Snelle levering en uitstekende service

Snelle levering en uitstekende service

Top!!

Snelle service en ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling!

Goede levering en service!

Snelle levering en goede service , toen bleek dat de Zwitscherbox niet goed functioneerde, konden wij deze zonder problemen terug zenden en werd het probleem opgelost.

Prima organisatie

Mooie spullen, prima organisatie, snelle levering!

Slechts 1 ervaring

De vogelbox met bewegingsmelder besteld. Prima cadeau!

Helemaal goed

Snel en netjes geleverd. Werd zelfs nog gebeld of er wat ingepakt moest worden.

Zeer klantvriendelijk!!

Zeer klantvriendelijk, denken mee en uitstekende service. Ze hebben ook een mooie uitgebreide collectie.

Top collectie en snelle service

Leuke variatie aan spullen. Goede smaak én snelle levering van het bestelde goed.

Goede communicatie en snelle service

Super leuke huisjes met natuurgeluiden!

1x thuis laten bezorgen. Artikelen werden snel bezorgd. 1x in de winkel opgehaald op afgesproken tijd.

fijne service

Ik heb een aantal bestellingen via de webshop gedaan . de bestelling kwam zeer goed verpakt en de levering was ook heel snel Fijne persoonlijke service naar aanleiding van een paar productvragen

Klantvriendelijk en snel

Top service! Cadeautje werd mooi verpakt en zelfs voorzien van een kaartje met tekst op initiatief van Zin aan tafel. Aanrader!

Snelle levering van een schitterend product !

Grootte sortering van tassen

Ik vind het een goede website , en kon alles goed vinden.

professioneel

Persoonlijke aandacht.

Snelle levering en uitstekend verpakt, en zeer tevreden met de aankoop!

Fijne en snelle service

Mooie producten en alles snel geleverd

Super goed

Aardig, attent en zeer klantvriendelijk

Snelle levering en goed verpakt

Ik had een hele mooie lamp gekocht in de webshop. Deze werd de volgende dag al bezorgd en was keurig verpakt. Leuk met hand geschreven kaartje!

Fijne website- mooie winkel

De winkel zit bij ons om de hoek, je wordt altijd vriendelijk geholpen. Door Corona, nu via de website en onze mooie vaas werd thuisbezorgd.

Verrassend

Ik was verrast door het aanbod van Zin. Bestelling eenvoudig te regelen en supersnel in huis.

Product niet zelfde als op plaatje

Product komt niet overeen met afbeelding. Zit ook geen kabel bij het is alleen de kap.

Perfect verpakt en snel geleverd

Producten waren zoals omschreven, prijs correct. Levering verliep snel, goederen goed verpakt zodat tijdens het transport geen schade kon optreden.

Uitstekende service

Snel en goede service

Snelle levering en makkelijke website

Kortemeestraat 29

4611 TL Bergen op zoom

Over ZIN aan Tafel

ZIN aan Tafel is een moderne en sfeervolle winkel voor leuke spullen in en om het huis, met een focus op tafelen, wonen en badkamer. Officieel dealer van onder andere Alessi, Blomus, Blomus, Chilewich, Cutipol, Fatboy, Ichendorf, IZIPIZI, Peugeot, Räder, Relaxound, Schott Zwiesel, Serax, UMBRA en Zone Denmark. U vindt de winkel in het centrum van Bergen op Zoom, maar kunt ook in onze zeer uitgebreide webshop winkelen!