Oneerlijke bevestiging. Wel betaald, geen kaarten.
Op vrijdagavond twee kaarten gekocht voor Sevilla FC. Na betalen van 180 euro kreeg ik een bevestiging van aankoop in de mail.
Daarna hebben we onze vlucht en het hotel geboekt, ervan uitgaande dat de kaarten later zouden komen omdat er een bevestiging werd verstuurd.
In de bevestiging stond dat de wedstrijd op 23 januari plaats zou vinden, maar volgens mijn info was dit de 22ste. Om verwarring te voorkomen heb ik vrijdag, zaterdag en zondag gebeld, maar geen gehoor. Op de site staat dat men 24/7 bereikbaar is, maar ik kreeg in 6 pogingen telkens het weekendbandje.
Maandagochtend toch maar weer gebeld over de datum en ik kreeg iemand aan te telefoon. De verkeerde datum was inderdaad een fout; kan gebeuren. Toen ik vroeg wanneer ik de kaarten binnen zou krijgen hoorde ik twijfel. Dus ik vroeg of het überhaupt wel goedkomt, en waarom ik dan een bevestiging heb gekregen. Er werd me beloofd dat ik nog diezelfde dag een mail met uitleg zou krijgen. Helaas heb ik de hele dag niets vernomen. Om 16:55 nog maar even snel gebeld omdat ik daarna bang was weer het weekendbandje aan de lijn te krijgen. Toen werd er gemeld dat ze voor deze wedstrijd waarschijnlijk geen kaarten konden krijgen. Ik had toen dus al betaald, meermaals gebeld en ik zou terug gemaild worden over deze situatie. Als ik dus in eerste instantie niet gebeld had over de verkeerde datum, had ik pas later in de week via de mail te horen gekregen dat de kaarten niet beschikbaar waren. Gelukkig kon ik nu via een andere site wel aan kaarten voor de wedstrijd komen. Zij checkte eerst netjes of het ze zou gaan lukken, waarna ik pas moest betalen.
Voetbalticketshop heeft netjes het geld teruggestort op mijn rekening, en excuses geboden voor de situatie. Het zou te maken hebben met de bezetting ivm Covid. Duidelijk, alleen dan is het niet netjes dat ze een bevestiging sturen, terwijl dat dus feitelijk niets bevestigt. De bevestiging werd automatisch verstuurd, zo werd me later verteld aan de telefoon.