Super goede plaatsen en je wordt goed op de hoogte gehouden!!

Voor de eerste keer hier onze tickets voor een wedstrijd van PSG besteld. Bestellen ging makkelijk. We hadden 1e ring kaarten gekocht en hadden echt fantastisch plaatsen. Goed zicht op het veld. We werden netjes op de hoogte gehouden via de mail en 4 dagen voor de wedstrijd kregen we de kaarten toegestuurd via de mail.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? PSG

Ik houd ervan als alles goed geregeld is en zelf niks meer hoeft te doen. Alle afspraken zijn nagekomen.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Barcelona Osasuna

Heel goeie plaatsen maar wel laat doorgestuurd

De plaatsen waren heel goed gelegen maar veel stress omdat ze maar pas 24u op voorhand worden verstuurd

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Man City - Arsenal

Top ervaring bij Real Madrid

We hebbern genoten van de wedstrijd en alles ging soepel met kaarten krijgen via de email etc. Ik had ook een klein probleem met het openen van mijn tickets maar de customer service gebelt vanuit onze vakantie bestemming en werd gelijk geholpen. Als we weer zo een voetbal wedstrijd gaan kijken ergens anders nemen we zeker weer contact met jullie op! Bedankt! Foto genomen tijdens het warming up voor de wedstrijd :)

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Real Madrid-Almeria

Waardeloze plekken

Wat een waardeloze plekken bij PSG voor dat geld. Zaten tegen een net aan zodat we de helft van het veld door een net moesten bekijken! Komt de wedstrijdkleding niet ten goede!

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? PSG-Lorient

Helemaal top!

Afgelopen zaterdag Real Madrid zien spelen. Hele goede plaatsen. Was een cadeau voor mijn zoon zijn 18e verjaardag. Dit vergeet hij niet snel meer. Top geregeld.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Real Madrid op 29 april

Hele goede en fijn ervaring met Voetbalticketshop.nl

Voor ons wat het de eerste keer dat we een voetbalwedstrijd in Engeland gingen bijwonen. We reisde samen met onze zoon van 12 dus best spannend. Onze wedstrijd van City - Arsenal. een echte topper dus. Alles was perfect geregeld en ze waren goed bereikbaar voor vragen. Aanrader!

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Manchster City - Arsenal

Prima geregeld!

Kaarten zijn heel erg duur maar je bent wel zeker van een mooie plek in het stadion. Ik heb er van genoten samen met mijn zoon.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Chelsea - Brentford

Geweldig geregeld

Vanwege het kapot gaan van mijn mobiele telefoon op het laatste moment een aantal keren contact gehad met voetbalticketshop.nl vriendelijke service en meegedacht met de oplossing uiteindelijk de kaarten ruim op tijd ontvangen. Top geregeld!

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Tottenham Hotspurs - Manchester United

Alles was duidelijk en goed geregeld. Ook de communicatie was goed.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Manchester city- Sheffield united

Helemaal top geregeld en ontzorgt

Ik had kaarten besteld via de voetbal tickets en goede plaatsen gevraagd en deze ook gekregen. Was een top ervaring zeker als je met je zoon gaat.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Barcelona- Atletico Madrid

Goed geregeld.

12 kaarten besteld voor een wedstrijd in Duitsland plekken waren netjes verdeeld over 2 rijen van 6, dus allemaal lekker bij mekaar. Goed geregeld!! En de plekken waren prima.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Borussia München Gladbach - Union Berlin

Fantastisch!

Kaartjes waren op tijd.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Barcelona - Atletico Madrid

Geweldig!

