Pluspunten

Goed geregeld, op het laatste moment nog bij vrienden kunnen aanhaken die al geboekt hadden. Zeer netjes alles ontvangen via mail en de voetbalkaarten lagen klaar in het hotel.

Pluspunten

Duidelijke reisinfortmatie, goed hotel geregeld!, goede trip gehad

De prijs iets lager voor Het totaal pakket bij de wedstrijden in duitsland?

Pluspunten

Ideale plaatsen in het stadion, bijna op het veld heerlijk. Goede communicatie. Goed hotel, schoon netjes en met een goed ontbijt!! Mijn trip met m'n oudste zoon was werkelijk geslaagd en zeker ook onvergetelijk. Thx Number 1 , jullie doen je naam eer aan!!

Zeker geen verbeterpunten. Tip: Uitleg over de metro, welke tickets het voordeligst zijn. Wij hadden bijvoorbeeld All-day travelcards genomen in combinatie met 6 andere Nederlanders waardoor er een groepskorting aanvast zit. Deze Tickets zijn één dag geldig en te koop bij het metrostation.

Pluspunten

ruime kamer, kort bij centrum

Had geen warm water, kan natuurlijk een tijdelijk probleem geweest zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heel vriendelijke werknemers

Pluspunten

Als cadeau van mijn kinderen een fantastisch weekend Liverpool gekregen. Naar de wedstrijd Liverpool - Sunderland geweest. Het uitzicht vanaf onze plaatsen was echt fenomenaal! Liverpool is een super gezellige stad, echt een aanrader!

Pluspunten

Prachtig weekend gehad met mijn vriend in Manchester. Naar de wedstrijd Manchester United - West Ham United geweest. Prachtige plaatsen in het stadion en een top hotel direct in het centrum van Manchester. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!

Pluspunten

Alles in tot in het detail geregeld. Alles is duidelijk. Vlotte service, Zeker voor herhaling vatbaar. Zeker een aanrader voor alle voetbalfans

Doe zo verder!

Pluspunten

Alles duidelijk gecommuniceerd

Tip: Controleer ook het openbaar vervoer dat je adviseert of er op die dagen geen geplande werkzaamheden etc. zijn.

Pluspunten

persoonlijk contact duidelijke info

Pluspunten

Afgelopen weekend naar Manchester geweest. Alles was tot in de puntjes geregeld door Number1 voetbalreizen. 2 officiële Manchester dozen werden bij mij thuis overhandigd door een van de mannen van Number1. In de dozen 2 prachtige sjaals van ManU en natuurlijk de tickets. Hotel + zitplaatsen in stadion helemaal goed. Dus alleen maar positieve punten over Number1 voetbalreizen !! Wij gaan zeker meer gebruik maken van jullie bedrijf en zal jullie naam zeker noemen in onze grote vriendengroep.

Alles was prima, kan alleen maar zeggen, de service beheren en bewaken en uitbreiden. Jullie zijn top bezig !!

Pluspunten

perfecte organistie goeie service

aan de dure kant

Pluspunten

Heel goed geholpen, ook in de avonduren waren ze bereikbaar, en we hebben een super weekend gehad alles was top geregeld! Van de vluchten tot t hotel en de kaartjes van de wedstrijd,ik kan het iedereen aanbevelen!

Pluspunten

Communicatie was goed, op mail werd direct gereageerd Wedstrijd en hotel prima geregeld kaartjes netjes op tijd thuis afgeleverd Transfer van hotel naar stadion was prima te doen met de metro

- hotel viel wat tegen (A&O hostel), kamer was erg eenvoudig. Ontbijt overigens wel goed - in reisbescheiden melden dat groene stikker voor umweld-zone nodig is als je met de auto komt - tips voor parkeren

Pluspunten

Duidelijk en alles goed verzorgd.

Misschien iets opletten met de prijs. Bed bij A&O Dortmund was erg zacht.

Pluspunten

Uitstekende service

Pluspunten

Goed bereikbaar. Goede service. Aardige en behulpzame medewerkers.

Tips: Wij vonden het ontbijt in Hotel Travelodge Central City Road in Londen erg slecht. Eten smaakte echt nergens naar. Het aangeven van bij welke ingang in het stadion je moet zijn kan beter.

Pluspunten

Goeie communicatie, topproduct

Liever hotel met 1 persoonsbedden ipv twijfelaar voor 2 volwassenen

Pluspunten

Alles is goed geregeld. Geen vraag is te veel. Papieren op tijd binnen. Hotel prima. Inchecken vliegtuig heen en terug. Goede beschrijving van de stad en route beschrijving. 5 sterren

Super tevreden . 5 sterren.

Pluspunten

Alles prima geregeld ook als er nog vragen zijn.

Ga zo door.

Pluspunten

Goed hotel om een paar nachten door te brengen voor een trip als dit, alles is goed geregeld; De tickets lagen klaar bij aankomst in het hotel. Klantenservice was goed toen ik vragen had.

jammer dat er alleen via Amsterdam gevlogen kon worden. Het liefst had ik via Eindhoven gevlogen. Daarom ook besloten om vliegtickets ergens anders te boeken

Pluspunten

Super goed geregeld. Goede plekken en als groep bij elkaar. Kennis van zaken en super snel met hun service.

Meer locale zaken kunnen aanbieden. Dit deden we nu via derden. Zou makkelijk zijn dit soort extra programma zaken te laten regelen door hen.

Pluspunten

Net zoals de eerdere reizen perfect geregeld!

Julianaweg 141 JJ

1131 DH Volendam

Over Voetbalticketshop.nl

Voetbalticketshop is jouw partner in losse voetbaltickets voor vrijwel alle topclubs en competities in Europa. Geniet dankzij onze betrouwbare wedstrijdtickets tegen de scherpste prijzen altijd zorgeloos van de mooiste voetbalwedstrijden in het buitenland.