Snelle levering niets op aan te merken perfect

Gewoon goed, concurrerende prijs

Snelle levering en service ,goed product prima kwaliteit

Geweldig, goede service, snelle levering

Snelle levering Goed product Ideaal dat je bij een centraalafhaalpunt de bestelling kunt ophalen. Scheelt transportkosten.

Mooi produkt en prima service

Zeer goed contact online. Fijn dat het produkt naar een ophaalpunt in de buurt wordt bezorgd. Helaas duurde het best lang voordat het in het Zuiden arriveerde.

Communicatie is beter dan het product.

Product beschadigd op randen. Zaagzijde rafelig. Product niet verpakt.

super

hg,jg

Goed geregeld van A tot Z

Vlotte afhandeling en product helemaal volgens wens afgeleverd.

Helemaal tevreden, eerst proefstukje gevraagd en dat zag er al super uit. Toen vensterbaken besteld en waren snel klaar en afgehaald bij afhaalpunt. Fijne zaak

Prima geregeld

Product duidelijk op maat te bestellen en zelf afhalen op gewenste locatie. Goede service.

Snel en netjes

Snel gelevert Een net produkt

Precies wat ik zocht

Ik ben niet zo'n klusser, maar een losse dorpel kon ik wel goed gebruiken. Duidelijke uitleg op de site en heb precies gekregen wat ik wilde. Verzenden is duur of duurt lang. Wel fijn dat er gelijk met mij mee gedacht werd toen ik belde hoe ik zo snel mogelijk in huis kon hebben.

helemaal top fijn en snel

makkelijk besteld, snel klaar en duidelijke uitleg toppie

Levering volgens afspraak

Levering volgens afspraak bij een klant van natuursteen.nl netjes binnen de gestelde levertijd

Perfect in kwaliteit vakmanschap en service. Correcte prijs.

Duidelijk en snel

Overzichtelijke webshop, voordelig en levering op afhaalpunt werkt perfect! Daardoor geen bezorgkosten.

fantastische servicegericht

snel, adequaat en probleemoplossend

Snel, goede prijs kwaliteits verhouding

Levering en betaling via een van de distri ging snel en goed.. het materiaal precies op maat en mooie steen.

Mooie producten goede levering

Al meerdere malen vensterbanken besteld steeds naar volle tevredenheid. Goede prijs/ kwaliteit verhouding.

Gekregen w as t ik heb besteld.

Alleen maar positieve ervaringen.

De afgelopen tijd heb ik 1 dorpel en 2 vensterbanken besteld. In alle gevallen was de communicatie goed te noemen. De aflevering was heel positief, exact de juiste maten en materialen zoals opgegeven bij de bestelling. Niets anders dan lof voor vensterbank-natuursteen.nl

Goed werk geleverd.

Na eerst proefstukjes voor de vensterbank te hebben aangevraagd (is een aanrader), hebben we een bestelling geplaatst via de maatwerkofferte. Prijsopgave kregen we snel retour. Na plaatsing van de order volgde een snelle levering. Afspraken over leverdatum zijn goed te maken. Kortom: wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf.

Goed contact en prima medewerking bij vragen, goede prijs/kwaliteit.

Wij hebben bij vensterbank-natuursteen een vensterbank van natuursteen gekocht, die voor ons op maat is gemaakt. Bij de bestelling had ik abusievelijk een foute lengte opgegeven. Toen onze tegelzetter dit merkte hebben wij onmiddellijk telefonisch contact opgenomen en omdat we de order pas hadden geplaatst, was aanpassing nog mogelijk. Dat is door vensterbank-natuursteen onmiddellijk verwerkt en binnen een half uur hadden we een bevestiging met de nieuwe, goede maat via de mail. Heel coöperatief en heel vriendelijk. Bovendien is het een heel mooi product en vind ik de prijs echt heel goed, zeker met het op maat maken en afweren van de kanten. Top!!

Uitstekende kwaliteit!

Mooie kwalitatieve vensterbanken! Top om van te voren proefvensterbanken te kunnen ontvangen!

Ouderwets goede service!

Zo zie je ze nog maar weinig in het wereldwijde web! Erg duidelijke website. Snelle antwoorden op vragen, snelle levering en een goed product! Erg fijne shop! Zou hem van harte aanbevelen!

Ambachten 4

5711 LC Someren

085 210 35 42

Over Steenbok Natuursteen

Nieuwe natuursteen producten bestellen doe je niet zomaar. Het zijn zeer duurzame producten die voor lange tijd beeldbepalend zijn in een woning. Een persoonlijk en gedegen advies is wat ons betreft daarom ook vanzelfsprekend. Heeft u weinig of geen bouwtechnische kennis? Geen probleem! Ons ervaren team beschikt over de juiste expertise om met u mee te denken. Op die manier komen we altijd tot de beste oplossing voor uw woning, voor de scherpste prijs. Bel, app of mail onze klantenservice medewerkers Fiona, Marieke, of Imre voor een meedenkend en gedegen advies! Mail: [email protected] Bel of App: 085 210 35 42