Filter

Prima service!

Niet alleen de service is prima maar ook de persoonlijke boodschap! Top!

Supersnel

Snelle en attente service

Helemaal goed!

De sample Queen Bee van Apivita ruikt heerlijk!

Geweldige producten

Dit product is nieuw voor mij, maar ben er zeer tevreden over

Persoonlijk geschreven kaartje maakt de bestelling helemaal af.

Leuk zeepje precies zoals de foto!leuke samples erbij en een met de hand geschreven kaartje!!Schattig en persoonlijk!!

Snelle levering en goede service

Mooie producten besteld. Binnen 1 werkdag verzonden en heel snel ontvangen. Goede service met een persoonlijke touch.

Fijne webshop met mooi assortiment!

Prima webshop met veel natuurlijke producten zonder ongezonde toevoegingen. 2 leuke proefmonsters er bij als verrassing. Top!

Duidelijke productomschrijving, snelle verzending. Misschien nog een nadere uitleg of ander woord voor de ingrediënten voor de leken zodat we weten wat er nou echt inzit.

Snelle service met persoonlijke boodschap

Zeer goed!

Fijne shampoo

Heel leuk verzonden met een kaartje erbij! Shampoo ruikt heerlijk!

Leuke producten

Dit was mijn eerste bestelling, Ik kon mijn bestelling goed volgen en er stond ook duidelijk bij dat het door de brievenbus pastte en er dus niet voor thuis hoefde te blijven. Snel verzonden ook. Als extra verrassing; een persoonlijke boodschap en wat samples. Ik zou metolijf aanraden en wil ook vaker bestellen.

The perfect pamper gift for a friend

We ordered a few items to put in a basket for a self care package for our friend who was turning 40. She absolutely loved everything. And I must say the jasmine evening fragrance oil sticks leave her bathroom smelling amazing!!

Attent

Een handgeschreven briefje bij onze aankoop; duurzaam verpakt, gratis extra's - heel attent.

Prima en erg leuk geholpen met een paar extraatjes

Goede producten en snelle levering. Extra leuk vind ik de persoonlijk geschreven boodschap en de monstertjes. Klasse

Prima bedrijf snelle levering

Prima producten en snelle levering.

De kadootjes werden zeer gewaardeerd

Pozotiv

TOP!

Ik ben super tevreden met alles, van bestellen tot leveren verliep snel, gemakkelijk en zorgvuldig. Ik bestelde mijn producten op vrijdag en had verwacht dat ik deze pas 's maandags of dinsdags zou krijgen, maar deze werden gewoon op zaterdag afgeleverd. TOP! echt TOP! Echt heel blij met de service :)

Fijne producten en aandacht voor de koper met een persoonlijk berichtje en samples.

Heel positief

Duidelijke, informatieve website. Zeer klantvriendelijke mensen. Bij melding verkeerde levering kreeg ik meteen een reactie terug met voor mij een fijne oplossing.

Prima product en snel geleverd!

Mooie webshop, makkelijk besteld en supersnelle levering met persoonlijke handgeschreven felicitatieboodschap. Top.

uitstekend

Snelle en verzorgde verzending goede produkten tegen een zeer redelijke prijs, aanrader!

Tijdige levering, leuk die extra samples

Geur van jasmijn-douchegel valt een beetje tegen, zit niet echt die duidelijk herkenbare jasmijngeur aan.

6 Kennemerplein 14

Haarlem 2011MJ