Filter

Zeer snelle levering

Ontzettend snelle levering. Ik heb een aantal zeepjes besteld om in mijn pakketjes te doen met cadeaubonnen voor mijn bedrijf. De zeepjes waren de volgende dag al binnen.

Heel

Heel snelle levering, met een persoonlijk woordje, top! Één minpuntje echter: de verpakking. In de doos zat er een soort isomo moes om het product te beschermen/vast te leggen in de doos. Dit is niet recycleerbaar en wordt tegenwoordig nooit meer gebruikt in pakjes. Kan makkelijk vervangen worden door papier!. Anders was het vijfde sterretje erbij!

Vriendelijk, snel en topproducten

Blue scents vind je niet overal, dus geen aarzeling om hier te bestellen. Aangename verrassing als de volgende dag de levering al voor de deur stond met een persoonlijk handgeschreven kaartje erin !

Kan niet beter.

Heel goede service en zeer snelle levering. De samples vind ik ook heel leuk om ze te ontvangen.

Héél blij

Product kwam de volgende dag aan, mooi en veilig verpakt, met een handgeschreven kaartje erbij! Het was een aangename ervaring. Ik denk dat ik nog zeker terug zal komen:)

Zeer vriendelijk en behulpzaam!

Zeer vriendelijk en behulpzaam, het pakketje werd de dag erna al geleverd in België. Er zat een leuk bedankt kaartje bij en wat samples, wat ik zelf heel fijn vindt om nieuwe producten te proberen,zonder meteen een grote pot aan te schaffen ivm allergische reactie,'s. Ik ga zeker vaker bestellen, top producten!

Helemaal blij mee!

Snelle en persoonlijke levering van prachtige producten. Mijn huid komt er helemaal van bij. Ik ben fan :-)

Volgende dag mijn bestelling al in huis.

Goede site, perfecte service

Binnen een dag heb ik mij bestelling,mooi en goed ingepakt,de olijfolie wat ik besteld heb is lekker en goed...

super goed

goed en snel geholpen en ook nog een leuk met de hand geschreven briefje erbij wat een heel fijn gevoel geeft.

Allemaal prima

Allemaal prima

Jammer dat ik geen monster heb gevraagd voor droog futloos haar kreeg nu voor mijn gezicht

Ik ben tevreden met het totale plaatje

Ik vond het heel mooi verpakt. Het persoonlijk geschreven kaartje heel fijn. De extra samples leuk. De tandpasta bevalt prima. Met vriendelijke groet Elly Smits

snelle bevestiging, vlotte verzending,

Prima service en goederen goed verpakt ontvangen.

Mijn eerste ervaring is top. Ik had bij opmerkingen een vraag gesteld en ik kreeg op een briefje, bij mijn bestelling mijn antwoord! Helemaal leuk!

Prettig, snel en deskundig contact met de klantenservice.

Fijne organisatie en deskundig over hun producten. Snelle levering. Ook prettig dat de duurzaamheid wordt doorgezet in het verpakkingsmateriaal.

Fijne olie en ruikt heerlink

Heerlijk product, snelle levering en heel leuk kaartje en leuke sampels er ik. Zeker een aanrader.

Verzorgde service

Een smaakvolle, modern ogende website maakt de keuze makkelijk. De toelichtingen zijn - kan moeilijk anders - erg enthousiast maar ze duiden op de betrokkenheid van de verkoper. Bestellen en afrekenen gaat snel en probleemloos. Daarna volgen de mails met bevestiging en verzendingsgegevens. De bestelling heb je meestal de volgende dag al in huis. Er worden mini (gratis) staaltjes toegevoegd, stel je je dus daar niet te veel van voor. Een handgeschreven bedankje geeft een persoonlijke toets.

10/10

Dat is toffe firma,ik heb mijn product snel gekregen. Ik ga meerdere keer product bestellen. Ik ben acht heel blij

Supersnelle levering

Goed ingepakt en een heel leuk handgeschreven kaartje erbij

Top service!

Ga zeker nog eens bestellen bij jullie!

Snelle duurzame service.

Producten snel ontvangen en duurzaam verpakt. Hele fijne producten. Shampoobar en conditioner bar met argan. Verder fijne samples afgestemd op je aankoop.

Super service

Snelle levering, leuk ingepakt met samples erbij en een handgeschreven bedank briefje hartstikke leuk!

Snelle levering.

verwachtingen overtroffen

Mijn bestelling werd sneller geleverd dan verwacht (1 dag). Er zat nog een kleine verrassing bij (zonnecrème op basis van olijfolie). De flessen zien er klasse uit met een kaartje er aan dat het produktieproces beschrijft. Het zorgt mee voor een aangename beleving.

6 Kennemerplein 14

Haarlem 2011MJ