Pluspunten

Snelle service, goede informatie en correcte uitvoering.

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Pluspunten

Vlotte service en kwaliteit

Pluspunten

Je krijgt wat je besteld. /*-+nu Geen poespas Netjes geregeld Ook het ophaalpunt goed geregeld en duidelijk je weet waar je aan toe ben

Geen minpunten ervaren

Pluspunten

Hele goede service kwaliteit en prijs perfect

Pluspunten

Denken mee, prima product

Pinbetalen mogelijk maken

Pluspunten

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Bij bezoek aan de zagerij staat de naam vensterbank-natuursteen.nl nergens vermeld

Pluspunten

Goede begeleiding bij het bestellen. Duidelijke offerte Snelle service, producten waren sneller klaar dan vooraf opgegeven.

Pluspunten

Prima vensterbank geleverd, zeer tevreden. Voldoet helemaal aan de verwachting.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Alles na bestelling leek goed maar!!

Bestelling zou maximaal twee weken duren Na twee en een halve week gebeld bleek er toch iets mis te zijn gegaan, product toen na twee dagen geleverd helaas ook nog beschadigd Ik heb deze beschadiging niet gemeld omdat ik dan weer niet door kon met mijn werkzaamheden en misschien weer twee weken moest wachten op nieuw product misschien was een excuus voor te late levering wel op zijn plaats geweest. Beschadiging op vensterbank niet direct zichtbaar maar toch jammer dit geeft geen goed gevoel

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Uiteindelijk na veel onderhandelingen na 2 keer grove fout gedaan te hebben, hebben zij war korting gegeven. Een keer hebben zij verkeerde maat gestuurd andere keer verkeerde kleur. Mijn aannemer heeft mij veel extra geld gekost.

Minder slordig omgaan met de klanten. Niet zo hard zijn zoals zij tegen mij waren.

Pluspunten

Levering binnen de aangegeven tijd. Na gemeld probleem gezocht naar een oplossing.

Betere controle bij levering.

Pluspunten

klantvriendelijk, uitstekende prijs -kwaliteit verhouding, snelle en zorgvuldige levering.

Pluspunten

Levert vlot wat je nodig hebt bij me in de buurt, erg tevreden!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering conform voorstelling / uitvoering / kleurstelling op website.

Het bleek dat onze vensterbank gebroken af was geleverd bij het afhaalpunt. Nadat ik gebeld had hoe het met mijn vensterbank was werd dit naar mij gecommuniceerd. De nieuwe was keurig op tijd en in goede orde. Communicatie met klant verbeteren.

Pluspunten

Makkelijk bestellen, goede communicate, vriendelijke mensen en levering zoals afgesproken.

Aflevering door chauffeur kan beter.

Pluspunten

Ik zeer tevreden va kwaliteit

Pluspunten

Bedrijf bezocht om idee te krijgen van kleur en afwerking van vensterbanken direkt zeer vriendelijk geholpen en met goed advies incl gekochten materialen naar huis toppie

Pluspunten

Prijs kwaliteit is prima

Pluspunten

De service was prima nadat eerst de verkeerde maat van de vensterbanken was geleverd

Goed controleren wat de klant bestelt.

Ambachten 4

5711 LC Someren

085 210 35 42

Over Steenbok Natuursteen

Nieuwe natuursteen producten bestellen doe je niet zomaar. Het zijn zeer duurzame producten die voor lange tijd beeldbepalend zijn in een woning. Een persoonlijk en gedegen advies is wat ons betreft daarom ook vanzelfsprekend. Heeft u weinig of geen bouwtechnische kennis? Geen probleem! Ons ervaren team beschikt over de juiste expertise om met u mee te denken. Op die manier komen we altijd tot de beste oplossing voor uw woning, voor de scherpste prijs. Bel, app of mail onze klantenservice medewerkers Fiona, Marieke, of Imre voor een meedenkend en gedegen advies! Mail: [email protected] Bel of App: 085 210 35 42