Pluspunten

Tegen avond besteld, volgende werkdag ik huis!! Breed assortiment: na lang zoeken, hier de wegwerp sig gevonden. Ook nog tegen een mooie lage prijs! Inmiddels ook sig getest: TOP! Ik heb mijn adres gevonden. Positieve reacties mogen ook wel vermeld worden!!!!

Zou t echt niet weten

Pluspunten

Goed bedrijf, koop al jaren mijn spullen bij dampstater!

Kan geen verbeterpunt bedenken, als er iets mist of niet klopt word het meteen opgelost.

Pluspunten

Zeer alert en klantvriendelijk toen ik niet juist bestelde maar wel de betaling had gedaan.

Pluspunten

Goede snelle service en snelle levering zoals ze zeggen

Nvt

Pluspunten

Goede en duidelijke website, prettig in gebruik. Scherpe prijzen, goede prijs/ kwaliteit verhouding.

Pluspunten

Service: TOP! Producten: TOP! Prijzen: TOP! Vriendelijk: TOP! Altijd bereid om te helpen: TOP! Kortom......... Heel tevreden en blij met deze webshop!

Pluspunten

snel en zonder verzendkosten prima

Pluspunten

Hebben de q 16 besteld na testen batterij bleek deze niet te werken en niet op voorraad kregen een mailtje het het een dag later bezorgt zou worden

??

Pluspunten

Grote sortering, goede prijs\kwaliteit verhouding, snelle levering.

Pluspunten

Voor de vape diy'er is er een flink uitgebreid en compleet assortiment voor super scherpe prijzen. En een mooie, overzichtelijke site

Er is relatief weinig keus in de webshop. Alles wat je nodig hebt is er wel maar k zou graag wat meer verschillende producten zien. En het duurde heel erg lang voor dat mn bestelling binnen kwam. (4 werkdagen)

Pluspunten

Uitgebreide voorraad en zeer hulpvaardig. Had per ongeluk een verkeerd item besteld. Een telefoontje en mijn fout werd gecorrigeerd waardoor ik toch alle zaken thuis kreeg. Ben zeer tevreden en kom zeker terug als ik weer wat nodig heb.

Nog niets kunnen ontdekken

Pluspunten

Heel snel met de bestellingen en nooit problemen gehad.

N.VT., ze doen wat er van ze gevraagd wordt.

Pluspunten

Snelle verzending en goede prijzen! Zijn nu ook een echte winkel in IJsselstein geopend en is ook een bezoekje waard.

Pluspunten

Goede produkten en zeer goede service. Als een zending soms door POSTNL niet word geleverd, doen ze bij Dampstarter niet moeilijk en sturen ze dezelfde bestelling zonder extra kosten weer op. Verder kon ik in de webshop de 30ml lege flesjes niet vinden en had dit aan gegeven in het opmerkingenveld bij mijn laatste bestelling. Vind ik 3x 30ml lege flesjes in de doos. Helemaal top. Ik kan dampstarter ten zeerste aanraden om je e-liquid en hardware aan te schaffen. Ik ben een zeer tevreden klant voor bijna een jaar nu.

Pluspunten

De enige(!!) In NL met mijn favoriet aroma (FA - lime, cold pressed) dus gelijk een paar besteld.

Assortiment qua aroma's wat vergroten

Pluspunten

snel reageren en behulpzaam

Pluspunten

Prima service door Jan, krijg gelijk antwoord op mijn vragen en bezorging was perfect. Jan is verder heel vriendelijk en een goed zakenman.

Jan werkt nu vanuit zijn woning. U zou Jan een beter verkoopruimte kunnen geven zodat mocht het voorkomen zoals bij mij gebeurt is hij zijn klanten in een betere omgeving kan ontvangen. nogmaals Jan is een aanwinst voor Uw bedrijf.

Pluspunten

Er was nog een kleine voorraad terwijl het artikel uitverkocht bleek. Jan deed een stapje extra en zodoende kon ik toch nog een bestelling doen, wat een service!

Pluspunten

Snelle perfecte service aanlevering

Zou niet weten

Pluspunten

Alle producten zijn bijna altijd goedkoper dan bij andere e smoke sites. Alles wordt netjes geleverd en de info op de pagina zelf is erg informatief

De pakketjes mogen wel wat sneller verstuurd worden. Voor 22:00 besteld morgen in huis?

Pluspunten

Door een fout van Post.nl was er wat mis gegaan met mijn pakketje, dit is keurig door de eigenaar dezer website opgelost, dank voor deze uitzonderlijk goede service !

Geen.

Pluspunten

Hele goede en vriendelijke service ! Had een vraag over een product en het telefonisch contact verliep heel vriendelijk en behulpzaam...mijn complimenten hiervoor. Kan niet anders dan 5 sterren geven ! Top ;)

Pluspunten

Rond 17:00 besteld en om 08:00 al geleverd tevens goede service geboden met evt ophaling als verzending niet haalbaar was. Snelle reactie op mails perfect!!

Pluspunten

Grote keuze aan merk producten met eerlijke prijzen. Volgende dag levering en behulpzaam medewerkers. Kan gewoon niet beter zijn.

De Clinckhoeff 10 A

3402 GB IJsselstein

Over Dampstarter

Dampstarter Verkoopt E-sigaretten en accessoires. Van Starter kits en tanks tot RDA's en Mods. Ook veel soorten E-liquids zitten in het assortiment. U kunt voor elk e-sigaret product bij ons terecht in onze e-sigaret winkel in IJsselstein of op onze Website.