Vlot, prima, goed verpakt, mooie artikelen...

Prachtige tafelloper

Mooie spullen en goede service

Alles prima verlopen

Alles prima verlopen.

positieve ervaring :)

Mooie, correcte prijzen, snelle levering !

Besteld en de volgende dag al geleverd.

Tevreden

Mooi produkt. Goed verpakt. Op tijd binnen. (Niet de volgende dag maar wij worden dan ook wel heel veeleisend😊

Snel en goed.

Duurde week voordat er geleverd werd

Ik vind het anno 2020 echt niet kunnen dat je tijdens carnaval dicht bent als webshop zijnde. Het idee van een webshop is dat je gemakkelijk kunt bestellen en snel krijgt geleverd.

Perfect!!

Vandaag besteld dag later in huis, perfecte service en zeer goede kwaliteit!!

Heldere info en snelle levering

Wat een sjieke placemats

De ene dag besteld, de volgende dag in huis! Ze zijn erg mooi en praktisch!

enorm klantvriendelijk

enorm klantvriendelijk en snelle correcte levering (was ook op voorraad)

top

alles top

Super snel geregeld.

Ik had twee windlichten besteld. Twee uur later werd ik gebeld dat er maar 1 op voorraad was, en dat het nog even zou duren voor de tweede weer op voorraad kwam. Ze hadden wel een kleinere maat op voorraad, of ik die wilde hebben. Nu heb ik een groot en klein exemplaar. Prijs verschil meteen geregeld. Tot mijn grote verassing kwam dezelfde dag mijn bestelling al binnen. Gebracht door iemand die toch in Breda woonde en het wel even kwam brengen. Top service !

Bijzondere producten en snelle levering

Zie hierboven

goede service, op tijd, netjes verpakt!

goede service, op tijd, netjes verpakt!

Vlotte bestelling en levering van de meest zalige uitvinding ooit, vogelgeluiden in een doosje :-)

Prima paraplubak en snelle levering!!

In een woord: zeer tevreden!

Fijne klantenservice, snelle levering

Vriendelijk tewoord gestaan, snel handelen en snelle levering. Prijs ligt iets hoger als ergens anders, maar dat is het waard.

Fijne webshop met prima service.

Mooie webshop met uitgebreid assortiment. Mijn bestelling is snel en correct geleverd. Zal zeker nog vaker bestellen!!

Uitstekende service

Het bestelproces was helder en makkelijk, de Zwitscherbox was twee dagen later in huis. Perfecte service, ik zal ZIN aan Tafel zeker aanbevelen.

Vlotte levering

Breekbaar materiaal zonder enige breuk ontvangen. Zeer goed verpakt. Mooi assortiment

Snel en correct :)

Kortemeestraat 29

4611 TL Bergen op zoom

Over ZIN aan Tafel

ZIN aan Tafel is een moderne en sfeervolle winkel voor leuke spullen in en om het huis, met een focus op tafelen, wonen en badkamer. Officieel dealer van onder andere Alessi, Blomus, Blomus, Chilewich, Cutipol, Fatboy, Ichendorf, IZIPIZI, Peugeot, Räder, Relaxound, Schott Zwiesel, Serax, UMBRA en Zone Denmark. U vindt de winkel in het centrum van Bergen op Zoom, maar kunt ook in onze zeer uitgebreide webshop winkelen!