Prachtige vensterbanken

Communicatie liep vlotjes en zeer duidelijk, waren zeer vriendelijk. Levering was ook netjes op tijd zoals afgesproken. De vensterbanken paste perfect en ben super blij met de kleur ook goede keuze, in de woonkamer had ik zelfs 3 cm dik genomen en dat is zeker ook goed. Misstaat niet omdat de tabletten zo groot zijn. Zeer tevreden dus!!!

Mooi materiaal, volgens afspraak geleverd.

Na het uitpakken bleek een van de hoeken licht beschadigd. Vermoedelijk door het op de kopse kant wegzetten bij het afhaalpunt. Gelukkig in de sponning kunnen monteren, dus uiteindelijk niet zichtbaar in het werk.

Alles is prima verlopen en verzorgd

Prijs kwaliteit is prima tov andere aanbieders in onze regio. Ook het contact verliep prima. Alles paste perfect nadat ik dit zelf had opgemeten.

Gewoon geweldig

Goede service en snel geleverd in die tijd goed op de hoogte gehouden

Vakwerk voor een redelijke prijs.

super service

veel keus, ik had een stenen plaatje nodig voor een tafel, makkelijke site, alle maten mogelijk, betalen bij afhalen.

Vakwerk,snel geleverd en goede prijs

Vakwerk,snel geleverd en goede prijs

Ontzettend tevreden

Heel blij met de mooie vensterbanken van Steenbok Natuursteen. 1 vensterbank was beschadigd bij het ophalen. Na contact opgenomen te hebben werd er direct met spoed een nieuwe in productie gedaan. 2 of 3 dage later al in huis, bedankt daarvoor! Gewoon een net bedrijf dat de afspraken na komt... waar vind je ze tegenwoordig nog? Nou hier dus! Een onderhoudspakket zou ik wel erg graag willen winnen want ik weet niet goed wat ik nu moet gebruiken voor het reinigen dus ik doe graag mee met de loting om het pakket. Groetjes

Goede kwaliteit en snelle service

Heel fijn dat je ze zelf kunt ophalen bij een ophaalpunt bij je in de buurt. Dat maakt het flexibel, zeker tijdens een verbouwing met naleveringen. 1 item was beschadigd maar met een korting was ik akkoord en heb ik de natuursteen toch geplaatst.

Perfect materiaal voor een hele goede prijs.

Goed overleg, prima levering en uitstekend materiaal. Niets gelogen op de website. Doen wat ze beloven.

Top service en uitstekend product

Bestelde een stenen vensterbank online in twee delen omdat de max lengte maar 1m was. Werd meteen gebeld dat het zelfs uit 1 stuk kon! Ook dat de vensterbank een centimeter taps moet worden uitgezaagd was geen enkel probleem. En opgeleverde vensterbank was goede kwaliteit met nette zaagsnedes zonder stukjes eruit. Werd nog eerder geleverd dan verwacht dus al met al topservice en zeer tevreden klant!

Goede, eenvoudige manier van bestellen!

Onze badceldorpel is geheel naar ons zin op maat gemaakt en snel geleverd. De gemakkelijke configurator loodst je zo door de stappen om een dorpel geheel op maat aangeleverd te krijgen!

Erg goed

Snelle levering. Ziet er prachtig uit.

Goede maat en snelle levering

Alles Prima

Prachtige dorpel, via Tegelhandel Leiden gratis geleverd, goede kwaliteit en perfecte service.

super geregeld!

snelle levering. goed product, fijn dat we de vensterbank konden ophalen in de buurt.

Helemaal overeenkomstig verwachting

Bestelling geplaatst voor twee vensterbanken. Keurig vooraf geïnformeerd over het gehele proces. Wordt handig ingepland en afgeleverd op een afleveradres al waar de bestelling afgehaald kan worden en afgerekend. Wij zijn zeer tevreden

Netjes op tijd geleverd en precies op maat

Hele mooie natuurstenen vensterbank

Superkwaliteit voor een goede prijs!

Keurig op de hoogte gehouden mbt de status. Ontvangst van de goederen ook prima geregeld!

Super !@

Makkelijk bestelen en gratis verzonden naar afhaalpunt.

Snel en prima op tijd geleverd!

Deskundig en klantvriendelijk advies!

Snel en goed geleverd

Gebruiksvriendelijk site, en je wordt goed op de hoogte gehouden van de levering .

Snelle levering en je wordt gedurende het proces op de hoogte gehouden.

Zeer goed.

Nog net voor kerstsluiting geleverd.

Super netjes..!

Echt heel erg goed en netjes geholpen, mooi product echt top

Ambachten 4

5711 LC Someren

085 210 35 42

Over Steenbok Natuursteen

Nieuwe natuursteen producten bestellen doe je niet zomaar. Het zijn zeer duurzame producten die voor lange tijd beeldbepalend zijn in een woning. Een persoonlijk en gedegen advies is wat ons betreft daarom ook vanzelfsprekend. Heeft u weinig of geen bouwtechnische kennis? Geen probleem! Ons ervaren team beschikt over de juiste expertise om met u mee te denken. Op die manier komen we altijd tot de beste oplossing voor uw woning, voor de scherpste prijs. Bel, app of mail onze klantenservice medewerkers Fiona, Marieke, of Imre voor een meedenkend en gedegen advies! Mail: [email protected] Bel of App: 085 210 35 42