Svar från företagets ägare
Beste Marjan,
Bedankt voor je bericht en je beoordeling. Eigenlijk is dit platform vooral bedoeld voor het achterlaten van onze service en MetOlijf.nl in zijn algemeenheid en zijn productbeoordelingen vooral bedoeld om op de productpagina je ervaringen te delen zodat klanten een weloverwogen beslissing kunnen maken. Nu geef je een 3 vanwege het product en raadt je ons bedrijf niet aan, wat ik natuurlijk erg jammer vind om te horen.
De bijenwasbalsem is soms wat compacter en harder van structuur. Deze wordt perfect smeerbaar als je wat van het product inwrijft in je handpalm zodat deze zachter wordt en een beetje smelt, voordat je het op je benen aanbrengt. Zo zal je zien dat de bijenwas beter uitsmeert en goed intrekt.
Mocht dat nog niet lukken, dan kunnen we altijd kijken naar een ander product. Voor hele droge benen is vaak de Cracked Skin Cream met 12% of 20% ureum een beter geschikt product. Je kan me voor vragen of productadvies ook altijd even een mail sturen.
Ik hoor het graag en als ik nog iets voor je kan doen, dan ben ik altijd te bereiken.
Mark van MetOlijf.nl