Pluspunten

De reis was tot in detail verzorgd alles was geregeld enige wat we hoefden te doen was inchekken bij het hotel wij hebben een top weekend gehad waar we het nu nog over hebben

eigenlijk geen tips de reis was perfect verzorgd wij hadden geen minpunten

Pluspunten

Duidelijke communicatie over reis en reisbescheiden en prima prijzen.

Indien men een vroege vlucht terug heeft geboekt is het ontbijt bij de hotelkamer waardeloos, aangezien bij veel hotels het ontbijt pas vanaf een bepaalde tijd wordt aangeboden.

Pluspunten

Prima service, kaarten op tijd binnen.

Helaas wat mindere plekken; hebben heel de wedstrijd tegen een balk aangekeken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijs kwaliteit

Betere comminucatie, nogal wat slordigheden, verwisselingen

Pluspunten

Snel en goede afhandelingen. Ik was weg en de aangetekende post was met een belletje zo omgezet en de kaarten ruim op tijd binnen.Zelfs bij inchecken telefonisch even kunnen schakelen en bleek dat Number1 gewoon extra had geboekt en met het hotel verder afgehandeld. Perfect geregeld en met recht dus een Numer1 voetbalreis.

Geen!

Pluspunten

Super vriendelijk via mail en facebook! En rap de tickets ontvangen.

Eventueel jullie tickets naar het hotel sturen zodat we ze daar ontvangen.

Pluspunten

Alles in orde ,geen verassingen en stiptheid in verband met de tickets en het hotel

geen

Pluspunten

Regelen meteen een goed alternatief bij een overboeking.

Pluspunten

Goede heldere communicatie Snelle reactie op vragen Klantvriendelijk

Reis was aan de dure kant We hebben flink moeten sparen om mee te kunnen

Pluspunten

Prima service, altijd telefonisch bereikbaar en zeer pro-actief.

Pluspunten

Alles was uitstekend en ruim van te voren geregeld, ik kwam letterlijk in een gespreid bedje terecht. Prachtige dagen in Londen gehad

Pluspunten

- Helder duidelijke communicatie in woord in en geschrift - Zeer behulpzaam bij vragen. - ruim op tijd alle papieren in bezit. We hebben een fantastisch weekend achter de rug!

- Algemeen reisadvies wanneer je met eigen vervoer gaat. Wij reden met de auto naar Dortmund en kwamen er (te) laat achter dat een milieusticker verplicht is. Dit konden we niet meer regelen waardoor we buiten het centrum moetsen parkeren en met het openbaar vervoer naar het hotel zijn gegaan. We siten niet of we met de auto zo bij het hotel zouden mogen parkeren. - wellicht vooraf beter aangeven waar mensen in het stadion zitten ( wordt nu gewerkt met secties, maar dan weet je in feite nog niet veel).

Pluspunten

Komen afspraken na, reageren snel op een vraag

Pluspunten

Goede communicatie, uitstekende locatie hotel + seats Mogelijkheid tot aangepaste offerte (bv indien 1 bezoeker geen vervoer nodig heeft en de andere wel)

Pluspunten

Gemakkelijk

Zelf de plaatsen een beetje kiezen met de upgrade

Pluspunten

Snel en makkelijk. Hotel in Dortmund bleek overboekt. Dit hebben ze keurig opgelost door een upgrade naar een mooier hotel buiten Dortmund.

Pluspunten

Snel, direct contact via de mail. Duidelijk over de kosten en service bij vragen. Daarnaast mooie zitplaatsen in het stadion (beter dan verwacht) en een leuke attentie (sjaal) bij ontvangst van de kaarten gekregen, echt top!

Pluspunten

Voor het eerst een Voetbalreis geboekt bij number1, dit was zeker niet de laatste keer! Geen negatieve punten, tickets op tijd binnen, snelle reactie via de mail, gewoon duidelijk zoals het verwacht wordt van de klant! TOP!!

Keep on the good work (Y)

Pluspunten

Overboekingen waar ze niks aan konden doen, naar volle tevredenheid opgelost. Ook een tegemoetkoming in de extra reiskosten. Ga zeker weer

GA ZO DOOR!!

Pluspunten

Heel vlotte behandeling en voor vragen altijd bereikbaar.

Zo verder blijven doen.

Pluspunten

Vragen werden meteen beantwoord op de site via een soort vn chat met een medewerker. Gaf ook meteen een vertrouwd gevoel omdat het de eerste keer was dat ik een bestelling deed via deze website.

Kan momenteel geen verbeteringen melden, alles was perfect geregeld

Pluspunten

Snelle reacties, goede prijzen, prima hotel en goede plaatsen in het stadion. Alles was goed geregeld en we komen hier zeker weer terug voor een volgende reis.

Geen, door blijven gaan zoals jullie nu doen :)

Pluspunten

Wij hebben met 8 personen de wedstrijd Chelsea - Leicester bezocht. De plaatsen in het stadion waren perfect, midden op de lange zijde. Ook waren we tevreden over het hotel, deze lag midden in het centrum van Londen. Contact tussen mij en Number 1 Voetbalreizen was goed, ik kreeg heel snel reactie op mijn vragen. Volgend seizoen weet ik jullie zeker weer te vinden.

Pluspunten

Mike en Jan hebben mij perfect geholpen met mijn reis naar de FA Cup finale in Wembley. De prijs was heel goed voor hetgeen dat ik kreeg. Het hotel was heel centraal gelegen en heel netjes net als de plekken die perfect waren met heel goed zicht op het veld. Volgende keer zeker weer! Dankjewel :)

Geen. Ga zo door!

• Kennis & Vakmanschap

Julianaweg 141 JJ

1131 DH Volendam

Over Voetbalticketshop.nl

Voetbalticketshop is jouw partner in losse voetbaltickets voor vrijwel alle topclubs en competities in Europa. Geniet dankzij onze betrouwbare wedstrijdtickets tegen de scherpste prijzen altijd zorgeloos van de mooiste voetbalwedstrijden in het buitenland.