenservice medewerker was aardig!

Vriendelijk,persoonlijk en snel geleverd!

Crème direct geprobeerd, heel fijn voor de huid.

Zeep is goed olie valt tegen

De zeep is goed en de samples leuk Alleen vind ik aan de rozemarijn olie heel weinig geur. Juist bij rozemarijn ben ik dat anders gewend een sterke volle geur.

Goede site met goede producten, snel geleverd

Snelle service, veilig en netjes ingepakt

prima service

Het bestelproces ging heel soepel en vervolgens werd er heel snel een keurig ingepakt pakketje bezorgd met een aardig briefje erbij. Fijn die goede en persoonlijke service!

Een prima bedrijf

Mijn ervaring met Olijf.nl is heel goed,zeer goede producten en een hele snelle,goede service .

Huidvriendelijk

Snel in huis, netjes verpakt.

De producten waren supersnel in huis, keurig verpakt en zelfs voorzien van persoonlijke boodschap! Kan niet beter.

Snelle levering & een persoonlijk bericht

De levering was snel & er zat een leuk persoonlijk kaartje bij

Tevreden!

Snel levering! Goed kwaliteit!!!

Snelle service en zo ver goede kwaliteit

Product werd snel geleverd binnen een dag van aankoop. Daarnaast ervaarde ik de shampoo die ik heb gekocht tot nu toe goed. Na een keer gebruiken merk ik nog niet heel veel verschil. Ik merk nog geen verschil in volume maar mijn haar rook wel lekker en was mooi glanzend en glad. Alleen wil ik eigenlijk juist minder glad haar ivm dat ik meer volume wil in mijn haar. Dus nog even aankijken of dit echt verschil gaat maken.

Prima bezorging en een leuk berichtje.

Geweldige producten!

Al jaren was ik op zoek naar producten voor mijn enorm droge en soms geïrriteerde huid. De oogcreme, dagcrème & serum zijn geweldig. Na 2 dagen Al merkbaar verbetering. Ga de lijn nog uitbreiden met meer producten.

"Service" is niet klantgericht

Het was mijn eerste allereerste ervaring bij Met Olijf. Geen tweede keer. Helaas was er een zeep te weinig in het pakket. Mijn wens was om het zeepje na te sturen en dat gaf ik aan. Zónder overleg met mij koos Met Olijf ervoor het geld terug te storten. Ik werd voor een voldongen feit geplaatst, zonder overleg. Een foutje maken kan en dat is helemaal geen probleem maar om dan totaal stilzwijgend voorbij te gaan aan het voorstel van iemand die voor het eerst klant bij je is, en trouwens al zou het de 100e bestelling zijn, vind ik niet tof. Pas nadat ik mijn ongenoegen uitte over de gang van zaken namelijk mijn voorstel negeren en zonder overleg je eigen plan als bedrijf trekken kreeg ik een uitleg. Als mosterd na de maaltijd werd mij verteld: geld terug betalen is vanuit duurzaamheid en transportkosten e.d. de keus van Met Olijf. Prima overweging maar overleg het van tevoren: ondertussen was mijn geld al teruggestort. Het zou heel anders geweest zijn als ze gereageerd hadden met joh onze voorkeur heeft het om terug te betalen vanwege duurzaamheid een transport vind je dat ook oké? Maar nee: mij voor een voldongen feit zetten. Ook niet alsnog Sorry dat we dit zonder overleg met je gedaan hebben of iets dergelijks. Ik had niks in te brengen, het geld staat al op mijn rekening: dat ik het maar heb te slikken is dus duidelijk. Met Olijf is luxe en zou feelgood moeten zijn. Dit voelt niet goed. Gebrek aan contact, gebrek aan communicatie voelen nooit goed. En ik heb sterk de indruk dat er drie medewerkers langs elkaar heen gewerkt hebben: ook niet handig als een - nieuwe - klant ontevreden is en zelf aangeeft hoe iets opgelost kan worden.

prima product prima service

prima product prima service

Snelle levering en de zending zag er verzorgd uit..

Eerste keer,dat ik hier bestelde,snelle levering,zending zag er verzorgd uit,paar monsters erbij en een begeleidend schrijven ,kwam allemaal klant vriendelijk over.

Beste!

Heel erg tevreden!

Heerlijke producten, erg tevreden. En heel snel opgestuurd, en een zelf geschreven briefje erbij als dank, dat is heel attent

Binnen 1 dag in huis, 2 samples om weer een nieuw product uit te proberen.

Alles prima

Snel, accuraat, attent.

Zeer snelle en correcte levering

Fijne producten overzichtelijk op website

Kennis gemaakt met Aphrodite gezichtsverzorging in Griekenland Fijn dat je de producten gemakkelijk kunt vinden en opnieuw kunt bestellen. Keurig verpakt en snel binnen. Ga zeker weer bestellen!

6 Kennemerplein 14

Haarlem 2011MJ