Filter

Geweldige producten en service

Mijn pakketje was na 1 dag al binnen! Heerlijke producten en een hand geschreven kaartje erbij! Ik ga zeker weer bestellen

Heerlijke producten en sneller levering!

Heerlijke producten op natuurlijke basis!! Hele snelle levering.

Snelle, goed verzorgde levering.

Tevreden klant.

Kadootje!!

Goede overzichtelijke site met mooie eerlijke producten. Kadootje geshopt voor vriendin (soapbar kers) en kon het niet laten shampoobar orange voor mezelf te bestellen. Snel geleverd, mooi verpakt met persoonlijke noot en 2 soap samples. Heerlijk! Ga ze snel proberen.

Prima bedrijf, persoonlijk kaartje bij de producten, vlotte en correcte levering

Tip: duidelijk aangeven bij de producten of deze in/met plastic verpakt zijn

Tot nu toe goede ervaring en kwaliteit.

Goede service en een persoonlijk bedankje voor de bestelling. Dat stel ik zeer op prijs.

uitstekend

ik heb mijn bestelling snel ontvangen, de volgende dag. prima verzorgd, fijne producten.

Super, persoonlijk en goed voor de natuur en diertjes

Top, lkr 2 monstertjes gekregen. Handgeschreven briefje erbij. Hou ervan♡♡♡ Alles paste in een mooi klein doosje, lkr duurzaam!!!♡ En mooie pure goede spullen voor mooie prijzen. Goed voor dier en natuur!!!♡♡♡

Goede natuurlijke producten en snelle levering

Duidelijke omschrijving bij wat je bestelt en ook zeer snelle levering. Ik ben vooral fan van Macrovita natuurlijke oliën.

Zeer goede shampoo bar

Verzending van product zeer correct , met handgeschreven welkomst kaartje ingesloten bij verzending. Zeer klantgericht

Fijne webwinkel

De website is gebruiksvriendelijk en snel. De prijzen goed. Mijn bestelling was al de volgende dag in huis!

Hele snelle service

Hele snelle service en de producten zijn netjes verpakt.

Tevreden

Heb de zeep nog niet gebruikt, maar de prijs bevalt me prima ( hopelijk blijft dat zo) vaak zijn goede producten die goed zijn voor mens en milieu en verzorging duur , dus ben echt blij met dit adres en van plan om voortaan bij jullie te bestellen! Ik laat later weten hoe de zeep bevalt Mvg Renate Wien

Positieve ervaring

Leuke webwinkel! Ik heb er shampoobars, zeep en olijfhouten zeepbakjes besteld. Nog niet geprobeerd maar het ruikt heerlijk. Fijne service, vrijdagmiddag besteld en zaterdag binnen. In het doosje zaten ook nog proefjes en een handgeschreven kaartje Erg attent. Als de zeepjes bevallen zal ik hier zeker vaker bestellen.

Fantastische producten.

Voedend en niet vet en het maakt je huid heel zacht.

Helemaal prima

Snel geleverd met een handgeschreven briefje. Een persoonlijke noot dus. Als de zeepjes bevallen bestel ik daar zeker weer.

Eindelijk een crème gevonden voor mijn voeten die doet wat ie zegt. Ben er super blij mee.

Prima….leuk met een persoonlijk kaartje erbij.

Mijn eerste kennismaking met MetOlijf is heel positief, de producten ga ik nog ervaren.

Geweldige producten en goede service

Geweldige producten voor een leuke prijs. Het handgeschreven kaartje als dank bij een bestelling is een fijne en leuke attentie.

Snelle levering, fijne producten en een verrassing!

Prima afhandeling van bestelling tot aflevering en verrassingssamples op de koop toe. Top!

Meer dan goed

'S morgens besteld volgende dag in huis . Fijne producten , ik zal n de toekomst vaker hier bestellen

Fijne webshop

Fijne webshop en prima geholpen door Peter via de chat. Lekkere samples. Gisteren de 3 in 1 foam, gezichtsreiniger gebruikt, voelt schoon, is makkelijk maar wel een trekkerig gevoel na afloop. Dus ik denk niet dat dit een blijvertje is.

In 1 woord super

Goede, snelle en verzorgde levering. Producten naar wens.

Prima snel geleverd

Snelle levering !