Filter

Verrassend

Reageerden heel snel op mijn mail om advies over een bepaald product. Daarna besteld en pakket werd snel bezorgd. Erg leuk is dat er een handgeschreven kaart en wat samples bij zitten. Zeer tevreden over deze klantvriendelijkheid!

Gemakkelijk te.bestellen

Mooie website, gemakkelijk te bestellen en perfecte levering.

Snelle bezorging en erg leuk verpakt!

Aanrader! Vooral de zonnebrand en tanning olie.

Super fijn!

hele fijne ervaringen, ze geven duidelijk aan wanneer je pakketje komt en houden je goed up to date! Ook hele goeie producten! Niks slechts over te zeggen :)

Het bestelde cadeaupakket werd de volgende dag al bezorgd. Ik werd goed op de hoogte gehouden. Het cadeaupapier viel wat tegen, en er zat erg veel schuimopvulmateriaal in de verzenddoos.

supersnelle levering

Goed product nette website snelle levering 2 kleine proefzakjes bijgekregen superklasse ga zo door

Deskundig en vriendelijk

MetOlijf heeft heerlijke producten en een goede prijs kwaliteit verhouding. Je wordt hier goed en vriendelijk geholpen en krijgt uitgebreid advies!

super geweldig

Deze week 2 x een bestelling gedaan en ben zeer tevreden over de vlotte afwerking. De ene dag besteld de volgende dag al in huis. Het handgeschreven kaartje erbij is ook heel fijn, echt een persoonlijke noot, top. De samples zijn echt welkom, zo maak je kennis met verschillende producten. Dank jullie wel. Ik blijf zeker bestellingen doen. Groet Maria!!!

Snelle service ,goed product

Goede producten en goede service

Goede producten zonder chemische toevoegingen. Puur natuur. Goede service.

Gastvrijheid en persoonlijke aandacht

Het persoonlijke berichtje stelde ik zeer op prijs!

heel goed!

Snelle levering, fijne producten, en miliebewuste verpakking. Ik kom zeker bij jullie terug!

Prima verzorgde en snelle levering

Prima verzorgde en snelle levering

Top producten en de volgende dag in huis.

Fijne producten! Zeker als je een (over)gevoelige huid hebt. Snel in huis.

Goed product, redelijke prijs, snel geleverd.

Ik ben zeer tevreden.

Ik was 1 product vergeten te bestellen. Contact gehad met hun en dit product werd bij mijn bestelling toegevoegd en had de bestelling de volgende dag in huis. Goed geregeld.

Het is een enthousiast team.

Met de producten heb ik zo snel na ontvangst nog geen ervaring opgedaan. Het ruikt in ieder geval lekker en het was zeer goed verpakt.

Bijna Perfect

De producten waren geweldig en zeer goed,het enige wat bijna perfect was zijn de.handschoenen om te scrubben, die zij wat aan de kleine kant als je de hand erin doet...past niet helemaal erin alleen de vingers en de helft van mijn handpalm. Mag een 1/4 maatje.groter aub. Voor de.rest rook de zeep heerlijk en ben gelijk ermee begonnen met de zeeproos die heerlijk ruikte. Ik las dat je de gezicht niet met deze producten kan schoonmaken maar met iets anders! En wat is dat als ik vragen mag.

Veel aandacht voor de klant

Dit was mijn eerste bestelling, alles was keurig netjes verpakt en snel verzonden. Bij mijn bestelling zat een persoonlijk briefje met een bedankje voor mijn bestelling en tevens wat gratis proefjes. Met zoveel aandacht voel je je net iets meer dan zomaar een klant!

Fijne winkel

Fijn dat ik nu ook mijn griekse producten zo kan kopen. Erg blij met jullie !

Snelle levering ,fijne producten

Eerlijke producten , en tot nog toe werkt t echt goed

De zeep ruikt heerlijk

Heerlijke zeep besteld lekkere proefmonsters erbij gekregen en een leuk persoonlijk kaartje......dat maakt het af ....toppie

Ben erg tevreden

Mooie producten, snelle levering.

Positief!

Snelle service; product was met zorg ingepakt. Leuk dat de verkoper het persoonlijk maakt door met een kaartje een persoonlijke boodschap achter te laten. Ook ontving ik samples waar ik erg blij mee ben en zeker ga uitproberen!

Top.

Snelle levering. Goede producten. Leuke samples. En even een klein berichtje op een kaart dat is erg leuk.

6 Kennemerplein 14

Haarlem 2011MJ