Pluspunten

supersnelle verzending op zondag besteld n op zondag verzonden

Pluspunten

snelle levering en ik had een smok osub besteld alleen die was niet goed en toen had ik die terug gestuurd en ik wou hem graag inruilen voor een andere en de service was harstike goed dit is een aanbeveler.

helemaal niks

Pluspunten

Mooie site,doen wat ze beloven Vandaag besteld morgen in huis Service is toppie Wellicht tot de volgende bestelling

Pluspunten

Vrijdag 9.30 een bestelling gedaan zaterdag 13.00 al in huis. Contact via telefoon over een product wat er nog niet is maar snel gaat komen. Super service! Zeker vaker bestellen.

Pluspunten

Snelle verwerking, snelle levering, de materialen zijn goed, en de smaken zijn geweldig, heel duidelijk en veilig besteld

Misschien een ingeschatte datum voor levering, maar hoe dan ook is je pakketje er binnen 3 dagen

Pluspunten

Gratis verzending!!

Mobiele website maken. Ik bestel via me mobiel en de slide balk van het menu werkt niet goed.

Pluspunten

voor mij zeer betrouwbaar een mail gestuurd voor mijn zending, keurig op tijd een mailtje terug gekregen , en netjes afgehandeld.

Pluspunten

Alles voor dampen

Dat de website wat sneller reageert

Pluspunten

jullie zijn toppers hoor goede kwaliteit producten en super snellen levering echt super. andere vapeshops kunnen een voorbeeld aan jullie nemen.

geen

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

genoeg keuze snelle levering

Pluspunten

Goed telefonisch bereikbaar. 1 product niet meer in stock, en automatisch 2 vergelijkbare producten gekregen voor dezelfde prijs. Topservice

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel ingepakt en verzonden! Volgende dag binnen

Tot nu toe niks te verbeteren

Pluspunten

Fijn aanbod en snelle service

Meer betaalmogelijkheden

Pluspunten

Mooie site en zeer overzichtelijk. Snelle levering en goede prijzen. Ook netjes dat het gratis word verzonden. Ik blijf hier mijn spullen bestellen.

Ik vind het prima zo

Pluspunten

snel verzonden, goede prijzen

groter aanbod liquids

Pluspunten

Twee keer iets besteld. De eerste keer was het apparaat niet in orde, toen heb ik een betere gekregen voor dezelfde prijs. Als er iets is, krijg je netjes een bericht. Jan is ook erg gemakkelijk te bereiken voor vragen. Daarnaast worden de producten tegen scherpe prijzen aangeboden.

Ik heb nog geen verbeterpunten gevonden tot nu toe.

Pluspunten

Contact bij vragen loopt soepel en er wordt zeer snel gereargeerd op emails. Producten zijn goed en goedkoop geprijst,

Meer eliquid soorten

Pluspunten

Goede servise en snelle levering!

Ga zo door.

Pluspunten

Snelle reactietijd...snelle verzending. Zelfs rond de feestdagen. Zeer redelijke prijzen in vergelijking met andere ecig winkels. Kwaliteit erg goede producten en zeer zeker goed geprijsd. Ik ben een tevreden vaste klant.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel verschillende types en modellen in het assortiment

Wanneer je een damper koopt weet je niet wat je erbij moet kopen minimale uitleg. mbt alle onderdelen. Per onderdeeel moet je ook weer volledig door de gehele sit op zoek.

Pluspunten

Er werd gelijk contact met mij opgenomen, toen het door mij bestelde artikel niet aanwezig was. Dat noem ik service!

Pluspunten

Great service, you can see that they pay attention. I was skeptical at first since it's a new shop but then I saw the reviews as well as the lowest prices - so I went for it. And I got everything I wanted and more, all nicely packed and quickly delivered.

De Clinckhoeff 10 A

3402 GB IJsselstein

Over Dampstarter

Dampstarter Verkoopt E-sigaretten en accessoires. Van Starter kits en tanks tot RDA's en Mods. Ook veel soorten E-liquids zitten in het assortiment. U kunt voor elk e-sigaret product bij ons terecht in onze e-sigaret winkel in IJsselstein of op onze Website.