Prima geregeld!

Communicatie was erg duidelijk. Kaarten (digitaal) werden ruim op tijd bezorgd.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Millwall - Oxford United

Goede service en 3 dagen voor de wedstrijd de kaarten ontvangen

Goede service. We hadden niet verwacht dat we kaarten zouden kunnen krijgen voor de Old Firm. Maar hier wel dus!! Wel wat prijzig en jammer genoeg zaten we hoger dan gehoopt... voor de prijs wel jammer. Uiteindelijk kregen we de sfeer erg goed mee en hebben we een fantastische wedstrijd gezien!

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Rangers FC - Celtic

Fijne kaarten met 5 personen bij elkaar

Mooie plek in het stadion, goede communicatie

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Tottenham hotspur- Newcastle united

Prima geregeld!

Kaarten gekocht. Zijn niet goedkoop. Je krijgt een bevestiging en daarna hoor je lang niets meer. 12 tot 24 uur van te voren kreeg ik de kaarten gemaild.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Tottenham Hotspurs - Newcastle United

Topwedstrijd met veel toeschouwers mee mogen maken op mooie plekken

Mooie wedstrijd en gratis upgrade, top geregeld

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Bayer Leverkusen - Sc Freiburg

Betrouwbaar

3 a 4 wedstrijden bezocht in verschillende landen en altijd de kaarten zoals besteld op tijd gekregen

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? València Alaves

Goed geregeld!

Mooie ervaring!

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Tottenham Hotspur - Wolverhampton Wanderers

Prima plaats, maar dubbel verkocht.

Ik heb een kaartje besteld voor de wedstrijd Brentford-Newcastle in Londen. Kreeg de ticket ruim op tijd in de mail. In het stadion aangekomen was ik positief verrast over de mooie plaats aan de lange zijde. 10 minuten voor aanvang kwam er een oudere man naar me toe en hij liet een ticket zien met exact dezelfde gegevens als de mijne. Suppoost erbij gehaald en die kwam me later melden dat de man op een andere plek in het stadion was geplaatst. Gelukkig kon ik dus blijven zitten,maar toch heel vreemd dat er dus een ticket 2x verkocht was kennelijk. De man had de kaart bij Brentford zelf gekocht.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Brentford-Newcastle Unitede

Juiste informatie. Ticket mooi op tijd op mail

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Koln/Neurenburg

Was goed

Mijn ervaring was goed alleen en hele slechte wedstrijd met die trainer zullen niet veel maken dat gewisseld altijd

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Almere city

Haal hier nooit meer kaarten

Ik had kaarten gekocht voor Ajax tegen Almere city en kreeg kaarten voor het uit vak. Werd me verteld dat er geen uit supporters aanwezig zouden zijn maar bleek van wel. Vind het heel slecht als je kaarten koop voor een Ajax wedstrijd dat je in het vak van de uitsupporters komt. Klantenservice kon ook niks voor me betekenen en kon me geld niet terug krijgen.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Ajax tegen Almere city

Mooie wedstrijd gezien tussen Sunderland en Stoke City

Met mijn zonen afgereisd naar Sunderland. Door het weer nog onzeker of de wedstrijd door zou gaan. Prima geregeld, zelfs nog een upgrade gekregen naar de lange zijde.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Sunderland -Stoke City

Goed geregeld, mooie plaatsen!

Wedstrijdje Ajax- Lazio, mooie herrinering opgebouwd, samen een sjaal gekocht, top plaatsen , dankjewel!!!!

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? N.v.t.

Goede communicatie via de mail. Alles goed geregeld. Op de dag van de wedstrijd ontving ik de tickets en heb ik nog telefonisch contact gehad welke ook uitstekend verliep. Top! Het enige minpunt vind ik de gigantisch hoge prijs die ik heb moeten betalen voor een ticket. Ik ben naar een wedstrijd van Manchester United geweest samen met mijn zoon en in het vak waar we zaten met vaste gasten gesproken. Die gaf aan dat je beter via de site een ticket kon kopen omdat deze ongeveer €70 kosten. Hier heb ik €230 per ticket betaald. Voor mij dus geen tickets meer via jullie site!

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Manchester United - Everton

Prima geregeld

Fantastische wedstrijd gezien. Perfecte plekken, met 8 man bij elkaar.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? FC Köln - Hannover 96

Top weekend

Mooie wedstrijd gezien met behulp van Voetbalticketshop!

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Bayern Leverkusen - Heidenheim

Buitengewoon!

Mooie plaatsen en zo'n sfeer!

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? 1Fc Koln / Greuther Furth

Alles goed en duidelijk geregeld van het begin tot het eind.

Ik heb het contact met Jim als heel vriendelijk en professioneel ervaren. Duidelijke afspraken en instructies. Daarnaast nog als verrassing een mooie upgrade. Top weekend gehad met mijn zoon.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Manchester United tegen Leicester City.

Super geregeld, alles tip top in orde,

Bij een wijziging, gelijk geregeld en klopt ook.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Inter Napoli

top ervaring op Ajax !

zoals beloofd kregen we de tickets op tijd ! top service en top ervaring !

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Ajax - PSV

Top geregeld allemaal!!

Duidelijke site, goede communicatie. Kaarten ruim op tijd gekregen. Aanrader!!

Was de upgrade een echte upgrade?

Ik had twee kaarten besteld voor mij en mijn zoon voor FC Koln-Paderborn aan de korte zijde. We kregen een mail dat we een gratis upgrade kregen naar de lange zijde. Superleuk....alleen bleek het een plek met slecht zicht. Beetje jammer dus..... Verder alles prima.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Koln-Paderborn

Top geregeld met upgrade!!

Kaarten mooi op tijd binnen, met een upgrade

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Kon paderborn

Zeer betrouwbaar en prima service!

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Brentford-ipswich

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? kaa gent- genk

Julianaweg 141 JJ

1131 DH Volendam

Over Voetbalticketshop.nl

Voetbalticketshop is jouw partner in losse voetbaltickets voor vrijwel alle topclubs en competities in Europa. Geniet dankzij onze betrouwbare wedstrijdtickets tegen de scherpste prijzen altijd zorgeloos van de mooiste voetbalwedstrijden in het buitenland.