Bijzonder goede service

Mooi assortiment, goede communicatie, vlotte afhandeling

Enorm prettig geholpen!

Leuk contact, snelle levering en enthousiaste reactie op mail! :-)

Spot on!

Gewoon goed: goed contact, snel geleverd, no worries!

Snelle levering en keurig verpakt.

Snel verzonden en keurig verpakt het item kwam overeen wat de website vertelde.

Goed en snel

Helemaal top

snelle en correcte afhandeling1

Uitstekend product, uitstekende service.

Het item dat ik kocht voldoet aan de verwachtingen en werd ook nog eens heel snel netjes thuisbezorgd. Top!

Top service!

Het vinden, bestellen en betalen van artikelen gaat erg eenvoudig in deze webshop. De levering is top! Vanwege Corona is de eigenaar de artikelen persoonlijk (met gepaste afstand) thuis komen leveren en hij heeft zelfs de verzendkosten terug gestort. Dit noem ik nu nog eens klantgerichtheid, helemaal top!!!

Goed geregeld

Professioneel

Goede reactie, netjes afgewerkt!

zeer positief!

Cadeau besteld voor mijn zus, een boodschap erbij gezet voor haar waaruit bleek dat ze jarig was, zonder dat ik het zelf om gevraagd had heeft Zin aan Tafel het zeer leuk verpakt! Mijn complimenten, zeer attent.

Breekbaar artikel perfect verpakt en snel geleverd

Räder Zweige-lamp met vogeltjes-silhouet is echt mooi en geeft sfeervol licht door het doorschijnende porselein aardewerk. Pittige prijs, maar toch zeker de moeite waard!

Duidelijke website, snelle levering

Zie titel

Klantgericht

Erg klantgericht!!

Ik werd enorm verrast door de attente mail dat mijn kado ook was ingepakt! Met een foto erbij!!

Prima winkel

Snelle en zeer correcte service

Onze bestelling werd zeer snel geleverd. Van de twee lampen bleek één helaas minder goed te werken. Dit werd direct opgelost door kostenloos een nieuwe op te sturen. Zeer goede service en communicatie.

Prachtige artikelen

Prima verpakt en voldeed helemaal aan mijn verwachting. Levering duurde wel langer maar dat was mede door DHL en de maatregelen Corona.

Perfect!

Supersnelle verzending, mooi product!

Super service!!

Ontzettend vriendelijk en snel geholpen!

Goede en snelle service.

netjes gestuurd

goede afwikkeling

teleurgesteld in het product

Ik vind de afwerking van het product niet naar behoren , zeker niet voor deze prijs. Na het geven van mijn review wordt er door het bedrijf direct actie ondernomen, ik mag mijn product kosteloos terugsturen en er wordt naar een passende oplossing gezocht. Prima service dus het bedrijf scoort hiermee uitstekend en product gaat retour.

alles volgens afspraak top

C

Goede en snelle levering

Kortemeestraat 29

4611 TL Bergen op zoom

Over ZIN aan Tafel

ZIN aan Tafel is een moderne en sfeervolle winkel voor leuke spullen in en om het huis, met een focus op tafelen, wonen en badkamer. Officieel dealer van onder andere Alessi, Blomus, Blomus, Chilewich, Cutipol, Fatboy, Ichendorf, IZIPIZI, Peugeot, Räder, Relaxound, Schott Zwiesel, Serax, UMBRA en Zone Denmark. U vindt de winkel in het centrum van Bergen op Zoom, maar kunt ook in onze zeer uitgebreide webshop winkelen!