Pluspunten

Snelle en prettige communicatie over boeking. Je voelt je echt 'klant'. Uitstekende zitplaatsen en prima hotel.

Vanuit deze ervaring niets en vooral doorgaan zo.

Pluspunten

Alles was zeer goed geregeld. Top !!!

Pluspunten

Snelle reactie bij vragen en uitstekende hulp

Pluspunten

Zeer goede communicatie, service en kwaliteit. Alle informatie was prima verzorgd. Inchecken was voor de tijd prima geregeld en accommodatie en kaarten waren ook van een zeer goede kwaliteit

Pluspunten

Kaarten 2 wkn voor de match thuis ontvangen. Goed gelegen Hotel op Kings cross ( op slechts 3 haltes van Arsenal vandaan ) Duidelijke omschrijving van de route naar t Hotel en stadion

Geen. Alles was top geregeld.

Pluspunten

Alles was top geregeld van vlucht tot hotel en wedstrijdkaarten. En voor een goede prijs.

Een transfer van vliegveld naar hotel kon misschien handig zijn, maar zonder transfer kan je er ook makkelijk komen en ontdek je meer van de stad.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alle informatie en tickets wafen mooi verzorgt opgestuurd

De informatie om van de luchthaven naar het hotel te geraken was fout, hierdoor zijn we 2 keer fout gelopen

Pluspunten

Hotel was goed geregeld, vliegtickets waren goed geregeld. Wat ik zelf heel handig vond, was dat ze een aantal tips uiteen hadden gezet, m.b.t. De activiteiten die we in de betreffende stad konden doen. De wedstrijd was super om mee te maken, we hadden ook mooie plekken.

Ik zou graag iets bedenken om het bedrijf te helpen, maar ik kan zo nergens op komen waar ik niet tevreden over was.

Pluspunten

Goed geregeld Verblijf.......goed hotel met een goed engels ontbijt ligging hotel .......super ivm uitgaans leven dicht bij plaats in stadion .......super ja ... alles was top

daar kunnen jullie niets aan doen maar om je ticket op te halen ga op tijd weg want daar is het druk en kost wat tijd dus ga op tijd naar het stadion (wij waren ruim op tijd) zou ik tegen andere zeggen

Pluspunten

prima geregeld hotel prima wedstrijdtickets afhalen in Engeland prima prima reisinformatie

Pluspunten

Alles prima geregeld, duidelijke beschrijving hoe alles zou gaan, goede tips over stad.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke informatie over route hotel en stadion. Later geregelde stadiontour kon nog geregeld worden.

Noodnummers op documenten waren niet bereikbaar (na 22u) Info over afgeschafte metrolijnen in Londen en alternatieve manieren om daar te geraken. (metrolijn richting Stamford Bridge was niet bereikbaar in de kerstperiode) Info over de bussen in Londen

Pluspunten

Alles top!! Vluchten waren perfect geregeld, hotel was dik inorde en dicht bij het stadion van Manchester City

Niks

Pluspunten

Prima alles was goed geregeld v

Vermelden een credickaart meenemen voor het incekken hotel

Pluspunten

Zeer goede service. Ondanks de rommelige dagen rondom kerst en oud & nieuw goed bereikbaar (chatten via de site is heel handig!!). Leuke Man United - items cadeau gekregen zodat we in stijl naar de wedstrijd konden. Hotel was ook top!

NUL verbeterpunten!

Pluspunten

Zeer goede service. Bedankt voor de gratis update naar de 4 sterren hotel. Goede communicatie. Vriendelijk te woord gestaan.

Kleine vergoeding voor vervoer eigen auto.

Pluspunten

Alles was aanwezig voor een perfecte 2 daagde Op en top

Pluspunten

Alles tot in de puntjes geregeld. prachtig hotel.perfecte routebeschrijving.zeer goed bereikbaar voor vragen.zeer goede plaatsen op anfield road.aanrader voor elke liverpool supporter en neutrale supporters!!

geen!! doe zo verder!!!!!

Pluspunten

Alles werd prima geregeld, absoluut geen problemen ondervonden met het hotel noch toegang tot de match.

Geen!

Pluspunten

-Alles was snel en goed geregeld voor een zeer goede prijs; -Bij de papieren zat veel extra nuttige informatie; -Hotel had een zeer goede ligging, dichtbij het metrostation; -Goede plaatsen in het stadion!

Pluspunten

Prachtige plekken en alles was goed en snel geregeld

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Telefonische en schriftelijke contacten en bevestiging Hotel accommodatie + goed verzorgd ontbijt Geweldige plaats op de tribune Extra de kaart van Londen + underground

Route beschrijving van de retour reis naar het vliegveld Stansted Londen ontbrak.

geen

Pluspunten

Erg goeie plekken in het stadion. Alle informatie was goed geregeld. Hoe we van airport naar hotel konden komen en van hotel naar stadion was duidelijk.

Meer bezienswaardigheden in de stad zelf. Als je er toch bent kun je net zo goed wat meer bekijken. Wij zijn oon manchester centrum in geweest erg leuk!

Pluspunten

Tickets mooi op tijd geleverd, schitterend hotel van waaruit alles gemakkelijk te bereiken is, mooie plaatsen in de nieuwe Main Stand en een snelle reactie bij vragen. In een woord: top!

Julianaweg 141 JJ

1131 DH Volendam

Over Voetbalticketshop.nl

Voetbalticketshop is jouw partner in losse voetbaltickets voor vrijwel alle topclubs en competities in Europa. Geniet dankzij onze betrouwbare wedstrijdtickets tegen de scherpste prijzen altijd zorgeloos van de mooiste voetbalwedstrijden in het buitenland.