Alles snel en goed afgewerkt!

Goede communicatie, zeer klantvriendelijk

Na contact met de vraag waarom ik mijn pakket nog niet had ontvangen, bleek mijn pakket beschadigd en door het koeriersbedrijf teruggestuurd te zijn naar Zin aan Tafel. Vervolgens kreeg ik snel een nieuw pakket thuisgestuurd.

Goede ervaring!

Bestellen ging vlot. Goed geïnformeerd via de mail: bestelling, levering etc Mooi product Tip: de envelop zag er wat sneu uit. Voor een nog betere klantbeleving ook die wat ‘pimpen’.

vlot geleverd en het glaswerk was heel

Voor de eerste keer bij "zin aan tafel" glaswerk besteld. Vlotte en goed verpakte levering! Een aanrader!

Goed, duidelijke communicatie.

Jammer

Jammer dat mijn bestelling later bezorgd werd door foutief huisnummer op de adressering

De vogeltjes in mijn tuin zijn er blij mee😀

Goed, enkel aanbod op de website niet actueel.

Aanbod op de website niet acteel waardoor een deel van mij bestelling niet geleverd kon worden. Dit is wel netjes afgehandeld en uiteindelijk goed opgelost, wat fijn is.

Zeer goed 👍

Klantvriendelijkheid een 10

Na de bestelling een telefoontje gekregen of de bestelling als kadootje ingepakt mocht worden, super bedankt, dat is zeer attent.

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit cortenstaal

Klasse

Vriendelijke en deskundige en duidelijke medewerkers. Product werd meteen verzonden na afrekening

Vriendelijke en adequate hulp.

Een snelle vlotte service en goed product geleverd

Prima webshop!

Ik was op zoek naar een speciaal lampje en vond dit bij ZIN aan tafel. Goede prijs en perfecte afhandeling van mijn bestelling. Lampje volgende dag keurig afgeleverd!

Ik zie er zoveel leuke en originele spulletjes staan. Dat ik zeker nog eens een keer ga bestellen. .

Snelle levering. Uitstekend product

Top firma!!!

Absoluut tevreden

Een aanrader indien je iets origineels zoekt

Snelle levering!

Snelle en persoonlijke service

Snelle en persoonlijke service

Prima !

Een booklamp besteld, bezorging naar verwachting en prijs/kwaliteit product helemaal goed. Het licht is echter niet zo warm als ik had gedacht, maar toch een enorm sfeervol item op tafel.

Prima service en goede levering

Ruime keuze, leuke artikelen en snelle service.

Top!!!

Snelle levering. speciale sortering/ assortiment. Top!!

Helemaal prima

Goede snelle service. Mooi schoenenrek ontvangen.

Snel geleverd betaalbaar produkt

De snoeren voldoen volledig aan onze verwachtingen, betaalbaar en snel geleverd

Kortemeestraat 29

4611 TL Bergen op zoom

Over ZIN aan Tafel

ZIN aan Tafel is een moderne en sfeervolle winkel voor leuke spullen in en om het huis, met een focus op tafelen, wonen en badkamer. Officieel dealer van onder andere Alessi, Blomus, Blomus, Chilewich, Cutipol, Fatboy, Ichendorf, IZIPIZI, Peugeot, Räder, Relaxound, Schott Zwiesel, Serax, UMBRA en Zone Denmark. U vindt de winkel in het centrum van Bergen op Zoom, maar kunt ook in onze zeer uitgebreide webshop winkelen!