Perfect bedrijf en geleverde vensterbanken zijn meer dan perfect

Beste dames en heren, Deze reactie heb ik al op 22 augustus naar u gestuurd ! De geleverde vensterbanken zijn met veel aandacht gemaakt en zien er schitterend uit. Wij zijn meer dan tevreden.En inmiddels zijn ze al door ons zelf geplaatst. Met name alle aandacht en ook telefonisch werd navraag gedaan of de bestelling ook zo bedoelt is. Onze oprechte complimenten. Helaas heb ik 1 vensterbank vwb breedte onjuist opgenomen. Die is dus 6 cm te breed. Inmiddels heb ik vandaag een nieuwe in de juist maten besteld. Helaas voor 1 bestelling wel de verzendkosten, maar zelf zagen zag ik niet zitten. Dus in afwachting van de laatste voor ons (nieuwe) huis. Vensterbanken in de werkruimte ! Hartelijke groeten Jos

Mooie materialen

Mooie materialen voor een mooi prijsje. Makkelijk te bestellen en netjes geleverd Ook fijn dat je pas met afhalen bij het geleverde adres hoefde te betalen. Dus al met al zeer tevreden

Precies zo als het hoort.

Ondanks dat het maatwerk was , snel geleverd. De opgegeven maten klopten precies met het geleverde product. Als ik weer iets nodig ben zal ik zeker weer bij Steenbok natuursteen bestellen

Onze composiet vensterbanken

Onze composiet vensterbanken hebben op 2 verschillende standaard maten een kleurverschil op 2 vensterbanken naast elkaar. We hadden beter dus de vensterbanken op maat kunnen nemen. We zijn tevreden over de levertijd en de kwaliteit.

perfect

duidelijk goed en op tijd

Superservice en top communicatie

Vanaf het moment van bestelling heel goed op de hoogte gehouden vd voortgang en naast mail info ok telefonisch op de hoogte gebracht toen het materiaal beschikbaar was. Zelden zo een prima service meegemaakt. In 1 woord geweldig.

Mooi en goed

Gewoon mooi en goed.

Kwaliteit prima , Klant vriendelijk en komen de afspraken na

Mooi materiaal en simpel te bestellen

Via de site makkelijk te bestellen en super mooi materiaal.

Bestellen top

Maar de levering ook keurig op tijd Alleen de verpakking beschermt niet goed dat is alleen maar plastic. Dat betekent in mijn geval dat er wat kleine krasjes op de zijkant zaten en putjes aan bovenzijde Maat voering was oké

Duidelijke website en mooi product

Alles prima geregeld . Goede communicatie en goed product geleverd ! Top . Oh ja en veel voordeliger dan de plaatselijke tegelboer.

Goede prijs kwaliteit top service en levering

Goede prijs kwaliteit heel snel geleverd, vensterbanken identiek aan geleverd monster, volgende keer weer!

Men gaat direct aan de slag zodra het is besteld, en als het bij de afgesproken plaats ligt wordt je daarin geinformeerd

Snel en goed

Duidelijk bestelproces en communicatie, bestelling was snel klaar en product voldoet aan de verwachting.

Waar voor je geld.

Exact op maat, op tijd en voor de afgesproken prijs

Had hier 1x eerder een vensterbank besteld en dat is zo goed gegaan dat ik de volgende hier weer heb besteld. Met erg veel afhaalpunten het goedkoopste beste en makkelijkste om hier te bestellen en natuurlijk de kwaliteit.

Slechte communicatie.

Spullen 23 juni besteld en geen enkele reactie gehad wanneer het binnen is of wanneer ik het u überhaupt kan ophalen. En dan wel een e-mail krijg: Inmiddels heeft u uw bestelling alweer een poosje in huis en wellicht zelfs al gemonteerd. Wij hopen dat u tevreden bent met het resultaat! Lekker geregeld eerste en ook gelijk de laatste keer dat ik hier besteld heb.

Steenbok een goed adres voor je dorpel

Ik was op zoek naar een goedkope dorpel voor mijn douche. Via Google ben ik terecht gekomen bij Steenbok. Omdat ik aardig wat zelf kan en wat materiaal heb kon ik uit de voeten met een standaardlengte die ik zelf op maat gemaakt heb. Ook de aflevering bij een adres in de buurt van mijn woonplaats ging goed. Toch twee opmerkingen: - het afleveradres was denk ik druk want heeft geen contact met mij gezocht dat de bestelling opgehaald kon worden - de kleur lijkt op de site donkerder dan in werkelijkheid, mogelijk duidelijkere foto's plaatsen Groetjes Jos

voldoet aan verwachting

redelijk snelle levering, goede maatvoering, mooi product

Goed maar de dikte vensterbanken varieerde

Bestelling netjes afgeleverd op een pallet. Zag er goed uit. Wat me opviel, was dat de dikte van de vensterbanken varieerde tussen 18 en 21mm. Bij één paneel verliep de dikte van het paneel zelf met 1 mm. Dit vond ik wel vreemd. Gelukkig geen problemen mee verder doordat de vensterbanken ver genoeg uit elkaar zijn geplaatst, vallen de verschillen niet op.

Prima precies op maat

Snelle en adequate levering Prima geregeld afhalen bij de dealer

TOP TRANSACTIE

DE HELE BESTELLING VLOT VERLOPEN , MOOI PRODUKT ZEER TEVREDEN . GR JOS

Exactly to the mm

Very pleased see my ordered item being exactly what I ordered to the millimetre! Good job, thank you.

Snel en zoals besteld is er geleverd

Wat ik ook makkelijk vond dat ik in de buurt kon afhalen bij bouwmaterialen Handel

Geweldige service

Goede service en correcte afhandeling

Ambachten 4

5711 LC Someren

085 210 35 42

Over Steenbok Natuursteen

Nieuwe natuursteen producten bestellen doe je niet zomaar. Het zijn zeer duurzame producten die voor lange tijd beeldbepalend zijn in een woning. Een persoonlijk en gedegen advies is wat ons betreft daarom ook vanzelfsprekend. Heeft u weinig of geen bouwtechnische kennis? Geen probleem! Ons ervaren team beschikt over de juiste expertise om met u mee te denken. Op die manier komen we altijd tot de beste oplossing voor uw woning, voor de scherpste prijs. Bel, app of mail onze klantenservice medewerkers Fiona, Marieke, of Imre voor een meedenkend en gedegen advies! Mail: [email protected] Bel of App: 085 210 35 42