Goed geregeld

Kaarten op een mooie plek

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? benfica ajax

Top service, zeker aan te raden

Goede klantenservice die snel en duidelijk reageren. Prijzen aan de dure kant maar dan heb je wel een goede plek. Zeker aan te raden!

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Benfica-Ajax en Dortmund-Ajax

Alles perfect verlopen. Wedstrijd PSG - Saint Etienne, kaarten duurste categorie gekocht en mooie plaatsten gekregen langs de zijlijn op ring 2 thv de grote rechthoek. Kaarten werden dag of 4 voor de wedstrijd verstuurd. Enig minpunt is dat de kaarten ook via ticketplace komen, en deze kan je evengoed zelf op de site van psg boeken aan veel goedkopere prijzen. Bij ons waren dag van de wedstrijd nog tickets te koop op ticketplace, en deze kosten op de beste plaatsen in het stadion, waar de spelers uit de tunnel komen op de onderste ring, zoveel niet als wij betaald hebben bij voetbalticketshop

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? PSG - Saint Etienne

Top kaarten en goede communicatie

Kaarten besteld voor Benfica - Ajax. Kaarten arriveerden in de week voor de wedstrijd. Tot die tijd een aantal keer contact gehad, goed geregeld. Plekken in het stadion uitstekend.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Benfica - Ajax

Positief leuk

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Man.city -tot.

Alles soepel verlopen

E-Tickets wedstrijd Real Madrid 2 dagen te voren ontvangen. Genoten van de wedstrijd met mijn zoontje.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Real Madrid -Alaves deportivo

Prachtige ervaring

Al drie keer kaarten gekocht bij voetbalticketshop.nl Afgelopen vrijdag in Parijs geweest bij de wedstrijd PSG-Rennes. We hadden dure kaarten aangeschaft voor de lange zijde 1e ring, maar dan heb je wel wat. Messi en doelpuntenmaker Mbappé liepen na de wedstrijd langs ons het scheelde maar 6 meter. Het was weer een super leuke ervaring!!!

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? PSG-Rennes

Matig

Prijsverschil enorm 59 € uw prijs ,werkelijke prijs kaartje 15 pond

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? West albion te groot prijsverschil met de werkelijke prijs , 15 pond u reken 59 euro

Met 2 vrienden losse tickets besteld voor de wedstrijden van Atletico Madrid en Real Madrid. De kaarten waren netjes op tijd geleverd via de mail en ook nog eens super mooie plekken toegewezen gekregen. Een weekend voor in de boeken!

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Atletico Madrid - Valencia Real Madrid - Elche

Onvergetelijk!

Samen met 2 vrienden een wedstrijd van Real Madrid bezocht. Geweldige plaatsen op de eerste ring, vlak naast de dug-out gekregen. Een spannende wedstrijd die met 2 late doelpunten werd bekroond. Onvergetelijk!

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Real Madrid - Elche

Fantastische wedstrijd, duur kaartje

Twee tickets besteld bij Voetbalticketshop voor de wedstrijd Barcelona - Atletico. Mooie plekken naast elkaar op de derde ring. Fantastische wedstrijd gezien. Kaartjes waren aan de dure kant (150 euro ipv 70 eu) als we besteld hadden via de officiele barca wedstrijd. Hier kwam ik achter nadat ik de kaartjes via voetbalticketschop had besteld. Voor de rest prima!

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Barcelona - Atletico

Oneerlijke bevestiging. Wel betaald, geen kaarten.

Op vrijdagavond twee kaarten gekocht voor Sevilla FC. Na betalen van 180 euro kreeg ik een bevestiging van aankoop in de mail. Daarna hebben we onze vlucht en het hotel geboekt, ervan uitgaande dat de kaarten later zouden komen omdat er een bevestiging werd verstuurd. In de bevestiging stond dat de wedstrijd op 23 januari plaats zou vinden, maar volgens mijn info was dit de 22ste. Om verwarring te voorkomen heb ik vrijdag, zaterdag en zondag gebeld, maar geen gehoor. Op de site staat dat men 24/7 bereikbaar is, maar ik kreeg in 6 pogingen telkens het weekendbandje. Maandagochtend toch maar weer gebeld over de datum en ik kreeg iemand aan te telefoon. De verkeerde datum was inderdaad een fout; kan gebeuren. Toen ik vroeg wanneer ik de kaarten binnen zou krijgen hoorde ik twijfel. Dus ik vroeg of het überhaupt wel goedkomt, en waarom ik dan een bevestiging heb gekregen. Er werd me beloofd dat ik nog diezelfde dag een mail met uitleg zou krijgen. Helaas heb ik de hele dag niets vernomen. Om 16:55 nog maar even snel gebeld omdat ik daarna bang was weer het weekendbandje aan de lijn te krijgen. Toen werd er gemeld dat ze voor deze wedstrijd waarschijnlijk geen kaarten konden krijgen. Ik had toen dus al betaald, meermaals gebeld en ik zou terug gemaild worden over deze situatie. Als ik dus in eerste instantie niet gebeld had over de verkeerde datum, had ik pas later in de week via de mail te horen gekregen dat de kaarten niet beschikbaar waren. Gelukkig kon ik nu via een andere site wel aan kaarten voor de wedstrijd komen. Zij checkte eerst netjes of het ze zou gaan lukken, waarna ik pas moest betalen. Voetbalticketshop heeft netjes het geld teruggestort op mijn rekening, en excuses geboden voor de situatie. Het zou te maken hebben met de bezetting ivm Covid. Duidelijk, alleen dan is het niet netjes dat ze een bevestiging sturen, terwijl dat dus feitelijk niets bevestigt. De bevestiging werd automatisch verstuurd, zo werd me later verteld aan de telefoon.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Ze hadden toch geen kaarten

