Filter

Snelle service en zorgvuldige afhandeling

Snelle service en zorgvuldige afhandeling

Excellent

Supersnelle verzending, oog voor detail, alles zoals gevraagd, verzorgd.

5dagen na bestelling nog steeds geen levering ontvangen

Bestelling geplaatst op zaterdag en donderdag nog steeds niets ontvangen, zelfs geen info gekregen wanneer ik de bestelling dan wel kan verwachten. Beloftes op website worden dus niet nagekomen.

Helemaal goed

Leuk assortiment! Bestelling snel verpakt en verzonden, niks negatief op aan te merken.

Snelle levering, met aandacht ingepakt

Spulletjes werden snel bezorgd ( hoewel post nl onterecht bericht stuurde dat ik niet thuis was, en ik pakketje bij primera moest halen) Pakketje met zorg ingepakt, met gevraagde samples van de bodymist en hand geschreven briefje. Top!

snel geleverd

Vlot & vriendelijk.

Zoals beloofd in de bevestigingsmail, de volgende dag bezorgd. In de verpakking een vriendelijk handgeschreven bedankje.

zeer tevreden

Altijd tevreden.

Very nice shop

Very nice online shop, I've been a customer for some time now, plenty of natural good products. From time to time new products and brands are available so I get the chance to try something new and I'm always satisfied. It's an excellent shop for gifts also!

Een top bedrijf

Hele snelle verzending het product is perfect. Van mij krijgen ze een 10 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Snelle levering en goede ervaring met het product tot zover.

MetOlijf doet wat het belooft

Super snelle levering goed verpakt!

Het was fijn de producten waren er supersnel en netjes verpakt. Met een hand geschreven briefje erbij. Wat ik super leuk vond!

Gebruik dit product al jaren en tot nu toe bevalt het mij prima.

apart

Prachtige natuur producten, fijn in gebruik. l Ben er zeer blij mee!!

Persoonlijk en duurzaam

Pakketje werd snel geleverd met een leuk kaartje. Daarnaast is er ook gebruik gemaakt van milieuvriendelijke productbescherming.

Top service, super producten!

De levering was super snel. Ik ben heel tevreden van de producten die ik heb gekocht, eindelijk shampoo bars die echt werken voor mijn haar!

zeer aangename ervaring

De superieure kwaliteit van het product en de levering

Fijne natuurlijke huidverzorging

Nog te kort in gebruik om te zetten dat de creme helpt tegen vermindering van pigmentvlekken. Maar wel een fijne scrub en cremes, op natuurlijke basis!

Zeer goede service snelle levering alles ok

Zeer leuke producten

Super schnell

Von der Auftragsannahme bis zur Zustellung 2,5 Tage. Von einem ins andere Land. Dazu eine sehr gute Verpackung mit persönlichen Gruß. Geht kaum besser, bestelle gern wieder bei MetOlijf.nl

Goeie product werkt goed, snelle service

Goede natuurlijke producten, overzichtelijk, snel, persoonlijk.

Fijne webwinkel met natuurlijke producten. Overzichtelijk, duidelijke omschrijving en persoonlijke aandacht in pakket d.m.v. handgeschreven kaartje en leuke samples ingesloten. Snel geleverd ook.

Bestelling razendsnel geleverd. Top!

Perfect.

Vlotte, snelle levering naar België en 2 staaltjes mogen ontvangen, waarvoor dank. Kijk al uit naar de volgende bestelling, groetjes Vanessa S.

6 Kennemerplein 14

Haarlem 2011MJ