Filter

Of het echt werkt moet nog blijken .

Optijd bezorgd , eerste dag gebruikt , tweede dag werkt de verstuiver niet meer , helaas moet handmatig doen , met als gevolg veel verspilling ,jammer . De uitwerking moet nog blijken , zat er geen bijsluiter in verpakking . Mvg.

Ik heb meerdere zeeps gekocht en ze zijn altijd zo heerlijk en droogt mijn huid niet uit.

Gemakkelijk besteld, vlot geleverd

Gezocht op internet naar producten om lichte huidbeschadigingen op gezicht en hoofdhuid te behandelen Kwam bij jullie uit om een poging te wagen. Dus nu maar afwachten of het werkt.

Fijne locatie om te bezoeken

Hele aardige mensen. Ze laten je lekker rondkijken in hun zaak en helpen indien nodig. Denken mee. Fijn om nog eens terug te komen.

Vriendelijk en snelle levering

best

mijn ervaring is prima, via kennis aan jullie adres gekomen. Alleen het extra pakketje . Wat er bij zou zitten,als je nieuws brief invulde bij opmerkingen. Dat heb ik gemist. ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Uiterst klantvriendelijk

Wat een lieve, attente medewerkers en wat een warme klantenbenadering. Bij de bestelling waren een paar samples toegevoegd, maar ook een met de hand geschreven kaartje. Heel bijzonder. Ook telefonisch word je uiterst vriendelijk te woord gestaan. De medewerkers geven blijk van productkennis en geven adviezen. Het product: De shampoo tegen haaruitval werkt echt! Enige tijd geleden kreeg ik door een dermatoloog een bepaalde lotion voorgeschreven maar gezien de bijwerkingen, kan ik daar niet eeuwig mee doorgaan. Inmiddels heb ik bij 'MetOlijf.nl' meerdere producten besteld. Dat blijf ik doen, omdat ik daar alle vertrouwen in heb.

Brengt verlichting

Brengt verlichting op eczeem been, huid is veel rustiger geworden dan bij gebruik van bijvoorbeeld Bepanten

Mijn bestelling was snel binnen. Goed verpakt en met een persoonlijk briefje. Over het product kan ik nog niet veel zeggen want heb het nog maar 1x gebruikt. Maar als het bevalt bestel ik het hier zeker weer!

Nu al fan

Ik hou van natuurlijke en dierproefvrij producten.

Alles goed verzorgd

Bestellingen altijd netjes verzorgd en bezorgd. Opendag is ook goed verzorgd. Chapeau!

Fijn en goed bedrijf met (h)eerlijke producten

Helaas nog niet alle producten in de afgelopen tijd kunnen uitproberen, maar wat ik heb gebruikt voor mijn gevoelige huid is zeer goed. De producten ruiken aangenaam zonder een overheersende geur. Je wordt , wanneer je vragen hebt, goed geholpen en naar een juist product geleid. Ik kan MetOlijf.nl iedereen aanbevelen!

Wat een mooi bedrijf. Ik was op een super leuke open dag en wat was dat goed geregeld. Heel erg bedankt voor de super mooie en leuke goodie bag!!

Goede ervaring

Snelle levering. Goede verpakking en het persoonlijke kaartje maakt het helemaal af.

Snelle levering en prima service!

Er wordt als je vragen hebt prima met je meegedacht .

Snelle levering, goede producten!

Snelle levering, goede producten!

Goed product snel geleverd

Product besteld snel geleverd. Tevens sample erbij gekregen zeer attent En ook nog leuk handgeschreven kaart erbij En alles in milieu vriendelijke verpakking.

Super fijne cosmetica producten.

De producten die ik tot nu toe heb besteld vind ik geweldig. Het doet echt veel voor mijn droge huid. Persoonlijke aandacht en vlotte reactie op mijn vragen. De open dag was ook een aanrader. Dank jullie wel voor de goodiebag ik ben echt verwend door jullie.

Snelle afhandeling Leuk persoonlijk briefje erbij

Snelle en nette levering en hand geschreven kaartje erbij. Attent

Leuke nieuwe ontdekking

Wilde overstappen naar zeep ipv plastic verpakte douchegel en kwam hier terecht. Aansprekende producten, genoeg keuze en aantrekkelijke prijzen. Snel en netjes verpakt verstuurd. De handgeschreven kaart en proefmonsters worden zeer gewaardeerd.

Gebruik nu 4 dagen op mijn gezicht. Zie wel enige verbetering.

Goed en snelle service

Super fijne producten zeker een aanrader ik ben tevreden

Kwaliteit in producten, levering en service

Goede producten en levering met een persoonlijke touch.

De bestelling arriveerde keurig ingepakt en sneller dan snel. Niet op maandag, zoals was aangekondigd, maar op zaterdag al.

6 Kennemerplein 14

Haarlem 2011MJ