Vensterbankje besteld en snel geleverd en op te halen bij afhaalpunt .betalen pas betalen bij afname.ouderwets gezellig .ik weet ze te vinden de volgende keer. Groet j meijvogel

Mooie vensterbanken. Perfect afgewerkt. Goede prijs kwaliteit. Heldere levering. Top.

Prachtige vensterbank voor een goede prijs

Vensterbank is netjes rondom gepolijst. Website is duidelijk en overzichtelijk. Snelle levering. Door doordat de materialen afgeleverd worden bij een afhaalpunt, heb je hierdoor geen bezorgkosten.

Snelle levering van een goed product op maat.

Goede hulp bij het bestellen. Snelle levering. Product voldoet volledig aan de gestelde eisen.

Duidelijke website, en uitstekende service

Wij zijn hartstikke blij met onze vensterbank. De website is duidelijke en het was eenvoudig om de vensterbank op maat te bestellen. Toen ik een vraag had, werd ik aan de telefoon heel vriendelijk geholpen. Ze hebben hun best gedaan om de bestelling net wat sneller te leveren. Ik weet wel waar ik komend jaar de andere vensterbanken voor ons huis ga bestellen :)

mooi en goed materiaal!

We hebben in het "echt" gekeken bij Ten Hove in Elburg, vervolgens op advies bij jullie besteld. Levertijd was volgens afspraak en fijn dat ze in Elburg af te halen zijn zodat je niet nog extra verzendkosten hebt... En het uiteindelijke resultaat is top!

Snel geleverd en de maat exact goed.

Douchedorpel besteld en afgehaald bij een ophaalpunt. Communicatie was prima . Snel geleverd en de afmetingen waren precies goed.

Prima product, uitlevering ook prima, nog even puntjes op de i met communicatie!

Nadat ik eerder goede ervaring had opgedaan, opnieuw een bestelling gedaan. Supersnel een offerte en snel opdrachtaanvaarding. Toen werd het stil. Na 2 maanden bleek dat de bestelling al weken op de uitleverplek te zijn. Ik heb daarover geen mail ontvangen, maar het uitleverende bedrijf bleek te hebben gebeld en had geen contact gekregen. En daar was het bij gebleven, geen (voice)mail. Toen dit eenmaal was opgehelderd was de uitlevering zo gepiept. Met koffieaanbod ter plekke en ook -heel fijn - met hulp bij het inladen van de bestelling.

Deskundig

Ik had redelijk wat maatwerk. Via een vloeiend mail contact begrijpen we elkaar direct. Bij mij is het van zelf sprekend omdat het in je hoofd zit wat je wil. Leg het dan maar uit aan de genen die het maken moet. Dit kan alleen als je je vak verstaat.

Super mooi.

André super strak en mooi afgewerkt. Het is makkelijk te bestellen op de site. En snel geleverd bij je zelf in de buurt gekozen afhaalpunt. En erg prettig bij levering pas betalen.

very good service, high quality products

As in the title - very supportive service, maybe not very quick, but this I may understand, and don't think it is a problem. Product looks perfect, and it is perfectly manufactured, definitely recommend

Bij mijn bestelling is in eerste instantie iets fout gegaan. Ik dacht dat ik duidelijk had uitgelegd wat de bedoeling was, en de medewerkster dacht begrepen te hebben wat ik bedoelde. Maar bij levering bleek het niet te kloppen. Omdat het bedrijf zelf verzuimd had om te vragen om een tekening, heb ik zonder extra kosten alsnog het correcte product gekregen. Prima opgelost!

Mooi product op maat gemaakt

Levertijd acceptabel 1,5 a 2 weken. Alles naar wens op maat gemaakt!

snelle en adequate service.

Snelle en adequate service, tussentijds goed contact over bestelling. Het betrof een keukenvensterbank met afwijkende zijkantjes maar het is netjes op maat gemaakt.

Zeer goede kwaliteit!

Jammer dat de dikte van de dorpels alleen in hele centimeters te krijgen zijn. Maar met wat extra montagekit was dat verschil prima op te lossen. In mijn geval gaat het om natuurstenen dorpels, maatwerk, met een fantastisch mooi resultaat, topkwaliteit!

Maatwerk, snelle levering, goede service.

Goede service, net product

Vensterbanken zijn netjes op maat gemaakt. De eerste moesten we wat langer op wachten, de andere twee waren snel klaar. Een lange vensterbank moet je ophalen, dit zou ook met een houten plank ondersteund verstuurd kunnen worden. Stickers met naam of nummer graag onderop plaatsen. Aan de bovenkant wil je geen sticker resten.

Steengoed

Na lang zoeken bij natuursteen.nl uitgekomen. Het gemak van uitzoeken het bestellen en zeker het op de hoogte houden van de bestelling en zijn voortgang. Waarna een berichtje dat het opgehaald kan worden en voldoen bij het gekozen ophaal punt.

Perfect geregeld

Goed contact, uitstekende levering. Dus..alles naar tevredenheid.

Duidelijke website en normale prijzen

Prettig contact via mail en duidelijke antwoorden op vragen. Mijn vensterbanken waren vrij snel klaar, ondanks de coronacrisis. Top !

Super mooi en snel geleverd

Super snelle levering! En wat geleverd is zag er perfect uit! Voor aal mijn andere natuursteen leveringen zeker weer bij vensterbank-natuursteen.nl

Hele goede kwaliteit!

Hele mooie en kwalitatief goed vensterbanken.

Professioneel team die de wens van de klant centraal stelt

Het contact verloopt makkelijk, vriendelijk en de afspraken worden 100% nagekomen. Het was geen enkele moeite om toch een paar keer een wijziging op een offerte te doen en gedegen advies te blijven geven. Fijn!!!!

Correcte levering en mooie kwaliteit graniet.

Correcte levering en keurig verpakt. Onze granieten bladen waren heel netjes afgewerkt. Prijs en kwaliteit zijn prima. Deze site is zeker aan te bevelen!

Ze hadden de verkeerde maat geleverd, na 1 telefoontje werd het gelijk afgehandeld. Prima bedrijf

Ambachten 4

5711 LC Someren

085 210 35 42

Over Steenbok Natuursteen

Nieuwe natuursteen producten bestellen doe je niet zomaar. Het zijn zeer duurzame producten die voor lange tijd beeldbepalend zijn in een woning. Een persoonlijk en gedegen advies is wat ons betreft daarom ook vanzelfsprekend. Heeft u weinig of geen bouwtechnische kennis? Geen probleem! Ons ervaren team beschikt over de juiste expertise om met u mee te denken. Op die manier komen we altijd tot de beste oplossing voor uw woning, voor de scherpste prijs. Bel, app of mail onze klantenservice medewerkers Fiona, Marieke, of Imre voor een meedenkend en gedegen advies! Mail: [email protected] Bel of App: 085 210 35 42