Filter

Jammer dat mijn achternaam niet op de verzendlabel staat

Durf niet meer te bestellen omdat mijn gegevens niet volledig op de verzendlabel staat terwijl toch volledig in mijn account

Supersnel in huis

Ik had lavendelwater besteld, om mezelf te beschermen tegen zoemende en stekende muggen in de slaapkamer. De volgende dag had ik het al in huis. Dus ik ben klaar voor de zomer!

Geweldige producten en super snelle levering!

Ik ben helemaal verkocht! De badschuim met oranje bloesem en lavendel ruikt zoooo lekker!!.De shampoo bars ruiken ook lekker en schuimen goed.Aan de conditioner moet ik nog even wennen maar dat komt omdat ik al jaren gewend ben om iets vloeibaars in mijn haar te doen.Maar zowel shampoo als conditioner werken goed en mijn haar is er blij mee.De olijfolie is heerlijk!

Goede omschrijving, fijne producten en snelle levering

Heerlijke en eerlijke verzorging van Macrovita. Echte aanrader!

Snelle levering van perfecte zonnebrandproducten

Fijne zonnebrandproducten factor 30 en 15 zonder witte waas. Maar bovenal zonder zooi. Perfect

Uitstekend dus!

Alles prima verlopen. Duidelijke heldere website met interessante en begrijpelijke informatie. Vlot bestelproces. En razendsnel bezorgd, goed verpakt, helemaal uitstekend dus.

Snelle levering, netjes verpakt en keuze mogelijkheid voor bezorging op een afhaalpunt

Heerlijke geur

Volgende dag in huis en geweldige geur

Zacht en verkoelend bij eczeem

Ben het aan het uitproberen bij heftige jeuk en wondjes bij eczeem. Creme en olie werken verzachtend en koelend.

Snelle levering, goede producten

Snelle levering en goede natuurlijke producten.

Voor herhaling vatbaar.

Website duidelijk en to the point. Bestelling gemakkelijk kunnen plaatsen. Levering liet iets langer op zich wachten maar dat is natuurlijk de fout van PostNL.

Zeer snelle levering, plus een fantastisch product, krijg regelmatig complimenten omdat ik er zogoed uitzie, en dit is te danken aan jullie geweldig product

Bestelling snel in huis, netjes verpakt en veel keuze op de site.

Bestelling snel in huis, netjes verpakt en veel keuze op de site.

Ik ben echt tevreden.

Ik ben super tevreden met de service en producten.De producten zijn van zeer hoge kwaliteit.

Snelle en accurate dienst

Snelle en accurate bezorging.

Snelle levering en producten doen wat beloofd

Gewoon goed.

Snelle levering goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering goede prijs/kwaliteit verhouding

Fijne producten en snelle levering

Ik vind de producten die ik zoek meestal prima. Als ik een vraag heb, word ik altijd goed geholpen. De levering is snel en de producten ben ik bijna altijd tevreden over! Ik winkel dan ook graag in deze shop!

Beste natuur-drogist van Nederland!

Per toeval heb ik dit bedrijf recent ontdekt bij het online speuren naar natuurlijke verzorgingsproducten. Inmiddels ben ik zó groot fan geworden, dat mijn hele badkamer vol staat met producten van MetOlijf. Wat mij erg aanspreekt is de grote keuze in het assortiment, de hoogwaardige kwaliteit van de ingrediënten/producten, de uitgebreide informatie op de website en de zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers die je een bericht kunt sturen bij vragen of opmerkingen.

Heerlijke producten

Ik heb al veel verschillende producten geprobeerd maar deze producten voelen goed, ruiken lekker en zijn heel fijn in het gebruik

Fijne producten en snelle levering

Ik zocht een lekker ruikende douchegel en bodylotion en zij hebben dit. Erg fijn

Heb twee zonnebrandcreme flessen besteld. Een hiervan kwam beschadigd binnen. Ik heb gemaild en kreeg gelijk een nieuwe toegestuurd. Ik ben erg tevreden over de zonnebrand en over de klantenservice!

Voldeed precies aan verwachting

Een overzichtelijke website , makkelijk te vinden wat we nodig hadden , na bestellen snel in huis met een track and trace code . Goed voor elkaar !!

Snelle service, fijne producten!

Door rozemarijn haarolie voelt mijn haar gezonder en steviger

Ik gebruik de rozemarijn haarolie van olijf nu 2 weken. Ik heb zeer fijn haar. 2x p.w. doe ik het snachts in mijn haar zodat het goed intrekt en de volgende ochtend was ik het eruit. Sindsdien voelt mijn haar gezonder en steviger aan. Ik kan nog niet zeggen of het de haargroei bevorderd daarvoor gebruik ik het te kort, maar het helpt zeker om mijn haar gezond te houden.

6 Kennemerplein 14

Haarlem 2011MJ