Snel, correct, kwaliteit, betaalbaar.

Zeker als je het terplekke kunt ophalen.

Ze doen wat ze beloven.

Snelle levering en overleg mogelijk. Nette prijzen in verhouding tot de geleverde kwaliteit.

Netjes op maat en snel

Zeer goed geholpen met speciale maat voering. Netjes en snel afgeleverd bij ophaal punt. Super. Binnenkort 3 de bestelling plaatsen.

goed advies en keurig geholpen

keurig en netjes correct afgewerkt alles

Top kwaliteit

Verwachting overtroffen, super verpakt en veilig aangekomen voor verwerking.

Mooie vensterbanken

Natuurstenen vensterbanken gekocht. Zien er mooi en netjes uit. Snelle levering. Prima service via mail.

Snel, precies op maat en niet duur

Vensterbank besteld op maat precies geleverd hoe het moest. Konden hem al snel ophalen bij 1 van de ophaal punten. Prima geregeld

Goede service en snel geleverd

Geheel volgens afspraak perfect op maat. Mooie kwaliteit. Erg tevreden

Goede prijs / kwaliteit verhouding, Snelle service, afhaalpunten dichtbij

Goede prijs / kwaliteit verhouding. Goede informatie en uitleg telefonisch. Snelle service en het afhaalpunt zat dichtbij (<10km)

Alle ging zoals het moet zijn.

De bestelling, de afmetingen, als het ophalen ging prima. ik Zal hier zeker nog een keer gebruikt van maken.

hadden mijn tekening goed gecontroleerd en het barblad is exact naar wens gemAkt en afgewerkt, zeer tevreden

Zeer goed bedry

Top geregeld. Kleuren zoals op website. Fijn dat er afhaalpunten zijn.

Goed product en goede service

Hardstenen vensterbank besteld. Vlotte levering en goede communicatie. Het is altijd goed als je weinig te zeggen hebt eigenlijk omdat het zo moet zijn. Bestellen, leveren, gebruiken. Simpel als dat. En natuurlijk een prachtige vensterbank!!

Topservice!!

We hebben bij deze firma een hardstenen haardplateau en een grote vensterbank besteld. De medewerker van dit bedrijf, zijn naam is Imre, heeft alle moeite gedaan en in begeleid in het proces. We konden altijd terecht met onze vragen en hij heeft ons begeleid in onze keuzes, maatvoering en levering. Van het begin tot het eind was hij altijd bereikbaar en kwam zijn afspraken meer dan na. Dit is mijn inziens een zeldzaamheid tegenwoordig dus alleen maar lof over dit bedrijf!!

Uitstekend afgewerkte vensterbanken

Voor mijn bovenverdieping granieten vensterbanken besteld, keurig op een pallet geleverd, tot op de mm op maat!

Goede en klantvriendelijke service

Producten zijn volledig als omschreven. Fijn dat er maat werk leverbaar is. Mooie afwerkingen van producten.

Helemaal goed

Afhaal adres top Maat voering product precies Kwaliteit top

Professioneel

Hele goede service en heel goed maatwerk

Perfect op maat en keurig alles op afspraak

Goede steen , keurig netjes op maat gemaakt en geleverd . Bedankt

Ze doen meer dan ze beloven

Accuraat, en snel (ondanks de aangegeven standaard levertijd)!

Mooie producten en goede service

Ik heb 3 dorpels besteld die op maat gemaakt moesten worden. Dit werd direct opgepakt en binnen de gestelde levertijd keurig geleverd! Ze zien er heel mooi uit en goede service!

Snelle levering van product

Mooie op maat gemaakte dorpel voor douche. Ophaalpunt in leek. Vriendelijke ervaren verkoper. Klantvriendelijk personeel leuke zaak om weer een bestelling te doen. M.v.g Pieter kwant

Prima vensterbanken

Mooie vensterbanken, iets meer verschil in lengte dan verwacht maar niet storend. Afhaalpunt heeft wat lomp de vensterbanken in de auto geduwd waardoor er wat krassen in het interieur zitten. Maar gelukkig is het geen nieuwe auto

Alles netjes volgens afspraak geleverd en top kwaliteit

Via internet een aanvraag gedaan snel antwoord en passende offerte gehad. Daarnaast via telefoon fijn gesprek gehad en onmogelijkheden mogelijk gemaakt. Super

Ambachten 4

5711 LC Someren

085 210 35 42

Over Steenbok Natuursteen

Nieuwe natuursteen producten bestellen doe je niet zomaar. Het zijn zeer duurzame producten die voor lange tijd beeldbepalend zijn in een woning. Een persoonlijk en gedegen advies is wat ons betreft daarom ook vanzelfsprekend. Heeft u weinig of geen bouwtechnische kennis? Geen probleem! Ons ervaren team beschikt over de juiste expertise om met u mee te denken. Op die manier komen we altijd tot de beste oplossing voor uw woning, voor de scherpste prijs. Bel, app of mail onze klantenservice medewerkers Fiona, Marieke, of Imre voor een meedenkend en gedegen advies! Mail: [email protected] Bel of App: 085 210 35 42