Prima snelle levering!

En ook nadat er een klein foutje was, was dat snel en netjes weer hersteld! Mooi assortiment, en mooie duidelijke webshop>

Alles was piccobello.

Ik heb niks aan te merken,alles was vlot en ben heel content met mijn aankoop

Prima in orde!

Sneller geleverd dan voorzien!

Snelle levering!

Snel gehandeld na een grote bestelling.

Hele goede service!

Helaas bleek het bestelde type niet leverbaar, maar ik werd direct netjes terug gebeld en mocht een andere uitzoeken (ook al was die duurder). Daarnaast werd ie ook nog mooi ingepakt omdat het een kadootje was. Top service!

Prima product

Een beetje duur, maar het er prachtig uit

Mooi product, goede communicatie rondom levering en snel geleverd

Goede webshop met een mooi assortiment

Goedtoegankelijke webshop. Uitstekende verpakking en levering!

Snelle en goede afhandeling bestelling

Goede en snelle afhandeling van mijn bestelling. Snelle levering, goed ingepakt. Kortom super!

Leuke webwinkel en snelle levering

2 mooie vazen besteld van Räder. Ik ben er erg blij mee.

Product naar verwachting, snelle levering

Precies zoals verwacht en vlot geleverd

Uitmuntend

Alle afspraken werden goed nagekomen.

Fijne Producten

Snelle levering en fijne producten.

Prima service, duidelijke communicatie

Na telefoontje snel besteld die lieve mini edisonlampjes van Fatboy. Heldere communicatie en conform afspraak geleverd, top!

Mooie spullen en webshop met personeel dat kan luisteren en je serieus neemt, een aanrader!

Goed, na klacht over niet duidelijk zijn van uiterste tijd van bestellen om iets de volgende dag in huis te hebben, werd mijn pakket als cadeau ingepakt en naar de jarige zelf gestuurd Samen tot een oplossing komen, mooi! Hoop wel dat er inmiddels op de website staat wat de uiterste besteltijd is!

Fijn shoppen!

Mooie, gebruiksvriendelijke website met duidelijke structuur. Eenvoudige bestelprocedure. Snelle levering. Top kwaliteit

Producten zijn net zo mooi als op de website . Snelle levering en goed verpakt .

Alles naar wens!

Direct een bevredigend en persoonlijk antwoord via de mail. En alles op het juiste dag geleverd. Zo hoort het 'gewoon'!

Top bedrijf

Ik heb een artikel bij deze bedrijf besteld .Deze werd keurig ingepakt en de volgende dag om 10 uur s'Morgens hadden we het binnen. En...wat een mooi handdoeken rek hebben we staan ,echt iets anders.Bedankt!

Nette levering

De artikelen zijn netjes verpakt geleverd.

Snelle verzending

Snelle verzending, goed verpakt. Artikel naar wens.

Prima produkt

Verzendkosten

Nadat ik voor 80 euro mooie design mokken had gekocht, was 1 exemplaar binnen no-time stuk. Na mailContact kon ik een nieuwe krijgen, maar daar moest ik zelf de verzendkosten betalen. Onbegrijpelijk. Volgende keer koop ik direct bij de ontwerpen en niet meer bij een tussenpersoon / webshop.

mooie vogelgeluiden

Mooi huisje met vogelgeluiden, alleen jammer dat er 2 kleine gaatjes in het hout zitten. Prijs kwaliteit zakt dan wel.

Kortemeestraat 29

4611 TL Bergen op zoom

Over ZIN aan Tafel

ZIN aan Tafel is een moderne en sfeervolle winkel voor leuke spullen in en om het huis, met een focus op tafelen, wonen en badkamer. Officieel dealer van onder andere Alessi, Blomus, Blomus, Chilewich, Cutipol, Fatboy, Ichendorf, IZIPIZI, Peugeot, Räder, Relaxound, Schott Zwiesel, Serax, UMBRA en Zone Denmark. U vindt de winkel in het centrum van Bergen op Zoom, maar kunt ook in onze zeer uitgebreide webshop winkelen!