Goede professionele afhandeling van mijn bestelling

Jullie hadden een deel van mijn bestelling niet geleverd maar toen ik erover belde werd er vrijwel meteen opgenomen en werd de fout vriendelijk en doeltreffend hersteld. Ve volgende dag had ik de tekstvak mijn bestelling en zat er een klein kado bij met een excuus erop geschreven. Netjes hoor en petje af. Groeten. Jan.

• Informatie

Snelle levering. Mooie kwaliteit.

Snelle levering.

• Informatie N.v.t.

Bestellingen altijd prima in orde

Nooit problemen gehad.

• Informatie

Teleurstelling over kwaliteit en service

Onlangs voor het eerst bij deze winkel gekocht. Helaas werden we teleurgesteld door de truien die we hadden gekocht. Na slechts één keer wassen volgens de wasvoorschriften waren ze al zo gekrompen dat ze niet meer draagbaar waren. Toen we terug gingen naar de winkel, leek er een passende oplossing te komen. Maar helaas kregen we van het hoofdkantoor te horen dat er geen enkele compensatie mogelijk was, omdat er nog geen problemen hadden voorgedaan met de truien. De service en het gebrek aan een klantgerichte oplossing laten te wensen over. We raden deze winkel absoluut niet aan!

Niet goed.

Drie broeken besteld/betaald en maar 2 broeken ontvangen. Gebeld maar tot op heden nog niets nageleverd gekregen.

• Kwaliteit N.v.t.
  • Informatie

Het was snel geleverd mar jammergenoeg te klein

• Informatie

Mooie kwaliteit, maar helaas te klein

Het colbert zag er prachtig uit en voelde meteen aan als een item van hoge kwaliteit. De stof was soepel maar stevig, en de afwerking – van de voering tot de knopen – was tot in de puntjes verzorgd. De kleur en snit waren stijlvol en tijdloos, precies wat ik zocht. Helaas viel de maat kleiner uit dan verwacht, waardoor het niet mooi aansloot. Echt jammer, want het was precies mijn stijl. Ik heb het daarom moeten retourneren, maar het proces verliep soepel en zonder gedoe. Ik overweeg zeker om het opnieuw te bestellen in een maat groter, want het is absoluut de moeite waard!

• Informatie

Snelle service, gelukkig ook grote maten pantalons/jeans verkrijgbaar naast de confectiematen. Mijn man vindt het erg vervelend, omdat hij maatje meer heeft, om naar een winkel te gaan om te passen daarom is het erg prettig dat er een maattabel op de site staat zodat je na het opmeten de juiste maat kiest. Gaan in de toekomst hier vaker gebruik van maken.

Alles ging goed

Ik heb hier al vaker wat besteld. Mooie spullen voor een goede prijs.

Prima broeken

• Informatie

Besteld en dag later geleverd

• Informatie

Broeken te koop die in de winkel niet meer verkrijgbaar zijn.

Snelle levering, retourlabel etc. Prima in orde

• Informatie

Heel snel en heel goed. Prima service.

Wat ik net ook schreef...alles heel goed en zal vaker bestellen voor mijn man..ook het retourneren ging heel goed. Snel geld terug en weer opnieuw bestellen.

• Informatie

Bestelling keurig afgeleverd, product prima in orde.

• Informatie

Vlotte afhandeling van bestelling en ruim assortiment

Website is overzichtelijk Ruim assortiment Goede kwaliteit

Wel goed

Wel goed

Vertrouwd kopen bij HetBroekenhuis

Bestelling keurig op tijd geleverd.

• Informatie N.v.t.

Kwaliteit,artikel en verpakking.

Fijne herenmode, snel ontvangen.

• Informatie

Prachtig vest en heel snel ontvangen

• Informatie

Goede spullen, precies wat ik zocht. Maat klopte. Mooie stoffen.

Snel en goed verzorgd

Goede ervaring

Snel geleverd.

Geen omschrijving

• Informatie

Snelle levering, prima prijs-kwaliteit!

Zie boven.

Koehorstmaat 11

7561BM Deurningen

074-277 75 55

Over Het Broekenhuis

Het Broekenhuis is al meer dan 40 jaar het juiste adres voor de nieuwste mannenmode. Het Broekenhuis is een echte Multi-brandstore met een brede collectie van vele verschillende merken. Ondanks dat de naam anders doet vermoeden verkopen wij niet alleen broeken. Bij Het Broekenhuis vind je alles wat je nodig hebt; net, sportief, casual of zakelijk bij ons bent u aan het juiste adres. Naast onze fysieke winkels hebben wij in internetshop dezelfde service als u in onze vestigingen gewend bent. Heeft u geen tijd om te shoppen of wilt u liever thuis in alle rust op het moment van uw keuze passen en beslissen? Neem dan een kijkje in onze webshop!