Zeer klantvriendelijk

Mijn bestelling was niet meer in stock. Men belde me voor alternatief. Volgende dag in huis ! Heerlijk vogelmuzielje in toilet nu!

Super fijne site waar ik snel kon vinden wat ik zocht Mijn bestelling is netjes verpakt en thuisbezorgd

Ik was de eerste keer vergeten mijn huisnummer te noteren maar ik werd vriendelijk gebeld en kon het als nog doorgeven. Erg prettig ervaren

Zeer goede service

Alles zeer netjes afgewikkeld

Snelle service, goede informatie

Ik heb de Zwitcherbox 2x besteld en beide keren fantastische service gehad

Prima en snelle service en goed product!

Alles dik in orde!

Zéér vriendelijk

On line iets besteld dat niet op voorraad bleek te zijn. Een hele nette mail daarover ontvangen en vervolgens is door Zin aan Tafel alle moeite gedaan om het item (bedoeld als cadeau) alsnog tijdig te laten bezorgen. En nog mooi ingepakt ook!! Topservice!!

Vlot besteld en vlot geleverd!

Gebruiksvriendelijke website en vlotte levering! Geleverd product geheel naar verwachting!

Goede respons op vragen

Prima communicatie. Produkt netjes bezorgd.

De wekker was zoals ik gedacht had dus ja prima

Super product

Hele snelle levering en een super product!

Kapotte levering netjes opgelost

Vaas besteld die helaas kapot aankwam. Gelijk contact opgenomen met de klantenservice. Moest wat foto's laten zien, maar kreeg dezelfde dag nog een nieuwe opgestuurd. Top geregeld!

Snelle levering. Prima site en werd zelfs gebeld of het een verpakt mocht worden als een Kado. Helemaal TOP.

Alles is een cadeau!

Netjes geleverd en het aantal Emails dat je krijgt is precies goed. Alle spulletjes zijn bijzonder en smaakvol, dus alles voelt als een cadeuatje.

Super snelle levering , Goa bestek perfect ontvangen

Snelle levering ,goed verpakt . Ziet er mooi uit ,ik heb twee vogelgeluiden huisjes gekocht . Prachtig geluid ,moet soms luisteren of dit nu van buiten komt of uit het huisje :)

Erg goed!

Ik werd nog even gebeld na mijn bestelling, aangezien het om een cadeau ging, met de vraag of ik nog een persoonlijk tekstje wilde toevoegen. Erg fijn!

Prettig, dat ik meteen gebeld werd over mijn bestelling, zo’n persoonlijk overleg, als je een andere keus moet maken, gaat het snelst!

Tevreden

Makkelijk te bestellen, snelle levering en goede kwaliteit. Top.

snel goed geleverd

Mijn bestelling is snel en goed verpakt geleverd. Heel fijn!

snelle levering, goede service

snelle levering, goede service

Teleurstellend

Twee dure emmers met deksel bij jullie gekocht. Kado voor mijn dochter om speelgoed in op te bergen. In de grote emmer zaten vele kleine beschadigingen. De emmers waren goed verpakt, ze moeten dus zo de doos in gegaan zijn. Over de emmers ben ik tevreden maar beschadigingen op zulke dure emmers is toch wel een teleurstelling!

Geweldig!

Al meerdere malen besteld bij Zin Aan Tafel en iedere keer is de service perfect. Persoonlijk geholpen en zeer snel geleverd!

Kortemeestraat 29

4611 TL Bergen op zoom

Over ZIN aan Tafel

ZIN aan Tafel is een moderne en sfeervolle winkel voor leuke spullen in en om het huis, met een focus op tafelen, wonen en badkamer. Officieel dealer van onder andere Alessi, Blomus, Blomus, Chilewich, Cutipol, Fatboy, Ichendorf, IZIPIZI, Peugeot, Räder, Relaxound, Schott Zwiesel, Serax, UMBRA en Zone Denmark. U vindt de winkel in het centrum van Bergen op Zoom, maar kunt ook in onze zeer uitgebreide webshop winkelen!