Pluspunten

Snelle reactie op de offerte-aanvraag, meedenkend

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam aan de telefoon. Mooie vensterbanken, echt topkwaliteit. Toen ik de spullen op ging halen, werd alles netjes in mijn auto gezet. Echt top. Bedankt voor de service.

Pluspunten

Super service en leggen alles goed en duidelijk uit!

Ik zelf had het fijn gevonden als ik bijvoorbeeld 1 dag van te voren een mail of iets had gehad dat ik de volgende dag de vensterbanken kon ophalen.

Pluspunten

Alles is god gelopen. Materiaal was zeer precies op maat

Pluspunten

Prima bedrijf, snelle levering. Makkelijk om te bestellen. Afleverpunt in de buurt.

Pluspunten

Snelle levering, mooie ventsterbanken, goede service aan de telefoon.

Ik moest nu vanuit Ede naar Barneveld rijden om de vensterbanken op te halen. Wellicht een idee om een de dichtheid van samenwerkingspartners te verbeteren? Overigens goede en vriendelijke service. Hij hielp goed met het laden van de vensterbanken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snele levering, lokaal afhalen, goede kwaliteit

Verpakking voor vervoer. Bij afhalen nog net een stuk karton kunnen krijgen tussen de vensterbanken. Zorg voor bescherming voor vervoer

Pluspunten

Snelle en accurate order intake. Correcte en zorgvuldige levering.

Langere lengtes dan 176 cm uit een stuk leveren

Pluspunten

Het duurde iets langer dan gehoopt maar we hebben nu echt hele mooie vensterbanken. Het was het wachten waard. En de prijs was ook erg scherp

Pluspunten

Mooi product. Perfect op maat gemaakt. Verder goede en makkelijke communicatie.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Klantvriendelijker. Geen medewerkers in dienst nemen die klanten afzijken.

Pluspunten

Prachtig materiaal. Prijs, kwaliteit was goed.

De vensterbank was niet te bewerken, te harde steen. Moesten er mee naar een speciaal bedrijf. Duidelijker vermelden of een bouwbedrijf dit kan verzagen.

Pluspunten

Snelle communicatie Echt super

Pluspunten

Prima service. Zeker aan te bevelen. Ik heb er nu al voor de tweede keer iets besteld.

Geen. Ik ben er prima geholpen

Pluspunten

Maten kloppen, product prima. Levertijd... ..oke.

Levertijd zou iets sneller kunnen.

Pluspunten

Servicegerichte instelling, goede producten en voldoende keuze

wellicht communicatie tussen verkoop en werkplaats

Pluspunten

Snelle levering en duidelijke communicatie

Pluspunten

Zeer snelle levering, je kan de spullen ophalen bij je zelf in de buurt. Super service, vriendelijk en goede prijs. Zeker aan te bevelen.

Pluspunten

snelle levering en super service! Zeer tevreden over gastvrijheid!

Gren

Pluspunten

Mooi op maat en heel veel ophaal punten door de hele Nederland

Pluspunten

Voor het eerst bij dit bedrijf besteld, communicatie verloop heel soepel en op een zeer vriendelijke manier. Bestelde materialen lagen snel klaar en het afhalen verliep makkelijk. Bij het monteren waren de door ons opgegeven maten exact uitgevoerd. Afspraken worden na gekomen dus zeker een bedrijf om naar terug te keren.

Pluspunten

Maten doorgegeven, vensterbanken afgehaald bij een punt in de buurt en vensterbanken gemonteerd. Perfect aan de maat en goeie afwerking. Top

Pluspunten

Onlangs hebben wij via de site een aantal zwart granieten vensterbanken besteld. Van tevoren nog telefonisch contact gehad met een hele behulpzame collega, die al onze vragen over de maten en de afwerking van de vensterbanken keurig heeft beantwoord. De vensterbanken liggen inmiddels mooi op hun plek, bedankt!

Pluspunten

super service en snelle levering.

Ambachten 4

5711 LC Someren

085 210 35 42

Over Steenbok Natuursteen

Nieuwe natuursteen producten bestellen doe je niet zomaar. Het zijn zeer duurzame producten die voor lange tijd beeldbepalend zijn in een woning. Een persoonlijk en gedegen advies is wat ons betreft daarom ook vanzelfsprekend. Heeft u weinig of geen bouwtechnische kennis? Geen probleem! Ons ervaren team beschikt over de juiste expertise om met u mee te denken. Op die manier komen we altijd tot de beste oplossing voor uw woning, voor de scherpste prijs. Bel, app of mail onze klantenservice medewerkers Fiona, Marieke, of Imre voor een meedenkend en gedegen advies! Mail: [email protected] Bel of App: 085 210 35 42