Levering zoals afgesproken

Mooie overzichtelijke website. Snelle reactie op contact. Bestelling volgens afspraak geleverd.

Leuk om de vogels te horen

Perfect ontvangen en erg goed verpakt. Doet het direct , batterijen zitten er al in.

Goede service en aftersales

Ik had een probleem met mijn bestelling, dit heb ik gemeld en is heel netjes opgelost, chapeau!

Snel en goed verpakt.

Prijs is behoorlijk aan de hoge kant.

Prima.

Snel en adequaat.

Uitstekend!

Snelle levering!

ben helemaal tevreden

Product voldoet helemaal aan mijn verwachtingen

Zeer klantvriendelijk

Denken met de klant mee. Ik kreeg een paar stalen opgestuurd om een kleurkeuze te kunnen maken. Uitstekende service!!

Prima winkel!

ik ben zeer goed geholpen bij de klantenservice. Het product werd snel en netjes geleverd.

Klantvriendelijk

Bij ZIN aan Tafel aan Fatboy Buggle Up Outdoor besteld en alles prima geregeld.

Snelle levering, goed verpakt en mooie spullen.

Ook ga ik graag naar de winkel maar helaas niet bij mij in de buurt. Daarom ben ik blij met de webshop, snelle levering goed verpakt en een prachtig assortiment .

Geweldige site met mooie artikelen!

Toegankelijke site en mocht je willen bellen met hun dan denken ze met je mee! Complimenten!

Fijne webshop, snelle levering!

Leuke webshop en snelle levering

Netjes afgeleverd

Leuke site, ook fijn om punten te sparen om je volgende aankoop met gespaarde korting te kunnen aanschaffen. Dit voelt als een kadootje

Snelle reactie en levering

De bestelling is snel afgehandeld en verzonden. En in het opmerkingen veld had ik een boodschap voor de ontvanger geschreven en die heeft Zin aan Tafel er apart bij gedaan voor mijn vriendin. De winkel in Bergen op Zoom is ook een aanrader!

Snel en goed

Snel geleverd en goed product

Mooie producten en een goede service

Ik had een bestelling gedaan, waarvan 1 product wat langer zou duren. Werd hier netjes over gebeld om afspraken maken, heel fijn! Producten, in ons geval tafelkleden zijn prachtig.

Fantastische service, super snelle levering en mooie producten

Fantastische service, super snelle levering en mooie producten

goede communicatie en mooi materiaal

Ik had drie items gekocht en blijkbaar was dit niet meer in stock zodat de levering een beetje op zich liet wachten. Hiervoor werd ik telefonisch gecontacteerd met deze info. Enkele dagen later heb ik de eiken dienblaadjes mogen ontvangen die er uitstekend uitzien zoals op de webshop

Zeer klantvriendelijk!

Ik moest iets langer wachten op mijn bestelling. Zin aan tafel retourneerde mij, zonder dat ik hierom gevraagd had, 10% van het aankoopbedrag als tegemoetkoming voor het lange wachten. Dit heb ik nog nooit meegemaakt!! Echt geweldig!

Super service!

geweldig assortiment en bestelling snel via Dhl geleverd. Helemaal happy

Zeer vriendelijke en vlotte service!

Zeer ruime, mooie en verfijnde collectie aan design en lifestyle-producten. Super vriendelijke service na een probleem met onze eerste levering. Zin aan Tafel is een echte aanrader voor interieur-freaks en iedereen die esthetiek en kwaliteit weet te appreciëren! Koop lokaal met alle voordelen van digitaal.

Uitstekende service!!

4 windlichten van Räder besteld. Zeer snel ontvangen en heel goed verpakt. Mooie cadeauverpakking er omheen.

Service snelheid producten!

Prachtige tuinlampjes besteld. Snel bezorgd en prima telefonisch contact gehad toen bleek dat 1 lampje (groen) niet op voorraad was. Andere kleur besteld en later nog de groene, zo leuk zijn ze. Hele mooie (web)winkel Zin aan Tafel, producten en service!

Kortemeestraat 29

4611 TL Bergen op zoom

Over ZIN aan Tafel

ZIN aan Tafel is een moderne en sfeervolle winkel voor leuke spullen in en om het huis, met een focus op tafelen, wonen en badkamer. Officieel dealer van onder andere Alessi, Blomus, Blomus, Chilewich, Cutipol, Fatboy, Ichendorf, IZIPIZI, Peugeot, Räder, Relaxound, Schott Zwiesel, Serax, UMBRA en Zone Denmark. U vindt de winkel in het centrum van Bergen op Zoom, maar kunt ook in onze zeer uitgebreide webshop winkelen!