Prima materiaal ,ik ben er al jaren tevreden over

Prima,altijd goed snel binnen is eigenlijk altijd goed

Hele mooie T-shirts besteld

Ik zocht naar mooie(re) witte T-shirts dan die ik al had. Na lang zoeken vond ik die op VD.nl. van het merk Alan Red. Even later op de site van Alan Red gekeken en daar waren dezelfde T-shirts nog voordeliger !! Meteen besteld en ze zijn prachtig en zitten geweldig. Ik overweeg zelfs om nog een 3-pack bij te bestellen.

Kwaliteit perfect en snelle levering.

Gebruik de T shirts al jaren . Daar tegenwoordig waarschijnlijk bij ieder huishouden de was wordt gedroogd middels een droger zou het wenselijk zijn de hemden langer te leveren als nu het geval is. Na enkele maanden is de lengte zeker 20 cm gekrompen. Dus maak maar een duurdere uitvoering die na enkele maanden krimpt tot de huidige lengtemaat. Met groet. DICK

Gewoon perfect!

Snel geleverd mooie shirts

Niet echt enthousiast

Niet echt enthousiast, omdat er geen retour en of andere papieren bij de zending is verpakt, mijn vrouw heeft maat L besteld dit had moeten zijn M, via de digitaler weg kwamen wij er achter hoe wij het zeer omslachtig retour konden sturen, wij zijn 70 plus, dus het moet echt Gemakkelijk kunnen, we houden deze maar, maar echt enthousiast zijn we dus niet.

Top snelle leveren top shirts

Bestellen was eenvoudig en de zending was erg snel . Verpakking was netjes Niets te mopperen dus

bestellen en verder geen omkijken meer want je weet dat het in orde is

ervarinfg was al goed en is dat nog steeds

snelle en correcte levering.

snelle en correcte levering.

Zoals het hoort

Gewoon uitstekend. Dezelfde kwaliteit als Alan Red T- shirts.

Goed geleverde producten.

Een correcte informatie betreffende de levering .

Prima tee shirt; hals lijkt goed aan te sluiten

Ik wordt voor de 2e keer om een beoordeling gevraagd. Het lijkt me zinvoller om dat voor een tee shirt te doen na een paar keer wassen.

Zoals steeds.......top

Uitstekende kwaliteit en levering

Besteld, betaald en binnen 2 dagen binnen

op zich goed

product zelf valt tegen helaas

Geen klachten

Wederom Top Service

Wederom een perfecte en snelle service. Altijd een plezier om iets te bestellen bij Alan Red. T-shirts zijn van top kwalieit

Makkelijk en op tijd

Makkelijk te bestellen en duidelijk te volgen

Tevreden zoals altijd

Ik draag Alanred inmiddels al 35 jaar en ben nog nooit iets beters tegengekomen.

Goede kwaliteit maar productomschrijving kan beter

Al veel jaren goede ervaring met Alanred T-shirts Nu online gekocht maar dit type blijkt extreem lang, dat stond niet duidelijk in productomschrijving, verbeterpunt(je)

Goede kwaliteit en snelle bezorging

Ik draag deze shirts al jaren. Prima ervaring!

Prima deal.

Uitstekende kwaliteit en snel in huis

Prima T-shirts voor een mooie prijs. Be-/omschrijving zou iets uitgebreider kunnen zijn (breedte boord hals, lengte shirt in cms)

Promenade 12

6411JK Heerlen