Super klantvriendelijk

Zeer vrijblijvend advies ontvangen Betrouwbaar

Snel en keurig verpakt.

Prima webshop

Prima webshop

Service met een Hoofdletter S!

In deze coronatijd was 1 telefoontje aan de winkel voldoende om de bestelling via hun website dezelfde dag nog (feestelijk ingepakt) thuisbezorgd te hebben. Deze winkel heeft een heel totaalaanbod aan prachtige, stijlvolle spullen en je kan er voor elke gelegenheid altijd een passend kado vinden. Zo fijn dat er nog steeds "echte" winkels zijn. Ik hoop heel snel weer in jullie winkel te mogen rondkijken, inspiratie opdoen en dan meteen met de aanwinst weer naar buiten te mogen lopen. Jullie winkel is een pareltje in de binnenstad van Bergen op Zoom

Snelle, correcte levering.

Praktische website, snelle levering.

Vrijdags besteld, volgende dag op zaterdag binnen! Top!

Mooi item, prima prijs en snel geleverd.

Snel en correct geleverd.

De bestelling was snel geplaatst en op tijd geleverd.

Procut beschikbaar? Niet dus....

Ik zocht een schaaltje uit de serie van Ron blauw. Op basis van beschikbaarheid op de site voor jullie webshop gekozen. Vervolgens twee producten erbij gekocht. Blijkt het schaaltje niet leverbaar. Zie ik pas bij ontvangst van het pakket. Had ook via mail kunnen gaan, of nog liever: op de site zelf aangeven.

Supersnel en goede service

:))

Geleverd zoals besteld. Niets meer, niets minder

Snelle levering van een leuk produkt

Zie bovenstaande zin

Goede snelle service. En persoonlijk contact. Zal daar zeker weer bestellen.

Mooi product persoonlijk geleverd in de coronatijd.

Product bekend uit de winkel besteld omdat winkel gesloten is ivm corona. Per mail besteld en geleverd. Top.

Het product werd geleverd voor de geplande leveringsdatum.

Mooie ervaring, snelle levering. Ik heb het moeilijk met de grote hoeveelheid verpakkingsmateriaal; plastiek, papier en karton.

Prima volgens afspraak geleverd

Goed product èn erg mooi ingepakt

Mooie producten en snelle levering!

Ik had cadeautjes besteld voor de feestdagen en tot mijn verassing werden de producten ook nog mooi ingepakt geleverd! Mijn schoonouders en moeder zijn erg blij ernee en de prijzen zijn hier ook erg schappelijk. Kortom, hier ga ik vaker cadeaus ed. bestellen.

Snelle levering. Leuk ingepakt. Mooie spullen.

Leuke spullen, snelle levering. Persoonlijk.

Betrouwbaar en vriendelijk

Het cadeau is met veel enthousiasme ontvangen. Nadat ik de Sirius Glazen Boom kerst met led verlichting, had besteld had ik daarna nog een mail gestuurd met een vraag. Hierop kreeg ik een vriendelijke antwoord van Zin aan Tafel

Geweldige ervaring

Klantgericht. Extra netjes ingepakt op verzoek. Snelle service

Mooie items en goed advies!

Schitterende winkel met allerlei mooie items voor in huis. Heel smaakvol!

Super snelle service

2 bestellingen gedaan voor de kerst. Ondanks de drukte op tijd geleverd. Spullen van Alessi besteld, super mooie kwaliteit. Hoed verpakt.

Leuke website met heel veel leuke items!

Vlotte levering

Duidelijke website waarop aangeven is wat op voorraad is.

Kortemeestraat 29

4611 TL Bergen op zoom

Over ZIN aan Tafel

ZIN aan Tafel is een moderne en sfeervolle winkel voor leuke spullen in en om het huis, met een focus op tafelen, wonen en badkamer. Officieel dealer van onder andere Alessi, Blomus, Blomus, Chilewich, Cutipol, Fatboy, Ichendorf, IZIPIZI, Peugeot, Räder, Relaxound, Schott Zwiesel, Serax, UMBRA en Zone Denmark. U vindt de winkel in het centrum van Bergen op Zoom, maar kunt ook in onze zeer uitgebreide webshop winkelen!