Hele leuke ervaring

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Juventus - Napoli

Wij hebben zondag de wedstrijd Leverkussen-Leipzig gezien. Geweldige ervaring. Dank ook voor de upgrade naar 1e rang

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Leverkussen Leipzig

Goed bereikbaar voor vragen

Voetbaltickets komt afspraken goed na tickets op tijd en goed bereikbaar voor vragen. Wat beter kan is duidelijker melden dat de wedstrijd dag nog kan veranderen. Dan kun je daar met boeken van een hotel en of reistickets rekening mee houden

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? PSG - RC Lens

Goede en snelle service

Na het ontvangen van de tickets had ik enige twijfel. Direct gebeld. Na het telefoongesprek een mail ontvangen waarin mijn vraag duidelijk werd beantwoord.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? PSG-Lens

Goed geregeld

De communicatie per mail ging erg goed. Vooraf werd de bevesting en tijdwijziging goed doorgegeven en 3 dagen voor de wedstrijd had ik de digitale kaartjes al. In het stadion verliep alles ook soepel. Ik had het noodnummer dus niet nodig. Prijs is wel erg hoog, je betaalt zeker 2 x de normale prijs. Maar voor de Premiere Leage kom je anders niet aan kaartjes. Voor de Championship kan je wel zelf kaarten kopen via websites van de clubs. We hebben in elk geval genoten van de wedstrijd.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? West Ham United - Arsenal

Mooie ervaring met ietwat scheve prijs-kwaliteit ervaring

We hadden kaartjes voor de lange zijde, die € 20,- per stuk duurder waren dan de korte zijde. We zaten echter net uit de hoek, we keken exact op de doellijn. Dat is welliswaar op de lange zijde, maar ook erg dichtbij de korte zijde. Bovendien was de prijs, € 149,- voor ern kaartje ook wel erg hoog, maar goed, daar kies je voor. Het houdt me wel tegen om vaker een wedstrijd te bezoeken.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Werder Bremen-SC Freiburg

Duur maar goed geregeld!

Mijn ervaringen zijn heel goed. De kaartjes zijn duur maar dat weet je. Je hebt het ervoor over of niet. Daar moet je dan ook niet meer over zeuren. Het was wel even spannend want de kaartjes kwamen pas op de dag voor de wedstrijd maar ook dat was vooraf meegedeeld (tenminste 24 uur van tevoren). Alles keurig via de mail, goede plekken. Jammer van het gelijkspel maar prima weekend gehad in München!

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Bayern München-Hoffenheim

Mooie ervaring!

Heel makkelijk om tickets te scoren voor een buitenlandse voetbalwedstrijd. Wij hadden gekozen voor een thuiswedstrijd van Werder Bremen. De tickets kwamen mooi op tijd binnen en we hadden goede plekken aan de lange zijde. Het enige dat wat jammer was dat we 2 aan 2 zaten. (We waren met zijn 4-en). We zaten overigens wel vlak bij elkaar, maar wel in een ander vak. Ik raad het zeer aan.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Werder Bremen - SC Freiburg

We hadden prima plaatsen in het stadion en de tickets heb ik ruimschoots op tijd ontvangen.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Atletico Madrid - Almeria

Top geregeld

Het is lastig voor mij te zeggen hoe concurrerend de aangeboden tickets zijn betreft prijs. Echter gaf de site, uitstraling en andere reviews me vertrouwen om onze tickets hier te boeken. Hier hebben we geen spijt van en alles is keurig volgens afspraak geregeld en gecommuniceerd. Super fijn! Bedankt hiervoor en de volgende zijn geboekt!

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Manchester United

Top ervaring.

Naast een topwedstrijd (Liverpool - Arsenal 2-2) is de begeleiding en communicatie vanuit Voetbalticketshop.nl ook top geweest. Geen enkele verrassing, niet op laatste moment communicatie en tijdig leveren van de toegangsbewijzen.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Liverpool-Arsenal

betrouwbaar en goede service

Tickets voor Real Madrid gekocht via deze site, alles is goed verlopen. We hadden super plaatsen in Madrid! Zoon was tevreden :-) Betrouwbare website, volgende keer boeken we ook via deze weg. Vanwege tevreden Belgen!

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Real Madrid

Julianaweg 141 JJ

1131 DH Volendam

Over Voetbalticketshop.nl

Voetbalticketshop is jouw partner in losse voetbaltickets voor vrijwel alle topclubs en competities in Europa. Geniet dankzij onze betrouwbare wedstrijdtickets tegen de scherpste prijzen altijd zorgeloos van de mooiste voetbalwedstrijden in het buitenland.