Filter

Fijne spullen snel geleverd

Blij met een adres in Nederland voor macrovita!!

Nette levering met een persoonlijk handgeschreven kaartje

Leuk om zo een pakket uit te pakken met een kaartje er in. De zonnebrandcreme is ook erg prettig. Niet plakkerig en smeert goed uit.

Eerste kennismaking prima

Online ervaring is goed en persoonlijk briefje heel prettig!

Ik werd vrolijk van de groene schuimpjes... TOP. Hartelijke groeten. Christine

Top Service

Als de product weer te verkrijgen is gelijk een berichtje. Een handgeschreven bedankje geweldig. Lekker ouderwets! Top

Snelle en goede levering, met een persoonlijke noot, prima

Mooie produkten, snel geleverd, goed verpakt. Kortom uitstekende services

Super snelle bezorging van prachtige producten.

Super snelle bezorging van prachtige producten. En ook nog een persoonlijk handgeschreven briefje, love it :)

Super snel geleverd

Snel besteld en snel geleverd.

delivery was heel erg snel

en er zat ook een vriendelijke handgeschreven briefje bij de bezorging, net dat persoonlijke tintje voor de klant.

Super klantvriendelijk en behulpzaam, mooie producten

Ik had voor moederdag meerdere dingen besteld, wegens quarantaine gelijk naar m´n moeders adres gestuurd. Ik had bij het bestellen dit aangegeven bij de opmerkingen en gevraagd of ze de factuur er niet bij wilden doen en het mogelijk was tegen extra betaling dat ze de bestelling konden inpakken. Snelle en echt zo vriendelijke reactie van de klantenservice dat ze alles leuk zouden inpakken, hoef te niet extra te betalen, en of ik nog een persoonlijke boodschap wou toevoegen. Was blij verrast door hun klantvriendelijkheid, flexibiliteit en behulpzaamheid. En ik had helemaal geen super grote/dure bestelling gedaan. Verder levering zoals aangegeven op hun site en alles goed verlopen. M´n moeder was heel blij met de producten en ze gaf aan dat alles individueel en echt mooi was ingepakt! Leuke producten op de site, zag ook al gelijk dingen voor vaderdag en mezelf :)

Goed product

Fijn product, ruikt lekker en trekt goed in maar had iets beter smeerbaar kunnen zijn. Voor grote oppervlakken huid heb je best veel zalf nodig. De persoonlijke boodschap bij de zending verraste me, erg attent!

Mooi blik

Ik had meer smaak aan de olijfolie verwacht. Ik zocht op de site naar een leuk oliekannetje maar was er niet.

Klantvriendelijk en heerlijke produkten

Ik heb pakketje snel ontvangen met een persoonlijke boodschap. Fijne service, goede prijs en fijne producten.

Fijn assortiment, snelle en verzorgde levering

Fijne producten Snel geleverd Keurig verpakt

Heerlijke producten

Snelle levering en hele fijne producten

Fijne en eerlijke producten

Voor de eerste keer bij Olijf. nl besteld. Heerlijke natuurlijke zepen , wat ik erg belangrijk vind , en met fijne geuren.

Netjes verzonden

Ik zou sampels als welkomsgeschenk krijgen; die zaten er niet bij

Eerste contact zeer positief

Mijn eerste bestelling bij MetOlijf.nl verliep soepel en snel. De bestelde Aphrodite Lip Balm is goed van kwaliteit en prettig in het gebruik.

eerste bestelling was top

zeer duidelijke website en goede uitleg - snelle levering - producten zeer aangenaam in gebruik. Blij jullie te hebben ontdekt.

Snel en goede kwaliteit

Ik had de producten heel snel binnen en ze waren heel lief en duurzaam verpakt. De kwaliteit van de producten is heel goed.

Vlotte levering

Vlotte levering en een lekker product koop er zeker meer

Goede biologische shampoo bars, snelle levering

Erg fijne biologische Shampoo bar, zonder siliconen, parabenen, palmolie etc. Een weldaad voor mijn haar. En een handgeschreven kaartje om te bedanken voor de bestelling!

Snel, goede persoonlijke communicatie en supersnelle levering!

Mijn bestelling bestond uit drie producten. Dit was mijn eerste kennismaking met MetOlijf.nl Direct kreeg ik bericht, dat Mark met mijn bestelling bezig was en wanneer ik het pakket mocht ontvangen. Dat klopte ook. Ik vind rechtstreekse communicatie sowieso een pré. De dag erna kreeg ik de bestelling binnen, keurig verpakt met een persoonlijk kaartje en twee proefjes. Mijn indruk: klant is koning bij MetOlijf.nl Ik ga er zeker in de toekomst weer bestellen, want dit bedrijf heeft diverse fijne merken. De producten heb ik tekort in huis om iets zinnigs over te zeggen, maar ze zijn 'dierproefvrij en natuurlijk' en dat draag ik een warm hart toe. MijnOlijf.nl is één ontdekking! :)

Snel verstuurd, prima prijzen.

Snel verstuurd, prima prijzen

Snelle verzending v fijne producten met persoonlijke touch

Tot dusver erg tevreden met mijn 1e ervaring

6 Kennemerplein 14