Pluspunten

Snel antwoord op vragen

Pluspunten

Dit was de eerste keer dat ik via Voetbalticketshop kaartjes voor een wedstrijd had geregeld, en dat is zeker voor herhaling vatbaar! Goed contact gehad als ik vragen had, en de tickets werden ruim van te voren thuisbezorgd. Precies in de vakken zoals wat afgesproken. Wij hadden goede plaatsen achter het doel met recht voor ons uitzicht op de beroemde Gelbe Wand. Het was fantastisch en goed georganiseerd!

Pluspunten

We received the tickets several days before the game. Thanks to the information given, it was very easy to go to the match and enjoy the city. About the game, the situation in the stadium was perfect. We will definitely go back next year !

Pluspunten

Het bedrijf is supergoed... alles perfect geregeld.

geen verbeterpunten

Pluspunten

Iedere keer maar weer top kaarten!!

Meer foto's op de website.

Pluspunten

Afspraken worden na gekomen

Bij veel tijd tussen bestelling en evenement tussentijds communicatie

Pluspunten

Heldere communicatie over kaarten en prijzen goeie service!

Pluspunten

- gemakkelijk

- extreem hoge ticket prijzen

Pluspunten

Vlotte, snelle en correcte communicatie

Ik heb vroeger via 2 andere firma's online besteld en dat werkte een heel stuk minder vlot (tickets pas net voor de wedstrijd ontvangen). Bij jullie had ik de tickets de week ervoor al ontvangen. Ik zie dus niet meteen verbeterpunten of tips.

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

Contacts sympathiques et professionnels Deuxième expérience: 10 tickets pour derby du Merseyside après 55 tickets à Dortmund: aucun souci Bon suivi des dossiers. Et réponses toujours claires, rapides et rassurantes

Pluspunten

Top bedrijf, Snelle reactie, Persoonlijk contact. Toen de wedstrijd uitgesteld bleek te zijn konden wij gelukkig de kaarten omboeken (tegen een kleine meerprijs.) Tickets zoals vermeld ca. 1 week voor wedstrijd opgestuurd per mail. Goede plekken op 2e ring van Wembley stadion.

indien mogelijk meer goedkopere tickets aanbieden.

Pluspunten

prima geregeld komen afspraken na

geen

Pluspunten

Prima service! Goede plekken! Niks mis mee

Kaarten hoeven niet geprint te worden, kan digitaal

Pluspunten

Snelle reactie op gestelde vragen en erg behulpzaam.

Website kan iets gebruiksvriendelijker / overzichtelijker

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

;Correct en tijdig tickets ontvangen

Meer info over verblijf en route naar en van stadion.

Pluspunten

Mooie wedstrijd gezien in Engeland (Liverpool 5-1 Arsenal) met een geweldige sfeer op Anfield en vele doelpunten. In de toekomst zal ik zeker nog een keer via jullie voetbaltickets bestellen!

Geen, ga zo door.

Pluspunten

goede en uitstekende service..

geen verbeterpunten op te noemen.

Pluspunten

De reis was van te voren goed geregeld, alle informatie m.b.t. de reis was vrij duidelijk. Wij hadden 2 overnachtingen in een goed hotel, midden in het centrum. Wij konden 3 uur van te voren het stadion al in en wij hadden daar een diner in een lounge. Wij hebben hier ook gebruik van gemaakt. Met de plekken die wij in het stadion hebben gekregen waren top. Wij zaten tegenover de main stand, beneden op de 2e ring. Daarbij zaten wij ook nog met ze alle bij elkaar (9 man). Wij vlogen terug via Manchester en hiervoor was een taxibusje geregeld waar wij met ze alle in konden. Een hele mooie ervaring en raadt dit zeker aan!

Pluspunten

We hebben een top wedstrijd gezien en hadden prachtige plekken! We komen zeker nog een keer terug!

Geen.

Pluspunten

Bereikbaar en vriendelijk personeel

Pro-actieve communicatie. Ik heb zelf 2x gebeld (ook nog kort voor vertrek) over de informatie mbt wanneer en hoe mijn kaarten geleverd zouden worden. Uiteindelijk pas 1 dag van te voren te horen gekregen dat ze per mail verstuurd zouden worden.

Julianaweg 141 JJ

1131 DH Volendam

Over Voetbalticketshop.nl

Voetbalticketshop is jouw partner in losse voetbaltickets voor vrijwel alle topclubs en competities in Europa. Geniet dankzij onze betrouwbare wedstrijdtickets tegen de scherpste prijzen altijd zorgeloos van de mooiste voetbalwedstrijden in het buitenland.