Filter

Een bedankkaartje is erg attent en nog 2 samples erbij is een super service.

Geweldig!

Geweldige service: een persoonlijk geschreven bedankkaartje en ook nog een paar samples. En zeer snel geleverd. Ben zeer tevreden.

Snelle levering en leuk handgeschreven kaartje erbij

Lekker ruikend

Het smeert fijn,ruikt ook nog eens lekker… Of het zich bewijst moet ik ietsje langer voor smeren…

Vlot

Snelle en keurige afhandeling. Bestelling ontvangen met een handgeschreven bericht, top!

Prettig contact en goede service

Goede en persoonlijke service, fijne gratis samples erbij met een persoonlijk berichtje. Snelle verzending. Ook prettig contact per mail.

Erg leuk om nog zo’n persoonlijk kaartje te mogen ontvangen!

Blij mee

Tot nu toe ben ik blij met mijn aankopen. Alle deodoranten geprobeerd, maar deze roller doet het tot nu toe het beste, geen nare geurtjes meer en ook na het scheren doet het geen pijn. Hopelijk ben ik na langer gebruik net de positief!

Wat een heerlijke bodycreme. Én de douchel is heerlijk.

Mijn huid is bijna 75 jaar oud( jong). En ik geniet van de creme. Heerlijk. Trekt snel in en het ruikt heerlijk.

Fantastisch.

Dag na bestellen geleverd, met een extraatje en handgeschreven bericht in de doos. Fantastisch.

Heb zelf en kaartje van hun ontvangen om me te bedanken met mijn aankoop.

Snelle levering en goed verpakt

Onlangs voor de eerste keer hier besteld. Snelle levering en alles goed verpakt, en ook nog eens in recyclebaar materiaal. Leuk ook wat samples erbij van andere producten.

Geweldige producten

Een duidelijke en overzichtelijke site. Met fijne, heerlijke producten. Het ruikt heerlijk en verzorgt goed. Nette, duurzame verzending met een persoonlijk briefje erbij.

Goed!

Snel geleverd en kwaliteit van het product is subliem!

Nieuwe website

Kijk met bewondering naar jullie nieuwsbrief, waar wij als vaste klanten al een inkijkje krijgen van de nieuwe website. In een woord PRACHTIG!!

Snelle levering en heerlijke zeep

Dinsdag avond besteld en woensdag bezorgd! Heerlijke zeep met leuke samples (weet gelijk wat ik volgende keer mee bestel) en leuk persoonlijk kaartje bij de bestelling

Goede service en snelle levering

Een overzichtelijke website, goede producten en keurig op tijd geleverd. Een persoonlijk handgeschreven kaartje maakt het geheel compleet. Wat mij betreft een vaste klant erbij.

Slechte klantenservice

Product was niet conform omschrijving. Contact daarover was zeer onprettig.

leuke produkten en goede service

en ook handig dat je het in Haarlem kunt ophalen, dat heb ik niet teruggevonden op de site maar wist ik doordat ik gebeld had.

Super goede service

Ik ben heel tevreden met de producten die ik heel snel heb gekregen ! En ook met de medewerker die ik heb gesproken omdat ik nog extra vragen had, zeker aanbevolen!

Prettige service

Bij bezoek aan kantoor met aansluitend winkel werd ik zeer prettig geholpen. Er werden zelfs nog wat producten uit het magazijn bij gepakt, zodat ik nog meer keuze had. Het pakket werd prachtig ingepakt. Ik heb zelf geen gebruik gemaakt van de producten, dus daar kan ik geen oordeel over geven. De service was in ieder geval uitstekend!

Geweldige producten.

Mijn bestelling ging heel vlot. Veel keuze, mooie producten en heel leuk de samples erbij en het geschreven kaartje!! Heel erg blij met de producten en vooral de linnen spray blijf je heel lang ruiken, heerlijk!!

Snelle levering en goede service

Snelle levering en zeker ook het handgeschreven kaartje hierbij vond ik leuk om te ontvangen. Een persoonlijke touch en deze tijd.

Fijne producten en snelle levering

Mijn eerste bestelling bij MetOlijf. De producten waren de volgende dag al in huis, zorgvuldig ingepakt en met een attent handgeschreven briefje erbij. Super!

Heerlijke geur

Ik heb de spray direct op het kussen gedaan en de volgende dag nog steeds heerlijk aanwezig.

6 Kennemerplein 14

Haarlem 2011MJ