Snelle bezorging en goede kwaliteit.Voor herhaling vatbaar.

Zoals je mag verwachten, gewoon goed

Zeer goede ervaring zowel mail als telefonisch.

Prima geholpen en juiste product geleverd!

Post.nl was wel enorm vertraagd...

Altijd goed.

Al jaren bestel ik mijn t-shirts bij Alanred-Plaza. Nog nooit enig probleem ondervonden en altijd snel en correct gelevrd.

Uitstekend!

Tevreden over alles!!

is goed alleen ik mis wat

Ik mis alleen de eerdere onderbroeken/boxsort van dir merk.

prima kwaliteit

ruim 10 jaar ben ik gebruiker van AlanRed producten. alle aankopen bij Berden gedaan. eigenlijk wil ik helemaal geen beoordeling schrijven. gewoon dik tevreden. Punt.

BestBesteld, betaald en product twee dagen later in de brievenbus. Zoals het hoort.

Besteld, betaald en product twee dagen later in de brievenbus. Zoals het hoort.

Snelle afhandeling, snelle bezorging, keurig verpakt, prima artikel. Top+++

Duidelijke website, gemakkelijk te bestellen en te betalen. Snelle levering en prima verpakt. Ik ben zeer tevreden.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Snel geleverd en goede kwaliteit

Uitstekende service

De bestelling kwam helemaal volgens plan binnen. Top!!!

Goede kwaliteit, snelle levering

Tevreden

Niets op aan te merken.

Prima kwaliteit, goede prijs, leverantie zonder probleem.

Hartstikke goed

Snelle levering, mooi verpakt, super.

Slechte service!

Ik bestel t-shirts die ik normaal gesproken in de winkel koop. Ik weet dus niet precies welke ik moet hebben. Ik kijk zorgvuldig en bestel het pakket wat ik denk nodig te hebben. Toen ik de t-shirts uitpakte, zag ik meteen dat ik de verkeerde had dus ik wilde ze omruilen voor de juiste. Maar wat blijkt... ik moet hiervoor wel retourkosten betalen. Ik heb de klantenservice gebeld met de vraag of ze hier toevallig een fout maakten? Maar nee hoor, ook al wil ik ruilen, de kosten om te retourneren moet ik betalen. En daar kan zelfs in een lockdown niet vanaf geweken worden. Hier bestel ik dus nooit meer!

Kreeg nadat ik besteld had een mail dat de producten niet op voorraad waren .

Na deze mail wilde ik de bestelling annuleren en toen bleken ze reeds verstuurd te zijn . Een tikkie rommelige communicatie.

Goede communicatie en levering

Er werd goed gecommuniceerd over de bestelling, de verzending en de levertijd. De levertijd was exact op de aan gegeven Tijd.

Snel en correct

Duidelijke website. Bestellen gaat eenvoudig. Geen account nodig. Communicatie wel wat verwarrend. Produkt was op voorraad. Echter, paar uur na bestellen een mail dat het toch niet voorradig was. Gingen het bestellen bij leverancier, zou ong. 10 werkdagen duren. Dag later mail dat mijnbestelling was verzonden en werd toen bij mij afgeleverd. Al met alles goed verlopen.

Geweldige T-shirts en snelle levering.

heerlijk zittende t-shirts

heerlijk zittende t-shirts met fijne snit

Uitstekende shirts

Zit leker en blijft na veel wassen mooi.

Prima levering

Goede kwaliteit t-shirts