Filter

uitstekend product

Website levert zeer snel, producten die ontvangen zijn van uitstekende kwaliteit.

Overtrof mijn verwachtingen

Mijn 1e ervaring met Shampoo bar en conditioner bar was echt supergoed. Ik heb kroesig pluizig haar en highlights wat mijn haar nog droger maakt. Ik ben voor de Shampoo en conditioner bar met Argan gegaan. De Shampoo schuimt enorm en ruikt heerlijk. Mijn haar was zelfs kambaar zonder de conditioner. Met vloeibare schampoo hoef ik dat niet te proberen, dan is het een touwachtige kluw bijelkaar of mijn kam breekt af, haha lol! Toch om alles uit te proberen de conditioner bar na de shampoo gedaan. Ik was werkelijk verbaasd van het resultaat. Zo zacht en zo glanzend en daarna gefohned. Ik was zo blij, alsof ik van de kapper kwam. Bezorging was heel vlot met een handgeschreven kaart erbij, heel lief en zo dicht bij de klant! Ook heb ik een heerlijk ruikende olie monster voor droog haar van Argan bij mijn bestelling ontvangen en een creme voor je gezicht. De bewaar doosje die je meebesteld bij de bars zijn zo mooi,compact en zo handig voor als je graag reist of handig als je veel zwemt of naar de sauna gaat om mee te nemen in je handtas zonder dat je bang hoeft te zijn dat het gaat lekken. Als je droog, pluizig en kroezig haar heb of een mix daarvan ( ben van Surinaamse afkomst), twijfel niet langer maar probeer het. Voor mij geen plastic flessen meer en onnodige toevoegingen die mijn haar alleen maar meer uitdroogt. Dank aan het zeer professionele team van Olijf.nl. die de producten met de hand maakt. Groet, Lucia.

Na mijn eerste bestelling zeer tevreden

Producten moet ik nog testen maar alle vertrouwen in. Misschien in de dozen natuurlijk vulmiddel doen in plaats van die waarschijnlijk synthetische blauw groene vulling?

Goede webshop, snelle levering !

Zoekende naar wat milieuvriendelijke zepen, deze webshop gevonden. Daar zeker gevonden wat ik zocht en dan ook besteld tegen zeer schappelijke prijzen.

Heb verschillende geuren besteld. Ben er heel tevreden mee. Heb een droge huid en met deze zeep wordt mijn huid super zacht. Gewoon top. Gebruik het ook voor mijn gezicht. Kijken of de rimpels minder worden. Heb er goede vertrouwen in. Gebruik nu alleen nog maar deze zeep. Al met al dik tevreden.

Geweldig!

Mijn bestelling ontving ik de volgende dag, netjes en secuur afgewikkeld met een leuke verrassing in de doos. Nu genieten van de geurige douchgel!

Heerlijk, verfrissend en natuurlijk

Heerlijke luchtjes die goed blijven hangen. Lekker fris en fruitig of wat zwaarder. Voor ieder wat wils. Zowel de mannen luchtjes als de vrouwen luchtjes zijn erg lekker. Wij zijn fan

uitstekend

snelle levering goed product

Producten netjes verpakt én goed afgeleverd.

Mooie producten voor een goede prijs.

Snelle service alls netjes verpakt

Ein aussergewöhnlicher Online-Shop mit tollen Produkten in sehr persönlicher Atmosphäre

Nur positives

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle verzending naar België en mooi aanbod producten

Heel tevreden over de snelle verzending naar België en het mooie aanbod producten. De beschrijvingen bij de producten zijn heel uitgebreid en de productreviews heel handig, vooral als je online bestelt vanuit een ander land (terugsturen is dan niet zo evident). Zelfs de verpakking is zo ecologisch als maar mogelijk is. De persoonlijke boodschap erbij is een mooie geste. Kortom, een heel positieve eerste ervaring.

Goede service goede producten

Goede service goede producten, leuk presentje erbij

De verzorging en verzending was prima, voor herhaling vatbaar.

De aangeboden producten spreken mij bijzonder aan. Ik zal er zeker vaker gebruik van maken. Natuurlijk vertel ik aan vrienden en bekenden wat een leuk bedrijf jullie zijn, met geweldige producten.

pompje

Ruikt lekker. Na 1 maal gebruik, doet het pompje het niet meer. Erg jammer... Ik krijg net een mail, dat er een nieuw pompje wordt opgestuurd, dat is fijn. Dank je wel alvast!

Vlotte klantenservice , snel in huis met zelfs een persoonlijk geschreven kaartje . Met en paar leuke testers erbij

Deze site is zeker een aanrader

Fast delivery to Germany!

I was searching desperately for a special soap from Crete and was very happy as the company that make this soap gave me the link to this shop. Finally I could get this special soap that is so good for my complicated skin! And to make things perfect, I got some free samples and a hand written card in German with a thank for ordering in the shop! Well guys, I thank you for the fast delivery an the joy when I opened the parcel!

Prima bedrijf en goede artikelen

Fijne natuurlijke produkten en goede uitleg , ik ben om

Snel verzonden en een persoonlijke boodschap erbij. Erg leuk!

Lekkere zeepjes, en snel bezorgd

Ik heb de cracket skin cream,wat een fantastische creme. Gebruik het dagelijks voor mijn gezicht en hals. Het trekt snel in,ruikt lekker en je huid word baby zacht. Had ik eerder moeten weten. En de bodylotion is ook fantastische,ik heb een zeer droge huid. Trekt snel in en us niet vettig. En wat een leuk persoonlijk kaartje!

Bezorging en bestelling gaat heel vlot en correct. Leuk de samples erbij en het persoonlijke briefje met het bedanken van de bestelling en het wensen van fijne paasdagen.

Goede service,keurig geleverd en we waren al bekend met sommige producten uit griekenland en die kunnen we nu ook in Nederland bestellen bij metolijf.

Prachtig product

Na 1x wassen ziet mijn haar er een stuk beter uit. Ik ben er blij mee.

6 Kennemerplein 14

Haarlem 2011MJ