Geheel in orde

Keurig volgens afspraak bezorgd

Snel en goede kwaliteit

Zeer positief

Goede ervaring

Itt bamboe onderbroeken voel je deze broek niet zitten. Met name de band is aangenaam

Mooie producten

Wacht al een week op bestelling. Is bij Shoeby ageleverd door DHL, week geleden. Maar hele DHL

Zie boven

Zeer voordelig en snel geleverd

Reeds meerdere keren van een aanbieding gebruik gemaakt en altijd zeer tevreden over prijs en verzending.

Probleem heel snel opgelost

Verkeerde zending maar na één telefoontje een hele fijne oplossing aangeboden

Probleemloze bestelling voor een mooi product

Eenvoudige bestelling, mooie prijs, lekker zittende shorts, mooie kleur en goede kwaliteit

Eindelijk gevonden wat ik zocht

Ik zocht al langer naar een t-shirt met goed sluitende hals, zoals een turtle neck. Deze shirts voldoen daar enigszins aan, hoewel de halssluiting iets hoger mag zijn. Terzijde: de eerste zending werd niet correct aan de deur afgeleverd, de tweede zending gelukkig wel.

Eerste keer, ben supertevreden, een dikke 10!

Ik bestelde voor de eerste keer T-shirts. Het hele proces verliep perfect! Complimenten! En... een mooie prijs voor mijn artikel.

Prima snel en volledig

Precies wat ik zocht

Prima, snel, compleet, duidelijk

Prima, snel, compleet, duidelijk

Uitstekend, snelle levering

Uitstekend, snelle levering. Fijne shirts!

Top ondergoed!

Mijn man is heel kritisch wat boxers betreft en heeft er al heel wat geprobeerd maar deze vindt hij top zitten , pijpjes blijven mooi aangesloten! En hij draagt al jaren de t shirts model Virginia waarvan de boord heel mooi in model blijft! Dus zeer tevreden !!

Keurig

Bestelling en aflevering verliep zonder problemen

Toppie

Geweldige shirts

Ik draag al jaren deze shirts en ben zeer tevreden. Blijven mooi wit en goed in model.

Prima concept

Correct volgens afspraak geleverd

Eindelijk een hoge ronde hals

Heb de shirts gepast en zitten fijn hoog aangesloten. Heb daardoor geen kale nek meer.

Heel snelle bezorging

Goed.