Filter

Liefdevolle kwaliteitsproducten

Zeer goede producten waarvan je voelt dat ze met liefde zijn gemaakt!

Liefdevolle kwaliteitsproducten

Zeer goede producten waarvan je voelt dat ze met liefde zijn gemaakt!

Hele snelle bezorging en een leuk kaartje en klein maskertje erbij❤️ ook een handige pipet voor de olie om deze aan te brengen

Great products

Fast delivery,great products

Great products

Fast delivery,great products

Eerste ervaring leuk

Hallo Via mijn dochter ben ik bij jullie terecht gekomen en de site bezocht. Heel leuk om met natuurlijke producten aan de slag te gaan. Heb ze nog niet gebruikt. Mijn man wel dus even een reactie afwachten. Maar zo lief een persoonlijk briefje erbij dat maakt het net iets specialer. En keurig verpakt en snel thuis. Dank jullie wel Betsy

Hele snelle bezorging en een leuk kaartje! Ook het pipetje en een klein maksertje wat ik erbij kreeg! Super leuk❤️

Top❤️

Snelle bezorging en leuk kaartje erbij! ❤️

Top❤️

Snelle bezorging en leuk kaartje erbij! ❤️

Originele producten, snelle en persoonlijke service

Ik zocht wat bijzondere cadeautjes. Leuke website, heel redelijke prijzen, snelle verzending, een sample erbij plus een handgeschreven kaartje. Fijn, zo’n persoonlijke benadering. Ik zal zeker vaker iets bestellen bij Olijf.nl

Originele producten, snelle en persoonlijke service

Artikel besteld en twee dagen erna ontvangen. Duidelijke bevestiging ontvangen na het bestellen.

Alleen is prima en snel verlopen. Producten waren goed verpakt; geen overdreven verpakkingsmateriaal. En een presentje erbij wordt zeer gewaardeerd. Contact is niet nodig geweest

Heb al vaker besteld en iedere keer weer komt het pakket optijd en in goede staat aan.

Snelle levering van heerlijke producten.

Ik was een beetje zoekende naar shampoo bars. Na één keer wassen merkte ik al een duidelijk verschil.

Volgende dag in huis. Heb het product 4 x gebruikt kan nog niet beoordelen. MetOlijf.nl gaf wel perfect service.

Heerlijke producten en snelle levering!!

Heerlijke natuurproducten, goede klantenservice en super snelle levering met een persoonlijke touch

Kado erg mooi verpakt

verbluffend!

wij zochten echt goede olijfolie. Kennissen waren op bezoek, mensen die daar ter plaatse in Griekenland de familie Kotsiris persoonlijk kennen en rechtstreeks van daar uit de olijfolie meebrengen. Wij hadden de olijfolie lang geleden bij hen thuis geproefd. Even zoeken op het web, en we kwamen bij jullie terecht. En dat is eigenlijk fantastisch dat jullie deze prima olijfolie invoeren. Bedankt!

Goede producten, snelle en goede service..

Voortreffelijk

Goede service en betrouwbaarheid. Snelle levering. De producten heb ik vandaag ontvangen, dus daarom kan ik op dit moment nog niets over de werking zeggen! Maar ik heb het vaste vertrouwen dat het goed zal komen!

Hele goede klantenservice en producten

Ik heb rozemarijnolie besteld en ben erg benieuwd naar de werking. De reviews erover waren veelbelovend en de ingrediënten zijn natuurlijk. De service is top! Ik kreeg wat samples en een bedankkaart met een handgeschreven berichtje en daar hou ik van. Ook reageert de klantenservice heel snel en ze zijn super vriendelijk.

Rosemary Oil is een heerlijke natuurlijke aanvulling voor je hoofdhuid!

Één keer per twee weken een paar druppels olie in de shampoo is heerlijk verzachtend en voedend voor je hoofdhuid. Er zit een handig pipetje bij, om de olie toe te voegen. Je haar wordt niet vet. Voorheen had ik last van een droge hoofdhuid en jeuk. Na gebruik niet meer!

Prima producten!

Tevreden met kwaliteit en snelle levering. Volgende dag thuis!

6 Kennemerplein 14

Haarlem 2011MJ