Alle informatie was duidelijk. Ook nog eens betere plekken in het stadion gekregen dan we geboekt hadden. Kortom, alles verliep vlekkeloos. De wedstrijd was ook nog eens fantastisch!

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Atletico Madrid - Valencia

Een geweldige ervaring!

Door de corona omstandigheden af en toe een paar problemen, maar deze hebben zij heel goed opgelost! En hebben zelfs een upgrade gekregen qua zitplaatsen. Wij waren heeeel tevreden!

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? As Roma- Juventus

Super geweldige ervaring in het Estadio Santiago Bernabeu

De ervaring in het stadion was super. Verder ben ik zeer goed geholpen door VoetbalTicketShop. Telefonisch en via de mail goed bereikbaar voor al je vragen!

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Real Madrid - Valencia

Wederom geweldige service

Voor de tweede keer kaarten via voetbalticketshop gekocht en ook deze keer verliep alles vlekkeloos. Ook het contact tussendoor was prettig en duidelijk. Een echte aanrader

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Manchester United - Burnley

Goed geregeld!

Ondanks Corona (16.000 kaarten ipv 80.000) toch gewoon de kaarten kregen. Alles netjes voor elkaar.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Dortmund-besiktas

Prachtige ervaring

De Derby Madrid bezocht, wat een beladen wedstrijd!! Uitslag 2-0 voor Real Madrid.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Real Madrid - Atletico Madrid

De Derbi van Madrid mogen bijwonen in het Bernabeu stadion. Geweldige sfeer en een 2-0 overwinning van Los Blancos. Goede plaatsen ontvangen van Voetbalticketshop op de eerste ring! Bedankt!

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Real Madrid - Atlético Madrid

Prima service!

5 tickets voor de wedstrijd Napoli - Lazio Rome gekocht. Tickets keurig op tijd ontvangen, prima plaatsen in het stadion en ook nog naast elkaar.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Napoli - Lazio Roma

Snel geregeld!

Op vrijdagmiddag kaarten gekocht voor de wedstrijd Dortmund - Stuttgart. Gebeld, goed geïnformeerd en uiteindelijk de kaarten via de website besteld. Deze werden snel gemaild. Prima plekken. Wel dicht bij het uitvak. Helaas hangt er een net, dat het zicht iets belemmerd. Tot middag gehad!

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Dortmund - Stuttgart

Prima geregeld!

Goede service, tickets op tijd binnen!

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Brentford everton

Gewoon goed!

Makkelijke website, goede prijzen. Vriendelijke klantenservice en de tickets kwamen op tijd binnen via email.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Borussia Dortmund-Stuttgart

Kaartjes waren eenvoudig en snel te bestellen via de website. Personeel super vriendelijke over de mail en 2 weken later besloten we nog 1 kaartje bij te bestellen voor iemand anders, en vervolgens hebben ze ook nog geregeld dat we alsnog met ze alle naast elkaar konden zitten. Echt een aanrader!

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? QPR- Stoke City

geweldig

2 tickets voor benfica gekocht zit plaatsen waren goed en geen problemen met de kaart

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? befica geta

Julianaweg 141 JJ

1131 DH Volendam

Over Voetbalticketshop.nl

Voetbalticketshop is jouw partner in losse voetbaltickets voor vrijwel alle topclubs en competities in Europa. Geniet dankzij onze betrouwbare wedstrijdtickets tegen de scherpste prijzen altijd zorgeloos van de mooiste voetbalwedstrijden in het buitenland.