Snel binnen 1 dag opgestuurd

Voor de prijs wat ik heb besteld is het goedkoop en nog uitgebreider dan andere aanbieders dus hoop dat ik in de toekomst vaker ga bestellen het is ckr een aanrader.!

Super snelle levering

Prima service snelle leveeing.

Perfecte service

Erg vriendelijk en pro-actief om mij de juiste keuze te laten maken. Snelle levering, goed verpakt kortom niks op aan te merken. Graag tot een volgende keer.

Goede service en levering!

Niks om aan te merken. Prima!

Na het bestellen meteen binnen gekregen.

perfecte service

ik ben al lang een trouwe klant bij dampstarter en ik ben zeer tevreden het wordt altijd netjes geregeld daar kunnen veel bedrijven een puntje aan zuigen en goede producten ga zo door dampstarter.

zoals gewoonlijk weer goed

Alles is weer goed gegaan.

Snelle levering en goede prijs top!

Snelle levering en goed product

uit de kunst

hele goede ervaring

Prima snelle service, complete voorraad

Prima snelle service, complete voorraad

Zeer te vreden!

Uitstekend service. Goede advies ontvangen via Whatsapp en bezorging is inderdaad binnen 24 uur. Zeer fijn dat er geen bezorgkosten zijn. Kan vaak bestellen ondanks kleine hoeveelheid.

Prima levering, beste prijs

Prima levering, werd geleverd op zaterdag dus dat is wel een plus punt. Alleen was het doosje waar mijn coils in zaten iets ingedeukt maar dit is waarschijnlijk te verwijten aan de post nl

Helemaal niks mis mee, alles zo als afgesproken

Snelle bezorging

's Middags besteld, de volgende dag bezorgd. Top!

Klein probleem met bestelde artikelen, direct opgelost

Ik had spuiten met botte naalden besteld, maar ontving spuiten met scherpe naalden. Onmiddellijk botte naalden toegestuurd gekregen, volgende dag in de brievenbus. Ook als er iets mis gaat kun je er dus op vertrouwen dat alles vlot wordt opgelost.

Perfect!

Piekervaring. Goed, snel en gratis verzenden.

Perfecte service snelle kevering

Goede service, 10 minuten voor sluiting online besteld volgende dag keurig geleverd ,top!!

goede service

verkeerde item ontvangen gratis de goede ontvangen de andere mocht ik houden.

Keurige en snelle afhandeling

Doorgaan zo

Betrouwbaar en goed

Altijd keurige levering en niet te beroerd om te helpen of adviseren. Vroeg bij een bestelling of er toevallig nog 30ml flesjes waren en kreeg er gewoon 2 gratis bij de bestelling. erg klantvriendelijk en goede liquids. Dikke pluim

Snelle levering top assortiment

Snelle levering en kwalitatief hoogwaardige spullen.

Snel, lekker makkelijk en voordelig!

Ik bestel alles per whatsapp. volgende dag in huis en prima advies Aanbevelen?! ZEKUUURRR

Een goed product

Valt weinig te vertellen, gewoon een goede vervanger, een goed product

Fantastsche

Super snel geleverd,prima. verpakt. Iemand die weet waar hij over praat en super goede uitleg. Echt een prima dampshop.

De Clinckhoeff 10 A

3402 GB IJsselstein

Over Dampstarter

Dampstarter Verkoopt E-sigaretten en accessoires. Van Starter kits en tanks tot RDA's en Mods. Ook veel soorten E-liquids zitten in het assortiment. U kunt voor elk e-sigaret product bij ons terecht in onze e-sigaret winkel in IJsselstein of op onze Website.