Uitgebreid en overzichtelijk aanbod

Met achteraf betalen en gratis bezorging wordt goede service verleent.

Prima winkel hoor. Ik bestelde vrij laat, maar geen probleem. Het werd een paar uur later al verzonden. Het pakketje was een paar dagen later pas binnen, maar dat kwam door de drukte bij Postnl, waarvoor ik begrip heb. Dampstarter heeft een mooi assortiment en hanteert redelijke prijzen; de website is overzichtelijk en werkt lekker snel. Een 100% aanrader!!!

Snelle levering, goede prijs en uitstekende service

Ronduit perfect. De beste en eerlijkste site

Ik bestel regelmatig coils en liquids. Bezorgd via brievenbus post. Netjes verpakt.

Gebruikersvriendelijke website, goede service, snelle levering

Gebruikersvriendelijke website. Uitstekende service. Je bestelt en het is de volgende werkdag in huis. Geen verzendkosten.

Altijd correct. Goed assotiment. En extra service als dat nodig is. Ook telefonische hulp als je een vraag hebt. Super service dus.

Top geregeld en gratis verzonden

Duidelijk overzichtelijk en snel

Snelle en correcte afhandeling van de bestelling

Alles goed en snel geleverd én een uitgebreide collectie E-liquids

Geweldige verkoper

Dampstarter heeft een ruim en voordelig aanbod. De levering is erg snel en gratis. Deze verkoper is een absolute aanrader.

Goede service, vlotte levering

Onlangs de winkel ingestapt en gevraagd om advies om een nieuw apparaatje aan te schaffen. Vlot en duidelijk advies ontvangen naar aanleiding van mijn verhaal; tevreden de winkel uitgestapt en nog steeds tevreden over het geadviseerde apparaatje. Kort daarna een bestelling via de website geplaatst en deze werd adequaat en vlot opgevolgd. De post werkte ook nog eens mee en dus was de bestelling snel in huis. Al met al, een tevreden klant!

altijd snel, goede kwaliteit tegen goede prijs

Altijd goede service en snelle levering!

Ik bestel hier graag! Mijn bestelling is altijd snel in huis, compleet en als er iets is staan de medewerkers je altijd netjes te woord. En de verzending is ook nog eens gratis. Gewoon top!

Snelle afwikkeling van bestellingen. Goede service. Kennis van zaken, zeker een aanrader!

Supersnelle verzending, altijd goede communicatie. Niks op aan te merken! :) producten zijn top hier, informatie is up to date en de prijzen zijn prima. Bedankt weer!

Goede zaak

Bestel al meer dan 2 jaar online producten , komt altijd goed aan.

Erg makkelijk en snel geleverd

Ik bestel nu vanaf juni mijn pods en ik ben zeer tevreden over de website, het gemak en de levering. Echt in 1 woord super. En geen verzendkosten wat vrij zeldzaam is.

Snel en goed

Hele goeie servus bestel volgende dag in huis zo fijn. En geen extra bezorg kosten

Hele goede service bestel volgende dag in huis. En geen bezorg kosten.. Super

Een goed en vlot betrouwbaar bedrijf

Snelle levering goede en eerlijk advies gegeven.

Toppers!!!

Zeer netjes en klantvriendelijk. Kwaliteit

Perfecte service!

Zeer fijne webshop, met veel producten en duidelijke omschrijving. De levering was binnen een dag, dus top! Ben je een beginnende of gevorderden dampers, dampstarter.nl heeft voor ieder wat wils!

Uitstekende en vriendelijke service

Prima service, altijd vriendelijk geholpen, goede kennis van zaken

Snel, kwalitatief en vriendelijk

Ik heb een Geek Vape Aegis X besteld en ook een 4-bay oplader voor de batterijen. De oplader was net uitverkocht dus ik werd gebeld. Omdat ik op de motor zat kon ik niet opnemen dus toen ik terug belde wisten ze me te benoemen bij naam (meestal bij andere bedrijven weten ze niet eens wie er belt) en hadden ze uitgelegd dat de oplader die ik had gekocht net is uitverkocht (laatste in de winkel was verkocht) en gingen ze me upgraden naar een betere omdat anders ik te lang moest wachten tot er weer voorraad zou zijn. Dit vind ik persoonlijk erg netjes. Daarbij boden ze mij nog een gratis stekker aan maar omdat ik er thuis al 10000 heb liggen was dit niet nodig. Al met al werd alles goed, netjes en snel afgehandeld en 1 dag later had ik alles in huis :) De oplader doet het fantastisch en de Mod ook! Dit maakt me erg blij en wekt ook vertrouwen op in dit bedrijf. Ik heb in het verleden wat vape spullen ergens anders gekocht waar ik klantenservice maar niet te pakken kreeg en uiteindelijk mijn spullen pas 2 weken later in huis had. Sindsdien koop ik nog alleen maar spullen bij bedrijven zoals Dampstarter waar dingen fatsoenlijk worden afgehandeld in plaats van die paar euros proberen te besparen en uiteindelijk lang moeten wachten :)

De Clinckhoeff 10 A

3402 GB IJsselstein

Over Dampstarter

Dampstarter Verkoopt E-sigaretten en accessoires. Van Starter kits en tanks tot RDA's en Mods. Ook veel soorten E-liquids zitten in het assortiment. U kunt voor elk e-sigaret product bij ons terecht in onze e-sigaret winkel in IJsselstein of op onze Website.