Gewoon prima

Een aanrader voor een ieder.

Goed advies en snelle levering.

Zorgen voor snelle offerte aanlevering en advisering. Levering uitstekend geregeld.

Super service, en snel bezorgd!!

Ik had s’ochtends de maatvoeringen doorgegeven, en dezelfde dag is het nog in bestelling gegaan. Producten waren netjes verpakt en zeer strak afgewerkt. Zeker aan te raden.

Perfect!

Zeer snel offerte voor 2 vensterbanken. Prima prijs. Netjes op tijd geleverd. Perfect maatwerk.

Heel goed zeer tevreden.

Bestelling verliep precies zoals afgesproken. Contact was vriendelijk en ook de berichten zeer duidelijk. Ook contact met afhaalpunt zeer vriendelijk.

Helemaal volgens verwachting.

Goede services.

Snelle levering en deskundige vriendelijke medewerkers ga zo door

Snelle levering en deskundige vriendelijke medewerkers ga zo door

Prima geholpen en snelle reactie

We hebben een prachtige vensterbank gekregen en het paste precies zoals opengevallen. Bedankt voor de snelle reacties en goede levering.

Geweldige kwaliteit

Voldeed aan alle wensen. Top!!

Binnen een dag mijn offerte binnen, toen ik deze aan wilde passen lag er dezelfde middag een nieuwe voor mij klaar! Met 3 weken had ik ik mijn product (mede door kerst en oud en nieuw) keurig op maat en ziet er fantastisch uit!

Good quality/price relation

Good quality/price and great follow up service, but would benefit from a better delivery time.

Strak product goede serviceverlening

uitstekend product voor een goede prijs

goed product, wel langere levertijd dan vermeld maar dat kwam ook door aanpassing van order mijnerzijds, wel alles goed verzonden

Een hele goede ervaringen

Een makkelijke site om te zoeken. En makkelijk te bestellen. Netjes geleverd en op maat ,goed afgewerkt. En fijn het betalen bij levering, top.

Makkelijk te regelen, levertijd zou ieta sneller kunnen

Makkelijk achter je pc te regelen als je de goede maten hebt en op te halen bij een winkel in de buurt.

Mooi vlot in huis Gewoon goed.

Super service

De vensterbanken waren super gemaakt, maar na het ophalen van twee vensterbanken had er 1 schade. Na telefonisch contact kregen we te horen dat er netjes een nieuwe werd gemaakt kosteloos. Wij hebben deze inmiddels ontvangen. Ik vind dit echt een superservice

Op tijd geleverd, als overeengekomen.

Ik had een meetfout gemaakt die tegen lage kosten nog gecorrigeerd is. Uitstekende service en begeleiding door Imre.

Keurige dorpel

Het was een prima website en prijs en kwaliteit helemaal top! Ik heb zelf afgehaald op een afhaalpunt. Ik werd keurig te woord gestaan en geholpen

Netjes op maat, top levering

Netjes op de gewenst maar, goed geholpen bij afhaalpunt. januari de volgende bestelling.

Service die je door alle automatisering nog maar weinig tegenkom

Service die je door alle automatisering nog maar weinig tegenkomt de kwaliteit van het product is goed en de prijs is ook goed Het handige vind ik dat je online kunt bestellen en een afhaalpunt zelf kunt kiezen

Alles volgens afspraak

Gemakkelijk te bestellen, bestelling voldoet aan verwachting en snel bezorgd.

Vriendelijk contact snelle levering

1e dag 's avonds besteld, 's ochtends al telefonisch contact om leverdatum te bespreken. 'S Anderaags om 8 uur 's morgens hadden we onze vensterbanken al. Stevig verpakt en netjes afgeleverd. Heel mooie vensterbanken en vriendelijk contactpersoon. San.

Precies wat ik bestelde

Dorpel van natuur steen op maat. Snel gedaan, netjes afgewerkt.

Goede service, snelle levering

Zeer goede ervaring met vensterbank-natuursteen.nl! Makkelijk te bestellen, snelle levering naar afhaalpunt! Hier was bij het uitpakken 1 vensterbank beschadingd. Hiervoor werdt direct een vervangende vensterbank toegestuurd. Hartelijk bedankt voor de service!!

Ambachten 4

5711 LC Someren

085 210 35 42

Over Steenbok Natuursteen

Nieuwe natuursteen producten bestellen doe je niet zomaar. Het zijn zeer duurzame producten die voor lange tijd beeldbepalend zijn in een woning. Een persoonlijk en gedegen advies is wat ons betreft daarom ook vanzelfsprekend. Heeft u weinig of geen bouwtechnische kennis? Geen probleem! Ons ervaren team beschikt over de juiste expertise om met u mee te denken. Op die manier komen we altijd tot de beste oplossing voor uw woning, voor de scherpste prijs. Bel, app of mail onze klantenservice medewerkers Fiona, Marieke, of Imre voor een meedenkend en gedegen advies! Mail: [email protected] Bel of App: 085 210 35 42