Super mooie vensterbanken.

Goed contact gehad, snelle levering. Top👍

Mooi product!

De wc plateaus zijn zeer mooi, afmetingen doorgegeven zijn perfect uitgevoerd. Contact was prima en reageren direct op vragen. Het afleveren in het zuiden was erg handig, het duurde even maar we zijn zeer tevreden.

Top product voor nette Prijs.

Goede en duidelijke communicatie. Netjes gemaakt en optijd geleverd.

Goede service maar geen precisiewerk

Vensterbank uit 2 delen besteld. 1 deel was helaas 2 mm dunner dan het andere deel wat er lelijk uitzag. Daarnaast was de zaagsnede van het dunnere deel lelijk (gesplinterd). Na (prettig) contact hierover zijn 2 nieuwe delen opgestuurd. Nu wel beide delen even dik, maar in dit geval was de vensterbank 4 mm korter dan aangegeven. Geen wereldramp (kan het oplossen met bredere kitrand), maar ook niet echt netjes. Daarnaast een kras op het natuursteen. Bestellen, afhalen en service ging wel helemaal prima. Zou ze aanraden voor een simpele vensterbank die niet precies op maat hoeft en ga nog wel bestellen als ik geen precisiewerk nodig heb.

Duidelijke overzichtelijke website met mooie materialen

Vensterbanken besteld met best veel zaagwerk,maar alles paste perfect, maten net als op opgegeven tekening Levering ook snel. Ik had er voor gekozen om de vensterbanken in breda bij Trendia vloer en wand op te halen waar ik ook zeer vriendelijk geholpen werd. Ik zou vensterbanken natuursteen zeker aanraden.

het product voldeed aan de verwachting

ik wilde twee wastafelbladen volgens tekening en deze zijn ook zo geleverd.

Vensterbank beschadigd, geen gehoor.

Vensterbank beschadigd op een hoek, men geeft aan eigen risico ivm een langere lengte van de vensterbank, echter zit de beschadiging (hoek eraf) op de hoek, en heeft dus niks met langere lengte te maken. Tevens niet de moeite genomen ook even de hoeken te beschermen, los op een pallet is deze gelegd.

Snelle levering met een prachtig resultaat!

Uitstekende service en supersnelle communicatie. Resultaat: een prachtige dorpel van 1,40 meter in de nieuwe douche.

Zeer goed geholpen, snelle levering Gratis geleverd op afhaallocaties, heel bijzonder. Mooie vensterbank en niet duur!!

Prima commuicatie en dito levering

Graniet is echt mooi. Prezies naar mijn wensen gezaagd. Alles in een redelijk tijdsbestek en goede stevige afleverservice.

Dikke prima 👍

Mooi natuursteen, scherpe prijzen, uitstekende service, flexibel qua afhaallocaties. Ik ben uitstekend geholpen👍

Fijn meegedacht in de afmeting van de drempel voor wat betreft de prijs. Mooie drempel.

Waanzinnig

Fantastisch!!!!! Vond het spannend via internet zo’n bestelling te doen. Achteraf; vette aanrader! Mooie kwaliteit, netjes afgewerkt, snelle levering! Helemaal top!

Goede kwaliteit en goede prijs.

absoluut geen terugkomplek

bestelling online ging prima. Via mail kwam bericht binnen dat vensterbank afgehaald kon worden. Afhalen verliep rommelig: eerst moest ik betalen en toen pas werd vensterbank gehaald. Zware ding werd in mijn handen gedrukt. Het lukte om de uitgangsdeur te openen met dat ding in mijn handenen vervolgens in de kofferbak te leggen. Ik kreeg geen hulp daarbij. Eenmaal thuis zag ik dat er een forse beschadiging aan een hoekpunt zat. Als ik ter plekke de kans had gehad de vensterbank te bekijken, had ik deze niet gekocht. Eenmaal thuis zag ik er tegen op verhaal te halen, weer terug te moeten gaan etc. Overigens paste de vensterbank perfect dus de maten waren wel goed.

mooi product, netjes verwerkt en snel geleverd

vensterbank was binnen een paar dagen al op te halen bij het gekozen afhaalpunt. Product ziet er keurig uit en voldoet aan de verwachtingen!

Duidelijke weergave van prijzen en mogelijkheden.

Zeer prettig

Ik heb 5 vensterbanken bestelt. Deze kwamen erg snel naar ons woonadres. Prima service en prettig contact. Alle vensterbanken waren aan 1 kant rafelig. Omdat het aan de onderzijde was, verder zo gelaten. Het was voor de slaapkamers. Als het voor beneden was geweest had ik het wel laten terugsturen.

top geregeld! fijne service

goede kwaliteit! behulpzaam en meedenkend. levertijd in overleg versneld. erg prettig

Heldere site, snelle levering

Duidelijke site, vriendelijk personeel, correcte levering, netjes gezaagd zoals opgegeven, geen beschadigingen geconstateerd, kortom ik weet waar ik ze de volgende keer weer bestel!

Een product dat mijn badkamer heeft laten stralen.

Mooi en fijn materiaal, duidelijke afspraken waar je het op kan halen en fijne service dat je achteraf mag betalen.

top firma

zeer goede voorwaarden, prima levering. Zoals het hoort

Snelle levering en goede kwaliteit

Binnen een week waren de dorpels klaar om af te halen

Mooi product en betrokken mensen!

Van begin tot eind vriendelijk, deskundig en snel! De offerte werd al met een dag beantwoord, na mijn akkoord kwam er vanuit de productie nog een vraag of zij echt de verschillende hoekjes op mijn tekening goed begrepen hadden en ook op mijn antwoord werd weer direct gereageerd. Komt heel betrokken en prettig over, met een prachtig resultaat!

Prima vensterbanken voor een zeer goede prijs

Prima vensterbanken voor een zeer goede prijs, netjes geleverd op afhaalpunt.

Ambachten 4

5711 LC Someren

085 210 35 42

Over Steenbok Natuursteen

Nieuwe natuursteen producten bestellen doe je niet zomaar. Het zijn zeer duurzame producten die voor lange tijd beeldbepalend zijn in een woning. Een persoonlijk en gedegen advies is wat ons betreft daarom ook vanzelfsprekend. Heeft u weinig of geen bouwtechnische kennis? Geen probleem! Ons ervaren team beschikt over de juiste expertise om met u mee te denken. Op die manier komen we altijd tot de beste oplossing voor uw woning, voor de scherpste prijs. Bel, app of mail onze klantenservice medewerkers Fiona, Marieke, of Imre voor een meedenkend en gedegen advies! Mail: [email protected] Bel of App: 085 210 35 42