Pluspunten

Alles perfect verlopen, ik ontving zelfs 4 plaatsen naast elkaar met een gratis upgrade dan nog op de lange zijde. Steeds onmiddelijk antwoord na gestelde vragen via mail.

Geen.

Pluspunten

* Goed te bereiken * Duidelijk * Perfecte plaatsen * Service is prima

Pluspunten

Ik heb goed contact gehad met een medewerker via de chat, mijn vragen over wat er wel en niet in de prijs was inbegrepen, zijn goed beantwoord.

nvt

Pluspunten

Snel en vriendelijk contact. Snelle verzending van de tickets en de zitplaatsen waren top! Bedankt!!

Pluspunten

Snelle en betrouwbare respons Originele kaarten tijdig geleverd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Geeft duidelijk aan of de bestelling afgerond is en wanneer je de wedstrijd tickets ongeveer krijgt. - Personeel is duidelijk en vriendelijk aan de telefoon.

- We hebben veruit de hoofdprijs betaald voor deze wedstrijd. Er was ons toegezegd, dat ze hun best zouden doen voor de beste en mooiste zit plekken in het stadion (voor welk vak wij gereserveerd hadden) Helaas kwamen wij in de tweede ring te zitten... Ik heb mijn vader meegenomen, omdat hij dit jaar met pensioen is gegaan en we hadden ons ingesteld op de eerste ring helaas werd dat de tweede ring en kregen we niet waar voor ons geld... Voor de rest hebben wij een prima ervaring gehad in Camp Nou Barcelona.

Pluspunten

De wedstrijdkaarten werden tijdig geleverd en de beleving bij de wedstrijd in Dortmund was GEWELDIG! We hadden goede plaatsen in het stadion en voor de kinderen was het een dag om nooit meer te vergeten. Dit smaakt zeker naar meer!

Op dit moment heb ik geen verbeterpunten en/of tips.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Namen persoonlijk contact op achteraf voor toelichting. Konden ver vooraf al kaartjes kopen (in de zomer). Kaarten via aangetekende post. Duidelijke instructies.

PostNL heeft zelf een handtekening gezet bij de aangetekende post.

Pluspunten

Vlotte levering van de tickets na de bestelling. Snelle respons via mail na specifieke vragen over onze tickets.

Misschien na de wedstrijd nog een herinneringsmail om de tickets terug te sturen?

Pluspunten

snel en eenvoudig geregeld, informatie en tickets waren ruim op tijd binnen

geen

Pluspunten

Snelle reactie Super mooie plaatsen Betrouwbaar

Pluspunten

Kaarten op tijd binnen. Er werd keurig gemeld dat de stoelen naast elkaar liggen, ondanks dat de tickets verschillende rijen en nummers hadden.

Het vak waar we zaten kwam niet overeen met het gekozen vak.

Pluspunten

De duidelijkheid over de totale prijs: geen verborgen kosten, de prijs is op voorhand duidelijk De snelheid van het beantwoorden van vragen De betrouwbaarheid van de levering

Pluspunten

Zeer vriendelijk en snelle regeling ik had een vraag of ik een plaatsje kon krijgen naast het uitvak dat was geen enkel probleem

Geen ga zo door

Pluspunten

Betrouwbaar en eerlijk

Eerder melden dat de E-tickets een week voor de wedstrijd pas binnen komen

Pluspunten

Mooie website, snelle reactie bij bestelling en uiteindelijk schitterende zitplaatsen gekregen!

Geen ideee

Pluspunten

Overzichtelijke website, goede en snelle hulp bij vragen, eenvoudig om voetbalreis samen te stellen

Pluspunten

Topservice want ik had zoveel gelezen over doorverkoop site’s. Maar ze waren erg vriendelijk en behulpzaam via de chat op de site.

Misschien dat je echt stoelen kan uitkiezen en niet alleen het vak.

Pluspunten

Alles goed geregeld

Nvt

Pluspunten

Duidelijke website Makkelijk keuze m.b.t. plaatsen Gratis upgrade gekregen

Pluspunten

Kaartjes op tijd bezorgd. Plekken zoals aangegeven.

Pluspunten

Snel en duidelijk antwoord op vragen. Andere aanbieders waren goedkoper maar reageerden laat of niet op vragen.

Laat nog duidelijker zien wie er bij het bedrijf werken. Als er een gezicht, naam en een fysiek kantoor zichtbaar zijn komt dat vertrouwelijk over.

Pluspunten

Upgrade van de kaarten gekregen, altijd goed dus.

Pluspunten

Snelle en accurate respons. Perfecte plaatsen.

Pluspunten

Leuke ervaring en zelf een upgrade gekregen naar betere plaatsen! Zeer behulpzame medewerkers! Top!!!

Julianaweg 141 JJ

1131 DH Volendam

Over Voetbalticketshop.nl

Voetbalticketshop is jouw partner in losse voetbaltickets voor vrijwel alle topclubs en competities in Europa. Geniet dankzij onze betrouwbare wedstrijdtickets tegen de scherpste prijzen altijd zorgeloos van de mooiste voetbalwedstrijden in het buitenland.